BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
misa_21 spune:
Ruxandra eu zic ca e bine si nu te stresa,pt foliculi ai destui de unde sa iese o gasca de gemenasi.
Iti mai aduci aminte dePysy,acu e viteaza,dar si ea era la fel.O sa fie bine vei vedea plus ca dr. D stie f bine ce face.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misa_21 Iti mai aduci aminte dePysy,acu e viteaza,dar si ea era la fel.O sa fie bine vei vedea plus ca dr. D stie f bine ce face. ![]() |
Pai tocmai de asta o si incurajez pt ca acum imi dau seama ca ma stresam degeaba...si faceam rau cand incercam sa fac comparatii cu alte fete...
misa_21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Pai tocmai de asta o si incurajez pt ca acum imi dau seama ca ma stresam degeaba...si faceam rau cand incercam sa fac comparatii cu alte fete... |
Ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie,chiar daca tirziu pt tine insa sper ca va ajuta fetele stresatele
![](icon_smile_big.gif)
ritm_alert spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah saluatre, eu cred ca nu stau prea bine. am estradiol 6023, progesteron 1. ce parere aveti. la 37 de foliculi. ma doare rau burtica ![]() |
sarrah cum te simti??????? i-ti scrisesera niste fete ca nu e bine ca faci hiperstimulare dar vad ca raspunsurile lor au fost sterse. ai grija de tine si vino cu vesti.
Dana_bebe spune:
Ghemotoc nu inteleg de ce a trebuit sa ti se stearga mesajul sau sa stergi mesajul.
Cine nu intelege ca pe un forum esti liber sa scrii ce vrei nu cred ca are ce cauta aici! O sa-mi dezactivez PM ca sa nu mai pot primi "recomandari" de cum sa ma port sau de ce e mai bine sa nu scriu...
Ai dreptate in conditiile date Sarrah trebuia supravegheata foarte atent de un medic. Cu tot ce inseamna acest lucru - ma refer la contact fizic cu pacientul nu telefonic. Clinica trebuia sa cheme un medic sa o vada! Poate trebuia facuta si punctia mai devreme... la cate ovocite mature avea...
Oricum Sarrah iti tinem pumnii!
ghemotoc spune:
dana, probabil ti se va sterge si tie.
sarrah, ma rog pentru tine, sunt ingrijorata ca nu ai mai intrat.
sper ca esti bine si sa nu fie prea grava hiperstimularea.
PS Nu mi-am sters eu mesajele. Dar am print screen cu mesajele si o voi intreba pe dna Mirela daca am gresit ceva si a fost nevoie sa fie sterse.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Cine v-a sabotat?
Ghemotoc mesajul tau se afla acolo unde l-ai postat pe pagina 4.
Voi aveti o drama inchipuita. Va inchipuiti ca cineva sta sa va cenzureze si sa stearga mesajele care in imaginatia voastra nu imi plac mie(ca sunt gata sa imi tai o mana ca asta este in capul vostru).
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Dana_bebe - de unde stii tu ca pe sarrah nu a vazut-o nici un medic?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
sarrah spune:
salutare,
vroiam sa nu mai scriu si nici sa mai citesc pentru ca unele mesaje nu imi fac bine, din contra mai mult imi fac rau ! poate nu sunt scrise cu rea intentie dar chiar nu imi fac bine...ex ce a scris ghemotoc...am citit ceea ce mi-a recomandat si mi-a fost rau toata noaptea gandindu-ma ca pot sa mor de la hiperstimulare ! mai este o fata care a facut atac de panica tot din cauza mesajelor de pe forum...ma rog...sa revin la lucruri mai dragute
va multumesc ca va ganditi la mine sunt ok, ma doare putin burtica dar mai e f putin pana maine si gata ! luni voi fi gravi
joi aveam 41 de foliculi, estradiolul a fost 6700. am intrerupt stimularea si inhibarea. am facut pregnylul si maine am punctia !dr D a spus ca nu o sa fie nicio problema.
dana- m-a vazut prof Poiana si a spus sa stau linistita si asa am facut. mi-au pus o perfuzie cu paracetamol si scobutil iar de aseara am mai luat 2 comprimate de paracetamol si durerile sunt mai mici.
va pup si va multumesc pentru sustinere ! succes tuturor !