La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
cristi_2003 spune:
convulsii nu a avut din fericire, dar e greu sa iti vezi puiul asa de fara viata in el.
acuma e la temperatura normala, se pare ca a functionat compresa
oare cum e mai bine: sa-l tin foarte bine invelit sa-i fie cald, sau sa ii aerisesc tare de tot sa fie aerul mai rece?
Aalina spune:
Cristi sa nu il imbaci gros sau sa il invelesti foarte tare.
Multa sanatate!!!
Iulia va citesc sa stii
flowerbee spune:
Cristi, multa sanatate lui Carol! Sa dea Domnu sa nu mai faca febra.
Imi pare rau pentru necazurile pe care le are Ledi. Roxana, sigur ca suntem de acord ca banutii sa fie folositi unde le trebuie, iar acum se pare ca au nevoie mare de ei. O sa ii mai ajutam, asta e sigur!
Ariel, multumim. O sa facem felicitari de Craciun cu pozitele Alexiei si le trimitem la rude pentru ca sa vina la masa de Craciun. Se pare ca ne lasa balta Mos Craciun (nasul Alexiei) pentru ca pleaca la parinti de sarbatori, dar tot gaim noi un Mosulica sa vina la copii.
Irina, super veste! Sa dea Domnul sa mearga afacerea si sa fie bine!
Lisa, ce mai poama cumnata ta...Spune-i sotului sa ia masuri...Nu stiu cum e cu steriletul si ob-urile, stiu doar ca nu e bine sa purtam ob-uri decat rar si in situatii limita.
Alexiuta si-a schimbat programul. Nu adoarme inainte de 23:00 dar doarme mai mult dimineata. Sa vad cum fac sa o readuc la vechiul program, ca era mult mai bun. Nani la 21:30, laptic la 23:00 si la 05:30, trezit la 7:30, papa la 10:30, nani la 12:30 pana la 14:00, plimbare pana la 15:30-16:00, papa la 16:00, joaca pana la urmatoare masa la 19:30, baita la 20:30.
Buna idee cu pozitele licuricilor ce implinesc un anisor!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
La multi ani, Ilincuta, Carla, Eduard si bubulet zambaret!
Aalina mai spune-ne despre voi!
Doamne ajuta sa fie totul bine pt Ledi si David! Asteptam vesti!
Eu am facut ieri un tortulet de post, sunt tare curioasa cum a iesit
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
andre_ea spune:
Cristi, dar tu la dr. ai fost? Sau macar ai sunat? La copiii mici bolile evolueaza f. repede. Mai bine sa ne considere medicii mame nebune care merg la consult la prima tuse decat sa pateasca puiul ceva grav. Ma bucur ca a scazut febra.
Mi-am adus aminte de copiii vostri cuminti care pleaca de unde n-au voie daca le spui NU. Mai sa fie, pai Ilinca se cearta cu mine daca-i spun NU. Daca e maraita incepe chiar sa planga. Mosul i-a adus o telecomanda de jucarie, dar nu e asa interesanta ca si cablurile, stecherele din priza sau aparatorile de colturi de care a tras pana s-au desprins.
Asteptam vesti bune de la Ledi astazi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
Ana, . Uitasem. si voua. Sa-mi cantaresc si eu astazi manechina sa vad daca a mai pus vre-un gram pe ea.
Inca nu papa lapte praf. Aseara s-a trezit cam la juma de ora la inceputul serii de eram chiauna si nu credeam ca arata ceasul bine. Cred ca ma duc pe campii cu incapatanata mea.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
anna-mama spune:
Vladut are niste dinti, zici ca e fierastrau, mi-a taiat cauciucul de la cablul de laptop, siliconul de la canita cu cioc, cauciucul de pe telecomanda si m-a muscat de tzatzi de am o zdrelitura Nu am cuvinte sa va spun cum ma doare acum tot timpul sfarcul Daca dau cu bepanthen pe rana e ok?
Poze Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Nici Vladut nu papa lapte praf, nici sa nu vada biberonul Si se trezeste sa suga de f multe ori, prima trezire e cam la 45 min dupa ce a adormit
Poze Vladut la 9 luni
Aalina spune:
sarbatoritilor de astazi.
Andreea mi-a placut ce zis Tudor .
Eu fac curatenie Si am un entuziasm... se vede dupa pauzele lungi si dese ce le tot fac