50 roni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

scuze xio, acum am inteles ca vrei sa afli de unde a aparut frauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

nerantula, dar cati ani are bunica?

alina

dar de ce conteaza? in jur de 70, ca bunicile

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

pai conteaza, ca de obicei bunicile exagereazasi sa ajungi sa spui ca l-a votat pe nu stiu cine din cauza unui kg. de zahar , deja pare din alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Prieteni de-ai mei care n-au buletin de capitala au fost acostati de PSD-isti care le ofereau 50 de lei ca sa voteze in Ilfov...cu Geoana.
In regie 100 lei pe vot pt Geoana...si o carte de-a lui.
Eu cred ca s-a furat masiv pe ambele parti. Vorba lui Ponta "Se pare ca sistemul lor a functionat mai bine".
Iar ca stia Base nu mi se pare asa SF. Toti primisera exit poll urile de la 8 jumate, stateau cu ele pe masa. El l-a crezut pe ala de 50 50 si a contat pe diaspora.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

pai conteaza, ca de obicei bunicile exagereazasi sa ajungi sa spui ca l-a votat pe nu stiu cine din cauza unui kg. de zahar , deja pare din alta poveste.

alina

Ntz, ntz, ntz, nu ii spun lu' bunica ce ai zis ... dar nu e frumos, sa stii. Raman la textul initial.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Intr-o comuna de langa satul unde avem noi casa de la tara,la Cojasca,de dambovitza,primarul pdl-ist i-a amenintat pe toti cei care primesc ajutor social,ca daca nu voteaza cu base,sa-si ia adio de la bani pe viitor!Pe cei care aveau tel,ii punea sa faca poza cu tel,sa vada cum au votat!
La noi,primarul pdl,dadu la 95% din comuna(are 9 sate comuna)sacosi pline cu orez,zahar,ulei,faina.Aia de la psd au dat galeti de apa si lenjerii de pat.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Bine ca bunica-mea nu se duse la vot ca cine stie cu ce-o mai ameninta primarul de la Cojasca
Deci tarife dintr-un omplex studentesc sectie speciala de votare:
500 mii pentru Geoana si 1mil pentru Base.Dupa ce ieseau de la urne studentii discutau ca cc fiecare a votat cum a vrut nu cum a fost platit.
Degeaba discutam ambele tabere au trisat si cumparat voturi la greu..acum care a dat mai mult a castigat

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nerantula, spune-i bunicii ca la varsta dansei excesul de grasimi este daunator ...acum, ca tot s-a ales cu ingredientele, geoana nu a iesit, poate gateste ceva bun din ce a primit pun pariu ca si daca ii dadea base de-o tocanita, tot cu geona vota, nu-i asa?

valentina, stai ca-mi da cu virgula...deci, cei cu ajutor social era amenintati ca li se taie macaroana, dar....aveau mobil??? pai sarac, sarac, dar musai sa ai mobil sa faci poza cu votul sau era si mobilul inclus in lista de cadouri?

ca fapt divers...ai mei au o casuta langa valeni. ei stau in bucuresti, dar in we trag cate o fuguta acolo. si au venit geonistii cu o galeata rosie, drept premiu daca voteaza linistea. ai mei le-au spus ca ei voteaza la bucuresti si ca vor galeata portocalie...morala, le-au lut galeata inapoi!

eu ma simt oropsita...nu am primit nici galeti, nici ulei, nici nimic...nici macar un sms...numai scrisori tembele de la crin, pe care-l iubesc ca pe o preafrumoasa buruiana....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Eu cred ca s-a furat masiv pe ambele parti. Vorba lui Ponta "Se pare ca sistemul lor a functionat mai bine".

Exact. Acum tare imi e ca ii mai ciuruieste Basescu o data pe contestatari, venind cu mai bune dovezi ..

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Iar ca stia Base nu mi se pare asa SF. Toti primisera exit poll urile de la 8 jumate, stateau cu ele pe masa. El l-a crezut pe ala de 50 50 si a contat pe diaspora.

I se pot reprosa multe lui Basescu, dar ca e atat de stupid (prostanac?) sa isi deconspire asa vreo ilegalitate nu cred ca e cazul

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

chiar te rog sa nu-i spui bunicii... sa-i dea Dumnezeu sanatate, eu cu tine vorbeam aici si daca ai vrut sa intelegi ce-am vrut sa spun e ok , daca nu .. tine-o pe-a ta cu ntz, ntz....
nu ma mai mira nimic deja.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

nerantula, spune-i bunicii ca la varsta dansei excesul de grasimi este daunator ...acum, ca tot s-a ales cu ingredientele, geoana nu a iesit, poate gateste ceva bun din ce a primit pun pariu ca si daca ii dadea base de-o tocanita, tot cu geona vota, nu-i asa?

Deci, inca o data, textul initial era asa : tocanita a fost de la PDL si a votat Geoana.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput