Abdomen extra-plat, P90X & Co (10)
Raspunsuri - Pagina 6
ema spune:
buna doamnelor,,,eu tot vreau sa scriu dar nu am timp.astazi insa am pauza de sport seara asa ca vin sa zic doua vorbe.Diminetile le-am luingit cu sportul,acum stau 1ora jumate la sala iar serile 30-40 min.filmuletele de pe youtube.per total...in scurt timp nu ma mai recunosc...am niste brate cam exagerate...eu care posedam niste betisoare acu sunt efectiv pompate...cam aiurea ptr. mine in rest am aceleasi dimensiuni.de fapt eu am plecat acum trei luni de la 80-60-90...oare ce as fi putut ajusta?
Eu de mancare nu pot scrie ca nu pot da idei nimanui,din pacate...eu maninc cam acelleasi lucruri,dimineata maninc salata din grau incoltit pe urma un suc de sfecla rosie cu morcov si telina,apoi ciuperci ,pe urma alge ,pe urma soia cu orez,apoi o supa din legume,apoi lapte cu orez,si seara iar alge.
daca mie pofta de ceva chiar si dulciuri ...mestec cateva guri si nu le inghit ,le arunc.mai maninc oua si peste,insa rar.
gatesc normal ptr. sot si copii...inclusiv dulciuri zi de zi insa de doi ani m-am obisnuit asa eu cu mancarea mea si ei cu a lor.Nu e usor insa de nevoie maninc si numa iarba daca e.Miza mea e foarte importanta si nu tine de frumusete sau mai stiu eu ce ideal...eu arat bine si am aratat intotdeauna...aveam nevoie de ceva conditie fizica doar...iar acum sar deja calul cu bratele mele....asa ca ma axez in perioada urmatoare pe cardio.
acum am program de pictat asa ca va pup pe toate si mult spor sa aveti.
dooku3 spune:
Buna inghetata pe frigul asta!Paroltrei cupe,din aia de la CoraIn rest am fost cuminte cu papa:dimineata fructe,pranz..well asta fu inghetata..ciuperci la Tefal cu cascaval si seara dovleac la cuptor.
Ntz ntz Luminita,pai tu la ora aia dai de mancare la porc?Al meu daca nu are non stop de rontait,imi lezeaza timpanul ce galagie face!Maine mergem la taiat unghii ca acasa e greu..el fiind negru de blana are si unghiile negre si nu se vede vena,asa ca mi-e frica sa i le tai(l-am ciupit o data) deci mergem la vet pentru asta.
Raport la sport banda rulanta mers alert 40 min.+1x2(cca10min) programul de drenaj limfatic pe platforma vibranta(asta imi place taaare mult,e asa relaxant!)N'aveam chef de bici asa ca am fost la al meu ca el are multe jucarii din astea si le foloseste drept umerase:-)
Conchita,60 F?Te urasc!
Ingeras,pai tu in casa vrei sa topai cu alea?Hehe,sper ca nu stai la bloc
Ma duc sa-mi "aranjez" putin oasele cu yoga,beau un ceai si..pe maine:-)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ema Eu de mancare nu pot scrie ca nu pot da idei nimanui,din pacate...eu maninc cam acelleasi lucruri,dimineata maninc salata din grau incoltit pe urma un suc de sfecla rosie cu morcov si telina,apoi ciuperci ,pe urma alge ,pe urma soia cu orez,apoi o supa din legume,apoi lapte cu orez,si seara iar alge. |
stai stai usurel, unde fugi? lasa pensula nitel si cum adica nu ai idei...am numarat, 8 mese pe zi. ce e cu dieta asta, ca n-am auzit?? spune mai multe, te rog! cum e salata din grau incoltit. alge? astea la ce-s bune? Allure, noi de unde luam alge pe continentul asta?
ce pictezi? :-)
Dooku, stiu mama draga, de-aia si zisei cu juma de gura. da' io-s cu geaca pe mine, dardai, ca m-am dezobisnuit de frig. da' tu proteine nu mananci deloc? te iau si pe tine la zor ca pe Lumi, nu daaa. :-)) inghetata, mmmmm, ah taci, hahaha.
