Diaspora injurata. De ce pina la urma?
Raspunsuri - Pagina 24
maraki spune:
Da, grupul asta organizat este prin toata Europa si SUA
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ilse spune:
Daca se reiau alegerile, am sa ma duc de-a draqu la consulat cu toti puradeii dupa mine si ii las in pana mea sa urle p-acolo, sa le faca capu zdrente la aia.
Dar e jenant sa fim spurcati in toate felurile, cand oamenii dau bani pe transport sa ajunga la consulate, ca nu traim cu totii in acelasi oras in strainatate.
Si chestia asta cu sa te intorci maine, daca nu ieri in tara...aveti idee ca daca se face tam-tam pe chestia asta la UE pe care o cantati o sa va iasa pe nari(tuturor celor care sustin ca diaspora nu are dreptul de a vota), din simplul motiv ca e ceva ce incalca drepturile omului si in speta ale cetateanului unei tari si inca membra UE.
alina.clau spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui maru
ok, mabucur pentru tine, dar ce legatura are mesajul meu cu ce ai replicat tu? E un pumn in masa? stiu f bine ca apucaturile rele sunt primele ce se invata... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
M-ai intrebat "de ce nu plec in Rusia"?Raspuns:pt ca l-am vrut pe Base presedinte!Mesajul meu cu Rusia era pt sustinatorii lui Geoana care vor sa emigreze!!
E greu cu...subtilitatile astea!!!!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
ruxij spune:
Daca fac astia din nou alegeri si io ma duc sa votez si o sa ma mai straduiesc sa mai adun cativa. Ca de data asta de fapt n-am putut vota, ca eram pe drum/avioane si n-am avut cum ajunge la Chicago, care e la 200km de mine, sau NY care e la vreo 1000km si mai bine. Da' abia astept ocazia Dorm si la hotel data aviatoare. Da' nu cred sa aiba succes astia cu contestatiile lor de doi lei.
alina.clau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hristina
Dragutza, daca Geoana era sustinut de Rusia, zau ca ar fi iesit..fii tu sigura ca nu dormeau ei, stiind ce neam DEGEABA suntem. Dar vad ca Dl Base fu votat de dnii de peste Prut care pentru ei insisi nu au fost capabili sa-si alege presedintele; venira repede sa ni-l aleaga pe-al nostru! |
Te rog ca acest apelativ-dragutza-sa-l folosesti cu cei apropiati tie.Noi nu ne cunoastem si tinand cont de optiunea ta politica nici nu mi-as dori.
Iar cei de peste Prut l-au votat pe Base pt eu stiu cu varf si indesat ce e comunismul!Noua,sau mai bine zis unora din noi,nu le-a fost de-ajuns Ceausescu si Iliescu,il mai vor si pe Geoana...
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Amonar spune:
Eu imi cumpar un Tom-Tom de data asta sa pot gasi consulatul...de aia n-am votat. Si ii iau si pe ai mei, care sunt la mine in vizita si au ratat ocazia. Vor voturi din diaspora, le dam, inca o data mai gras decat a fost. Si ii mai iau si pe aia care nici limba Romana n-o mai stiu, dar au pasaport Romanesc.
Huliganca si golanca am mai fost facuta in "89 la Timisoara....imi sta bine si ma prinde...vechi narav, ce sa-i faci.
desprecopii spune:
Amonar, regula este sa venim fiecare cu cate 5 de caciula.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Amonar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Amonar, regula este sa venim fiecare cu cate 5 de caciula. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Dam sfoara-n tara (pardon EU), nici o problema
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S LadyJ, eu vorbeam de Antonescu si primul tur. Scuze daca n-am fost explicita. Pana si Remus Cernea ala a adunat voturi. Dar si teoria ta de la urma e valabila. Toti au vrut altceva, nu Basescu. Ce chestie. Ingrid S si Diana |
da' chiar, ce chestie ca nu votam un presedinte din primul tur... tot e bine ca nu ne reprosezi ca n-avem un presedinte votat cu 99,99%, altfel nu se pune
desprecopii spune:
mi se par socanta aceasta stire
http://impactnews.ro/News/Americanii-spun-c#259;-Rusia-vrea-revolte-post-electorale-īn-Romānia-24868
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |