CITITI ETICHETA JUCARIILOR!

CITITI ETICHETA JUCARIILOR! | Autor: maminuta

Link direct la acest mesaj

Atentie la ce scrie pe eticheta jucariilor!
De evitat urmatoarele componente: anilina-cancerigena-,bisfenolA-perturbator hormonal si al procesului de crestere-,formaldehida-cancerigena,modifica echilibrul hormonal-,ftalati-duc la probleme de fertilitate ca adulti-,cadmiu-toxic pentru aparatul respirator,crom-perturba functia reproductiva,plumb-neurotoxic,poate afecta intirzieri in dezvoltare
Este indicat sa alegem jucarii de calitate.Pe principiul mai putine dar mai bune!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asta in caz ca acel copil mananca aceste jucarii, nu ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Sau doar le baga in gura. Chimicalele se mai absorb si prin piele.
Adaug si eu la lista clor, arsenic, mercur si brom. Si un www.healthystuff.org/departments/toys/product.searchbrand.php" target="_blank">link unde gasiti testate multe jucarii care sunt si pe piata romaneasca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Adaug si eu la lista clor, arsenic, mercur si brom. Si un www.healthystuff.org/departments/toys/product.least.php?rank=high" target="_blank">link unde gasiti testate multe jucarii care sunt si pe piata romaneasca

adra_bell ,super link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

asta in cazul in care si scrie despre aceste lucruri pe vre-o eticheta. Oare ne / ii mai putem proteja de ceva? folmaldehida exista in toate vopselurile, lacurile de pe mobile, pereti si alte materiale indispensabile intr-o casa. Nu spun sa nu acordam atentie acestor avertismente, din contra, doar ca ma simt putin coplesita (problema mea, nu-i asa?)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Tala,mare dreptate ai sa te simti coplesita.Eu am postat acest subiect cititnd un articol in Gandul cu povestea unui copil bolnavior.Si medicii faceau istoricul evolutiei bolii si posibilelor cauze ( una dintre motivatii au fost si aceste componente ale jucariilor ).Si ma gindeam cu groaza cit de neputinciosi suntem in fata atitor 'bombe' care ne pindesc la tot pasul.Nici apa plata pe care i-o dau nu mai am certitudinea ca este ceea ce sper sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bisphenol A contin majoritatea biberoanelor de pe piata. toate cele din plastic tare si lucios mai precis. uups

Mergi la inceput

Alra,exista o campanie asidua de sfatuire a parintilor sa foloseasca bibe de sticla si nu pe cele de plastic.Poate fi unul din motive acest bisfenolA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Atentie la ce scrie pe eticheta jucariilor!
De evitat urmatoarele componente: anilina-cancerigena-,bisfenolA-perturbator hormonal si al procesului de crestere-,formaldehida-cancerigena,modifica echilibrul hormonal-,ftalati-duc la probleme de fertilitate ca adulti-,cadmiu-toxic pentru aparatul respirator,crom-perturba functia reproductiva,plumb-neurotoxic,poate afecta intirzieri in dezvoltare
Este indicat sa alegem jucarii de calitate.Pe principiul mai putine dar mai bune!

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

si unde vezi tu toate astea pe etichetele jucariilor

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Adaug si eu la lista clor, arsenic, mercur si brom. Si un www.healthystuff.org/departments/toys/product.searchbrand.php" target="_blank">link unde gasiti testate multe jucarii care sunt si pe piata romaneasca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

multumim mult pt link.

Si totusi cum pute sti daca jucariile pe care le luam au sau nu substantele astea in ele?

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput