Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am mai pus niste poze si eu la semnatura.......................

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Slabuta activitatea astazi. Nu ne mobilizam si noi putin sa-si dea mana Arwen la facut capitole?

Gratiana, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Bine insa ca atat tu cat si bebelina sunteti in afara pericolului. Si inca ceva, daca ai venit cu o amintire placuta din spital esti chiar o norocoasa.

Merci Andre_lina pentru listuta. Am cumparat din nou fasa si vata si ma apuc de inca un set de torsoane, de data asta mai lungi. Si maine cred ca fac bagajul.

Al3csa, ma bucur ca ai scapat de scurgere. Stii cine zicea tot asa de absorbantele zilnice? Baly. Dar nu a mai intrat de mult pe la noi...

Bea, super pozele.

Aylin, Alma e o dulceata. Tu ai ochii albastrii sau a mostenit de la bunici? Eu asa de tare mi-as dori sa ia ori ochii lui taica-miu (verde deschis sau ai soacra-mii albastri). Dar nu ma lamentez de asta, sanatos sa fie.

Lucia, eu am facut de 60 cu 60 si de 30 cu 60. Cred ca e ok cum poti, pentru ca nu trebuie sa-l invelesti cu el, nici sa-l imbraci. Doar sa fie sub capsor, ceea ce nu e prea mult.

Mamidepuiuti, si pe tine te-am cam dat disparuta. Ce mai faceti voi?

Eu am gatit o gramada si acum ma apuc de facut torsoanele - episodul 2.

Vikinga, ce mai faci? Mai esti doi in unu?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Eu imi doresc ca bebelusul meu sa mosteneasca ochii mei sau ai sotului. Nu ai bunicilor.
Eu am ochii verzi iar sotul albastrii.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622828309207/" target="_blank"> Cumparaturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Seara buna!
Acum am venit si noi de la eco. Bebe e bine are 1900g, colul s-a mai scurtat putin dar inca e lung si inchis (de la 4.5 a ajuns 4.1), lichid in cantitate normala, placenta cu grad 2, dar bebe pelvin intr-o pozitite f ciudata. Nasul lipit de peretele meu abdominal, talpitele si mainile pe langa gura, picioarele desfacute ca o broscuta si fundul pe vezica si colul meu. Macar ne-a aratat clar ca e baietel, ca are si outele si cuculetul la locul lor.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mariucasara felicitari pentru bebe si pentru cuculetz..................

eu merg la sot..maine ne mai vedem.........
noapte buna!!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Seara buna!
Acum am venit si noi de la eco. Bebe e bine are 1900g, colul s-a mai scurtat putin dar inca e lung si inchis (de la 4.5 a ajuns 4.1), lichid in cantitate normala, placenta cu grad 2, dar bebe pelvin intr-o pozitite f ciudata. Nasul lipit de peretele meu abdominal, talpitele si mainile pe langa gura, picioarele desfacute ca o broscuta si fundul pe vezica si colul meu. Macar ne-a aratat clar ca e baietel, ca are si outele si cuculetul la locul lor.

Bravo pentru vestile bune. Eu sincer nu am inteles cum sta... Imaginatia mea e la pamant.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mariucasara felicitari ptr vestile bune !

am intrat sa va salut! de saptamana asta bag doar 4 zile , iar de cealalta numai 3....=> mai mult timp pe net

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

bea...wow ce mai burtica...super cate ai mai luat si bibe si suzete si pompita...o gramada..felicitari si tie ptr buna organizare..iar scaunele sunt suuuperr

mariucasara felicitari ptr vestile bune de la eco

cristies,cate torsoane iti faci?

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Cam slaba activitatea pe aici azi ...cred ca va mai odihniti si voi un picutz.

Eu mai am o tura de piept de porc pe gratar si gata cu bucataritul pe ziua de azi. Am facut si budinca de vanilie si de ciocolata si aproape ca am mancat o cana asa calda. Sper sa nu ma doara stomacul de la ea, dar nu m-am putut abtine .

Mariucasara felicitari pentru bebe grasunel si rezultatele bune de la eco.
Eu de-abia in 18 Dec am programare si parca nu mai trece timpul odata sa-l vad din nou pe Bogdanel.Sper ca de data asta sa ne arate mai mult, ca data trecuta nu a vrut sa-si arate fatuca.

Bea eu pentru arsuri mai luam Rennie, dar in general imi trec daca dorm un pic.

Fetele am intrebat si eu in capitolele trecute ceva si nu am primit raspuns, asa ca insist: voi faceti baie in vana? Adica sa stati asa in vana , sa va relaxati, nu doar dus. Ca eu am auzit ca nu e bine. E adevarat?

31+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bravo pentru vestile bune. Eu sincer nu am inteles cum sta... Imaginatia mea e la pamant.

34+

Multumim
Eu ma uitam la el si nu pricepeam cum sta ....Cert e ca nu s-a intors si in afara de partile intime nu ne-a aratat decat o talpita.

Mergi la inceput