Lumi, acum am citit o lista luuuunga de pernute viva. presupun ca-s pline de fulgi de gaina, aaa, astea, vitamine si n-au zahar, corect? lol
Onitza, io mananc super simplu si la fel zilnic, in esenta:
dimineata: fructe
gustare: cereale
pranz: salata +carne (pui, peste, fructe de mare- cam juma de palma cantitativ)+ paste/orezarii/cartofi(foarte rar)/quinoa/mamaliga, etc - o lingura-doua.
gustare: iaurt (gras, fara fructe) sau o lingura de branza de vaci cu o felie de paine multigrains
cina: la fel ca pranzul, cu singura diferenta ca daca la pranz legumele sunt natura, la cina sunt la aburi sau la cuptor (am renuntat la dieta de 80% raw food, mi-a facut rau).
in plus, fructele de dimineata sunt cel putin de 3 culori, in general am 5-6 feluri de fructe, idem legumele de la pranz si cina, ca sa asigur Soniei si mie un aport cat mai diversificat de vitamine si fibre.
dieta mea se cheama MUFA si consta in adaugarea a 5 tipuri de alimente la fiecare masa, zilnic, pentru topirea grasimilor din jurul organelor interne (care nu dispar cu sport si dieta normala): 1. avocado - 1 bucata pe zi. 2. ulei de masline/pin, nuci, avocado, etc - o lingura pe zi; 3. masline (cam 5-6); 4. seminte, nuci, migdale, etc - un pumn zilnic. 5. ciocolata neagra - o bucatica mica-mica. plus 2 litri de sassy water cu care am innebunit pe toata lumea la inceput, gasesti reteta la inceputul episodului 2 sau 3 daca nu ma insel. asta poate fi bun pentru tine dupa ce nasti, alaptezi, etc.
deci eu de-aia nu prea dau raportul pe-aici la mancare, as zice acelasi lucru zilnic, ar diferi doar ingredientele...
Deus spune:
Buna dimineata!
"io fac infarct numai la gandul ca iar nu incap in poza de Craciun, ca anul trecut. :-))" Conchita fotograful a fost de vina nu tu!
Cred ca nu exista post PMS insa exista unele zile pline de lene in cazut meu, sunt zile in care efectiv imi scot din priza creierul si vegetez.
Pentru azi am in program - o intalnire cu banda de alergat, una cu Tony la abdomene si mancare light.
Detaliez: salata, peste la gratar, apa multa, ceva fructe.
Conchita,Lumi,Allure,Onitza,Dooku,Ema,Caro,Marina,Ingeras,XIO
Sa aveti o zi buna si calduta!
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
z333 spune:
neata fetelor..pentru voi ca a mea e dezastruoasa
trebuia sa fiu libera azi, dar iata-ma sunt la munca si icredibil,dar adevarat, cred ca ma ia o raceala...am un f prost obicei sa nu imi usuc parul dupa ce il spal..asa-mi trebuie, poate ma mai calmez..si aseara dupa ce am terminat cu Tony, a venit curierul si m=a pus sa cobor jos sa imi iau pachetul si eram infierbantata dupa antrenament..superrrrrrrrr..life's good
Conchita daaaaaaa..pernutele alea sunt fara zahar clar si cu ffff multe vitamine..draci au zahar la greu..maiii si te cert, sa stii ca eu mananc carne zilnic, ca altfel o iau pe campii..dar totusi sunt finuta, ma rezum la pui si peste..bene,bene mai mananc si mici si cate-un muschiulet de porc pe gratar
sambata ma duc sa imi iau carne de rechin si cred ca imi fac o salata de pui cu maioneza ca mi-e pofta
Dooku mama sa stii ca porcu meu mananca exact cat un porc..tipa,roade gratiile,topaie ca nebunul, dar il mai ignor eu, ca altfel daca ma pun la mintea lui, obez ajunge..oricum are mancare non-stop langa el, dar problema lui cea mai este patrunjelul si telina,dupa astea ma chitaie el non-stop..noi cosmetizarea o facem acasa..tre' sa il tund sambata ca i-au cam crescut pletele,unghii, chestii..
pfuuu si ce somn imi este si deja am baut o cafea si nimic
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
z333 spune:
sunt cam chioara..
acu' vazui si eu ce mananca Ema..salata din grau incoltit, cum naiba e asta mama? si alge, alea cum le mai mananci?? pfuuu
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
dooku3 spune:
'Neata lume!
