ZODIA FECIOARELOR **17**
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Episodul 12
SANATATEA FECIOAREI
Desi pe dinafara par foarte capabili si calmi, anxietatile interioare ii macina, deranjandu-le procesele digestive si echilibrul emotional. Asumarea a mai multor sarcini decat pot duce fara a-si primejdui sanatatea si efortul inuman pe care-l fac pentru a le duce la indeplinire sunt motivele pentru care multi nativi au nervii intinsi la maxim. Insa ei sunt facuti sa fie calmi si linistiti cand mecanismele lor complicate si delicate functioneaza perfect si nu sunt tulburate de oboseala intelectuala.
In ciuda farmaciei pe care o cara cu ei pretutindeni, mercurienii sunt surprinzator de sanatosi, cu conditia sa nu se imbolnaveasca din cauza ca muncesc prea mult sau se ingrijoreaza prea mult pentru orice. Isi ingrijesc bine corpurile si sunt foarte atenti la ce mananca.
Totusi, se pot plange de probleme minore, cum ar fi: indigestie, dureri in zona intestinala, dureri de cap si probleme la laba piciorului. Cand au o raceala care le afecteaza cat de putin plaminii ar trebui sa se ingrijeasca temeinic, pentru ca sunt predispusi la boli indelungate daca planetele lor individuale se afla in conflict in harta natala. Pot avea dureri de sold, de brate, de umeri, de spate, artrita, guta, reumatism si uneori chiar un ficat lenes.
Dar preocuparea Fecioarei fata de propria sanatate va preveni de obicei majoritatea bolilor grave. Multi dintre ei sint vegetarieni. Daca nu, poti sa fii siguri ca stiu exact ce trebuie sa manance si cum trebuie preparat fiecare fel. Din cand in cand vei da peste un nativ obsedat de microbi, care isi pune manusi de cauciuc ca sa amestece carnea pentru chiftele sau isi fierbe periuta de dinti in fiecare seara, dar acestea sunt extreme. Totusi, chiar si Fecioara obisnuita isi va spala cu atentie miinile inainte de orice masa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
FECIOARA- 16 decembrie
Mintea iti este plina de idei, dar cam imprastiate si n-ar strica sa te sfatuiesti cu cei din jur inainte de a le pune planurile in practica. La serviciu vei avea parte de o zi agitata, in care va trebui sa revii asupra unor lucrari pe care le-ai considerat rezolvate. Nici relatia cu colegii nu va fi la nivelul asteptarilor, asa ca nu este cazul sa te bazezi prea mult pe sprijinul lor.
guzelnico spune:
FECIOARA- 17 decembrie
In cazul in care doresti sa-ti imbunatatesti confortul in apartament, conjunctura astrala te favorizeaza. In relatia cu superiorii ierarhici vor fi discutii aprinse si ar fi de dorit sa nu insisti sa-ti impui punctele de vedere. Cel mai bine ar fi sa eviti discutiile in contradictoriu si mai ales sa fii ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri vei primi vesti care iti vor ridica multe semne de intrebare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
Dragele mele FECIOARE
nu am mai intrat de mult timp pe aici, nu ca nu as vrea, dar micutul meu imi ocupa tot timpul.
Acum vin cu o mare rugaminte, vrem si noi un VOT, sau chiar mai multe daca se poate http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=5116.
Multumesc mult de tot, sper sa intru mai des.
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI si fie ca anul ce vine sa va aduca fiecareia ce isi doreste
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Dragele mele FECIOARE nu am mai intrat de mult timp pe aici, nu ca nu as vrea, dar micutul meu imi ocupa tot timpul. Acum vin cu o mare rugaminte, vrem si noi un VOT, sau chiar mai multe daca se poate http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=5116. Multumesc mult de tot, sper sa intru mai des. SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI si fie ca anul ce vine sa va aduca fiecareia ce isi doreste ![]() ![]() Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea - MAMI DE RAZVANEL |
REZOLVAT!
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
SARU-MANA NICO
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
dragute feciorici,va urez Craciun fericit!!!
sa aveti masa imbelsugata,bucurii si sanatate si va cu drag,
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Nico,si la faza a cu sanatatea ai nimerit-o
soldul bifat,nervii bifdat,spatele bifat
cred ca la ficat stau bine cu plamanii nu stiu,dar nu mai fumez de ceva vreme
in rest mai avem timp...noi sa fim sanatosi!!!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi