Diaspora injurata. De ce pina la urma?
Raspunsuri - Pagina 22
Julie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui UnPacatos Tiganca imputita!!! Gaozarule! Pasarica. Acuma primesc rosu? |
Hai, mai scoate din tine, dar fii ceva mai original, varsa-ti amarul, poate te racoresti!
Si dupa aceea, inapoi in cocina, la nani.
J.
UnPacatos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Julie
Iar citate dintr-un antenist ai carui sustinatori... dar mai bine mergeti pe site-ul preainteleptului mai sus-amintit ca sa vedeti cine sunt si ce limbaj au partizanii sai. Julie |
Iti raspund doar cu a zis Basescu tau:
http://www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs&feature=related
Scuze, nu pot reproduce pe forum.
ladyJ spune:
Pacatosule, ai grija ce-ti doresti
Daca sari calu peste rosu poate te trezesti scos de tot din joc Nu zic io ca rosu e periculos?
UnPacatos spune:
citat din mesajul lui ladyJ Pacatosule, ai grija ce-ti doresti Daca sari calu peste rosu poate te trezesti scos de tot din joc Nu zic io ca rosu e periculos? |
Imi asum riscul
Julie spune:
Iti raspund doar cu a zis Basescu tau: http://www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs&feature=related Scuze, nu pot reproduce pe forum. |
Pai, unde e putinta din dotare? In asumarea riscului de a veni cu citate din Badea si a posta link-uri? Am cerut opinii personale, dovada existentei materiei cenusii proprii, am asteptat - in zadar, pana acum.
Am zis da, fratioare, cu ciomagul din dotare, dar vad ca putinta - ca si ciomagul, de altfel, lipsesc
Julie
UnPacatos spune:
citat din mesajul lui Julie Si dupa aceea, inapoi in cocina, la nani. J. |
Asta e un limbaj acceptat de moderatori daca vine din partea unui pro-Basescu? Nu e atac la persoana?
Alizee spune:
citat din mesajul lui Julie Julie |
Julie, cine te-a suparat asa de tare de te strambi la noi din semnatura ?
allinta
UnPacatos spune:
citat din mesajul lui Julie
Pai, unde e putinta din dotare? In asumarea riscului de a veni cu citate din Badea si a posta link-uri? Am cerut opinii personale, dovada existentei materiei cenusii proprii, am asteptat - in zadar, pana acum. Am zis da, fratioare, cu ciomagul din dotare, dar vad ca putinta - ca si ciomagul, de altfel, lipsesc Julie |
Macar bunul simt nu imi lipseste
Julie spune:
citat din mesajul lui UnPacatos
Asta e un limbaj acceptat de moderatori daca vine din partea unui pro-Basescu? Nu e atac la persoana? |
Pai crezi ca numai dumneata esti capabil sa-ti asumi riscuri? Ori te-ai suparaaaaaat?
Julie