Luminita,eu beau ceai de lamaie cand sunt in faza asta,cand simt ca se apropie o raceala-doua,trei lamai stoarse intr-o cana cu apa fierbinte+un pic din coaja lor,rasa.Si,daca o prind din timp,imi resuseste.Ceai de lamaie,echinaceea si vit.C fiole e cocktail-ul meu castigator.Dar numai in faza initiala.
Porcu meu are unghii negre,al tau le are albe,se vede vena foarte clar,stii unde sa te opresti.Eu,cum ziceam,l-am ciupit o data si nu mai risc:-)
Conchita,unde-i proteina?Nu e proteinaNu sunt mare fan proteina,niciodata n-am fost.Timp de 12 ani nu am consumat carne,asa ca-ti dai seama ce-mi place proteina animala.Acum consum dar nu zilnic.De luat la zor,fa-o oricand ai chef cu mine,orice critica e constructiva:-)
Fetelor,o alimentatie ca cea a Emei rar are motivatii pur estetice.Ca vin ca bonus cateodata,aia e alta chestie.Dar scopul e altul decat un abdomen plat,miza(cum zice ea)e mult prea mare altfel.Ema
Deus,lasa ca 2-3 zile de pauza,la conditia ta fizica,nu fac ravagii.Te reprinzi tu cat ai zice "plyo"(hehe Allure)!
conchita spune:
buna dimineata, voinicelor.
Dooku3, te rog confirma ca te-ai trezit sughitand. deci io in seara asta in loc sa vin cuminte acasa de la ditai urcatu si coboratu de coclauri, neaaah, m-am oprit glont la prima statie, ca sa zic asa, si-am venit acasa nu cu una, ci cu DOUA cutii de inghetata. bine ca nu vand astia pernute viva (ce pisici is astea, frate?), ca va faceam club tie si lu Lumi de ispititoare. ciocolata si fistic, ah, ca-n paradis! si rauri-rauri de zahar in sange, deci acum n-am somn.
Deus, bine ca ti-a trecut. io ma uit la filme de comedie cand am faze de-astea. uite, iti recomand unul pe care abia l-am terminat adineauri "I love you, man", am fost pe jos de ras, cu lacrimi picurand in inghetata, nu alta! ideea e ca nu e nici o rusine sa avem supape de-astea de rezerva sigure-sigure pentru momente de deruta, cum le numesc eu. ne face organismul fitze, ca suntem femei, deci hormonale. dar daca ne antrenam mintea sa comande corpului, atunci adios pms si deraieri...luv u, girl.
Lumi, cand te ajungi acasa, baga cativa catei de ustoroi ca arme letale contra racelii si de prevenire, anuntandu-ti bineinteles in prealabil pe dl. oltean ca tre sa se sacrifice si el nitel pentru o cauza nobila. pe langa sfaturile de la Dooku3. usturoiul rocks, eu fac cura acu toamna-iarna cate 2-3 saptamani si ultima gripa am avut-o acum exact 21 de ani. ideal ar fi si-o frectie cu spirt si transpirat si reluat frectia si bagat in pat la caldura. maine dimi vei fi ca noua.
dooku3 spune:
Conchita,nu da vina pe altii pentru slabiciunile taleAuzi tu la ea-doua CUTII?Pai io zisei trei cupe,nu 1kgDaca nu resusesti sa o termini si e de cioco sau de fructe(hell,de orice),ma sacrific!
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 Conchita,nu da vina pe altii pentru slabiciunile taleAuzi tu la ea-doua CUTII?Pai io zisei trei cupe,nu 1kgDaca nu resusesti sa o termini si e de cioco sau de fructe(hell,de orice),ma sacrific! |
trei cupe de ce? ca si macaraua are cupe, no. ultima mea inghetata fuse de anul nou anul trecut, deci 1 kg la un an o data nu se pune.:-)) n-am golit cutiile, doar trei "cupe" din fiecare. si-un motz de frisca, sa fie pacatul complet.