predictie bazata pe rationament (fara emotii)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ceea ce ma deprima e ca romanii rejecteaza mereu tehnocrati (gen Ciuhandu si Johannis), gospodari de felul lor, cam stangaci intr-ale demagogiei politice (iar asta e vazut ca un defect) si alearga extaziasti dupa cine le ofera mai multa telenovela!!! nu vreau sa fiu nedreapta, chiar ma straduiesc sa judec la rece, dar nu reusesc sa nu ma intristez de ce se intampla...ce zic, intristat? ma depreseaza de-a dreptul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eheee pai tocmai propuseram un premier tehnocrat.
Neafiliat politic. 4 ani (cel mai lung mandat) la FMI, economist exceptional, carti, articole ce mai intr'un cuvant ... impecabil.
Zdrang l'au picat . In echipa la ministerul invatamantului era propus Daniel Funeriu, un fel de wunderkid in chimie/biochimie probabil cel mai apropiat roman de premiul nobel. Zdrang a zburat si asta de nu s'a vazut.

Cam asa merge treaba pe la noi

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina
Va fi haos...sau mai rau, apogeul haosului deja existent!

De ce nu va apucati de scris romane SF? Public garantat, tiraj 5 milioane de exemplare -> veti trai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita
ceea ce ma deprima e ca romanii rejecteaza mereu tehnocrati (gen Ciuhandu si Johannis), gospodari de felul lor,

Trebuie sa-mi actualizez dexul cu o noua definitie:
tehnocrat s. m. sin. gospodar
S-ar potrivi si cu Vanghelie, gospodar de felul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

De ce nu va apucati de scris romane SF? Public garantat, tiraj 5 milioane de exemplare -> veti trai bine!

Vom TRAI! si atat! bine doar ei, noi, pe langa, ca de obicei, din firimiturile ce cad de la mesele bogatilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Citat:
ceea ce ma deprima e ca romanii rejecteaza mereu tehnocrati (gen Ciuhandu si Johannis), gospodari de felul lor,

nu, doar trebuie sa-ti pui ochelarii cand citesti, ca e virgula intre tehnocrat SI gospodar. si as aprecia daca ai contribui la discutie si cu altceva decat ironii. tu cum vezi urmatorii 5 ani, zi ce solutii stii tu ca are Basescu? da-mi si mie o speranta, ceva, ca poate ma fac portocalie cu ajutorul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

Citat:

Eu propun o alta reteta de succes:clarviziunea,Mama Omida cu laptop!Garantat succes material!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Si ca sa fie clar: pentru mine, Iliescu este un criminal, care trebuia sa fie judecat si inchis, sa-si ispaseaza civilizat pedeapsa pe care o merita pentru tot ceea ce a facut inainte de '89, in '89 (mai ales!) si dupa... Si mai este un comunist adevarat, unul din cei mai tari si mai puternici (nu uit cind Gorbaciov a spus ca Iliescu este cu doua secunde mai destept decit el... iar cel din urma a schimbat lumea). Geoana nu este pe picioarele lui, este omul lui Iliescu... punct!

la fel cred si eu... Iliescu este cel mai mare rau pe care l-am putut avea vreodata. Nu va ramane in istorie decat ca presedintele care ne-a tinut pe loc atatia ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

Citat:

Citat:

nu, doar trebuie sa-ti pui ochelarii cand citesti, ca e virgula intre tehnocrat SI gospodar. si as aprecia daca ai contribui la discutie si cu altceva decat ironii. tu cum vezi urmatorii 5 ani, zi ce solutii stii tu ca are Basescu? da-mi si mie o speranta, ceva, ca poate ma fac portocalie cu ajutorul tau.

nimic

Iti spun eu ca nu cu ajutorul Capcaunului te faci portocalie, ci cu cel al "gospodarului"care este Marean Vanghelie!
Cu Johannis poti sa pui de-o afacere cu trafic de copii, are oamenii lui, dar trebuie sa te duci in Canada!Nu as zice ca este tehnocrat mai curand as zice ca este.... meserias!

Mergi la inceput

Citat:
doar trebuie sa-ti pui ochelarii cand citesti, ca e virgula intre tehnocrat SI gospodar.

Imi pun ochelarii daca scoti parantezele . Intre Johannis si gospodari este si o paranteza. Ramane asadar cum am stabilit, gospodari este un atribut al tehnocratilor in propozitia ta.

Mergi la inceput