Alegeri ...
Raspunsuri - Pagina 2
UnPacatos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
pai tu crezi ca un zombi face lucruri bune? Na, din cauza ta, cine stie ce o sa pateasca . Nu ai si vreo rugaciune de dezlegare? |
I-am zis zombi de la nick-ul lui si descrierea aleasa: xenocid -
Sidereus Nuncius. Poate am facut eu o combinatie ciudata intre notiuni si semnificatii, imi cer scuze, dar fiecare intelege ce intelege din astfel de autonumiri.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui UnPacatos I-am zis zombi de la nick-ul lui si descrierea aleasa: xenocid - Sidereus Nuncius. Poate am facut eu o combinatie ciudata intre notiuni si semnificatii, imi cer scuze, dar fiecare intelege ce intelege din astfel de autonumiri. |
ehee, noi de cand ne prinsesem ce invarte el... .
oricum, noroc cu tine, ca nici unul nu avuram curaj sa i-o spunem in fata. Vezi daca stii rugaciuni? Esti curajos .
qsar spune:
citat din mesajul lui ladyJ Demonul de amiaza? |
Demonul de amiaza care ni se arata noua sub forma de Cataif* sau Sarailii** si ne sminteste pre noi de la dieta?
Cat despre ipochimenul Xenocid, decat sa-l batem cu pietre, mai bine sa spunem o mica rugaciune pentru indreptarea lui. Hai, cu totii! Hai, ca se poate:
* - De post, ca demonu' e viclean.
** Asisderea
denizel spune:
decat sa-l batem cu pietre, mai bine sa spunem o rugaciune pentru indreptarea lui. Hai, cu totii! Hai, ca se poate |
da da daaaaa!!!!!
UnPacatos, iar tu sa-i trimiti zilnic macar cate o rugaciune pe PM. Tu crezi ca lui ii e usor?
p.s. a, si te rog muuult, sa nu spui la nimeni ce inseamna aranthi. Ramane intre noi si, promit, la fiecare subiect o sa-ti iau apararea .
xenocid spune:
Daca tot dati cu pietre pentru indreptarea mea va rog dati la shale. Poate se indreapta ceva pe acolo. Ca am terminat tot celecoxibul pe o raza de 50km.
Ia, toata lumea trezirea ca s'a intors Q
Sabina spune:
Ligeti, ai?:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anaemi spune:
eu sicer nu inteleg ce aveti cu omul. Ca a scris o rugaciune, sau ca a scris-o unde nu trebuia si i-a fost mutata, sau nu va place de el? Chiar nu inteleg ....Pe cuvantul meu...
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Dorothee spune:
curios sau deja obisnuit?
la Sufletul Credintei, o persoana scrie cateva rugaciuni.
imediat apar reactii, culmea, de la xenocid, mistocari, atei si alti...
ce rost au filmuletele postate de gasca mai sus enumerata (sa nu o numesc altfel, cum bine stim ca a mai fost cotata pe forum)?!!!!
imediat imi vin in minte cuvintele lui Dan Puric: "Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu raneste. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu."
Dorothee spune:
si ca sa mai sterg din gustul amar lasat de mistocareala si bascalia neavenite aici, as recomanda "Despre Omul Frumos", conferinta sustinuta de Dan Puric.
anaemi spune:
citat din mesajul lui Dorothee curios sau deja obisnuit? la Sufletul Credintei, o persoana scrie cateva rugaciuni. imediat apar reactii, culmea, de la xenocid, mistocari, atei si alti... ce rost au filmuletele postate de gasca mai sus enumerata (sa nu o numesc altfel, cum bine stim ca a mai fost cotata pe forum)?!!!! imediat imi vin in minte cuvintele lui Dan Puric: "Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu raneste. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu." |
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...