Alegeri ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
Eu???
Eu am zis doar, la toata lumea: "sa va dea Dumnezeu ceea ce va doriti" si "asa sa va ajute Dumnezeu".
Daca tu consideri ca ai facut un lucru bun, asa sa-ti ajute Dumnezeu are cum sa fie de rau!

pai tu crezi ca un zombi face lucruri bune?
Na, din cauza ta, cine stie ce o sa pateasca .
Nu ai si vreo rugaciune de dezlegare?

I-am zis zombi de la nick-ul lui si descrierea aleasa: xenocid -
Sidereus Nuncius. Poate am facut eu o combinatie ciudata intre notiuni si semnificatii, imi cer scuze, dar fiecare intelege ce intelege din astfel de autonumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

I-am zis zombi de la nick-ul lui si descrierea aleasa: xenocid -
Sidereus Nuncius. Poate am facut eu o combinatie ciudata intre notiuni si semnificatii, imi cer scuze, dar fiecare intelege ce intelege din astfel de autonumiri.

ehee, noi de cand ne prinsesem ce invarte el... .
oricum, noroc cu tine, ca nici unul nu avuram curaj sa i-o spunem in fata. Vezi daca stii rugaciuni? Esti curajos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Demonul de amiaza?

Demonul de amiaza care ni se arata noua sub forma de Cataif* sau Sarailii** si ne sminteste pre noi de la dieta?

Cat despre ipochimenul Xenocid, decat sa-l batem cu pietre, mai bine sa spunem o mica rugaciune pentru indreptarea lui. Hai, cu totii! Hai, ca se poate:

* - De post, ca demonu' e viclean.
** Asisderea

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
decat sa-l batem cu pietre, mai bine sa spunem o rugaciune pentru indreptarea lui. Hai, cu totii! Hai, ca se poate

da da daaaaa!!!!!

UnPacatos, iar tu sa-i trimiti zilnic macar cate o rugaciune pe PM. Tu crezi ca lui ii e usor?

p.s. a, si te rog muuult, sa nu spui la nimeni ce inseamna aranthi. Ramane intre noi si, promit, la fiecare subiect o sa-ti iau apararea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Daca tot dati cu pietre pentru indreptarea mea va rog dati la shale. Poate se indreapta ceva pe acolo. Ca am terminat tot celecoxibul pe o raza de 50km.

Ia, toata lumea trezirea ca s'a intors Q

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ligeti, ai?:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu sicer nu inteleg ce aveti cu omul. Ca a scris o rugaciune, sau ca a scris-o unde nu trebuia si i-a fost mutata, sau nu va place de el? Chiar nu inteleg ....Pe cuvantul meu...

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

curios sau deja obisnuit?

la Sufletul Credintei, o persoana scrie cateva rugaciuni.

imediat apar reactii, culmea, de la xenocid, mistocari, atei si alti...

ce rost au filmuletele postate de gasca mai sus enumerata (sa nu o numesc altfel, cum bine stim ca a mai fost cotata pe forum)?!!!!

imediat imi vin in minte cuvintele lui Dan Puric: "Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu raneste. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

si ca sa mai sterg din gustul amar lasat de mistocareala si bascalia neavenite aici, as recomanda "Despre Omul Frumos", conferinta sustinuta de Dan Puric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

curios sau deja obisnuit?

la Sufletul Credintei, o persoana scrie cateva rugaciuni.

imediat apar reactii, culmea, de la xenocid, mistocari, atei si alti...

ce rost au filmuletele postate de gasca mai sus enumerata (sa nu o numesc altfel, cum bine stim ca a mai fost cotata pe forum)?!!!!

imediat imi vin in minte cuvintele lui Dan Puric: "Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu raneste. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu."

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput