predictie bazata pe rationament (fara emotii)
Raspunsuri - Pagina 5
Bogdana spune:
Am vazut videoclipul si concluzia este aceeasi:
daca ar fi iesit Crin nu mai era acum nevoie sa stati sa alegeti intre doi comunisti.
Si te rog sa te exprimi mai frumos expresia era alta:
politica este o tirfa si nu cum ai spus tu!
Nu cumva si Basescu a facut parte din fsn cu Iliescu si cu Roman, el acuma ce e, de care 'sfint este'?
Legat de mineriade cred ca ati uitat ca Basescu a fost cel care le-a pus la dispozitie trenurile minerilor.
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita daca nu a facut 4 ani la Harvard, ci doar o specializare, nu are voie sa-si atarne emblema la butoniera? |
Pai tu ai zis ca a graduat de la Harvard si de la scoala din Franta...el n-a graduat de la nici una. Da, absolvirea si participarea la seminarii, conferinte si traininguri de scurta durata sunt chestiuni fff diferite..
In fine, nu asta e important. PSD = FSN = din nou in prim plan, in loc de cosul de gunoi al istoriei Romaniei.
vikinga spune:
Bogdana uite ca rezultatele clare zic ca Basescu a cistigat la oras iar la tara a cistigat Geoana, tarani injurati de Geoana cel elevat si totusi votat de catre ei (e prinsa injuratura pe un filmulet care a tot circulat pe aici si care e inca pe youtube, i-a facut "timpitii dracului" pt ca un taran i-a batut obrazul ca nu face curatenie in partidul sau amintindu-i de Iliescu si de altii din PSD si injuratura nu-i veni in intimitatea familiei ci destul de pe fata asta apropos de maniere si de "tiganca imputita" care da, fu la fel de urita). Dar macar sa nu ne pretindem a fi altcineva! Asa ca scorul e 1-1, la nervi multi romani injura.La fel in vestul tarii a fost ales Basescu, in est ca intotdeauna PSD-ul. Diaspora a ales Basescu. In bucuresti in jur la 50%, miine se vor sti rezultatele exacte.Acum nu imi este clar, lui Basescu i se reproseaza ca ii considera fiinte umane si pe rromi, ca a participat la o intilnire traditionala a lor? Ca nu e prima data cind citesc asta pe forum. Da, asa ceva trebuie sa faca un stat UE! Stiu ca romanii gindesc cum gindesc cind e vorba de tigani, dar a-i considera pe toti aia de l-au primit bucurosi ca au fost bagati in seama de catre un presedinte, ca fiind hoti care ar trebui doar maxim ignorati din indulgenta noastra romaneasca e extrem de urit! Da, nu au pus presedintelui muzica elevata, au cintat la sarbatoarea lor, muzica lor tiganeasca si presedintele era intre ei. Tiganii is toti hoti? Si de asta e o rusine pe fata lui basescu ca a fost la hora lor? Sa nu uitam ca situatia tiganilor in Romania e o tema mult mai complexa si un stat cu pretentii UE trebuie sa le rezolve nu sa le ignore.Scuze dar ne impiedecam orbeste de hotii de fier vechi si portofele care cinta manele si-i trecem cu vederea cu indulgenta maxima pe hotii cei mari romani, elevati, diplomati, care vor liniste maxima, care dau bine pe la tv si-s aparati in spatele lui geoana: nastase, patriciu, vintu, hrebenciuc.. dar "hora" lor e mai eleganta la costum si cravata, ce mai conteaza ca au furat bucati intregi din tara. Asta apropos de filmul de pe Arte.Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini
vikinga spune:
citat din mesajul lui BogdanaLegat de mineriade cred ca ati uitat ca Basescu a fost cel care le-a pus la dispozitie trenurile minerilor. |
Bogdana spune:
E simplu sa spui la tot ce nu-ti convine ca e fals.
Dar imaginea asta despre romani pe care o prezinta canadienii
si asta e falsa? Sau tie iti face cinste?
www.cyberpresse.ca/international/europe/200912/06/01-928425-les-roumains-elisent-leur-president.php" target="_blank">http://www.cyberpresse.ca/international/europe/200912/06/01-928425-les-roumains-elisent-leur-president.php
Asa au fost prezentate alegerile din ro.
Intru destul de rar pe forum iar subiectul asta l-am citit pentru ca l-a deschis conchita si imi place ce scrie.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Asta intelegi tu prin destabilizare? America ti se pare destabilizata ca-i divizata intre conservatori si democrati? Guverne cad peste tot si nu este nimeni destabilizat din pricina asta. |
are romania premier la ora actuala? asta suna total diferit fata de caderea guvernelor in alte tari. sau ar trebui sa ma uit la otv pentru exemple lamuritoare?
Eu vad in ultimii 5 ani un curs stabil al leului fata de celelalte valute, cei mai stabili 5 ani in materie de finante, cea mai mare crestere economica din ultimii 20 de ani, cel mai mare numar de romani mutati in casa noua, cel mai mare numar de romani plecati in concedii in strainatate, etc. Unde-i destabilizarea? |
oglinda oglinjoara, iar astea se datoreaza presedintelui?! inseamna ca mentalitatea INTREGII NATIUNI ROMANE este ca presedintele trage la caruta, mareste salariile, creste economia si imparte bombonele la copiii ascultatori. de cand si pana cand meritele cresterii economice se datoreaza presedintelui, ci nu cabinetului executiv si parlamentului? presedintele are alt rol sau ar trebui. daca asta e idealul romanesc, un hercules neinstare de delegarea responsabilitatii sau, mai grav, de asumarea unor puteri care nu i se cuvin, atunci nu e de mirare isteria nationala privitor la salvatorul tarii. presedintele nu ar trebui sa salveze pe nimeni de la nimic, de asta s-ar ocupa legea. presedintele e un arbitru, un garant al legii, nu un fauritor al legii, sa fie clar.
deci argumentele astea nu tin, ca dupa toate regulile jocului, nu lui Basescu i se datoreaza ce zici tu. in schimb, o atmosfera de incredere in institutiile statului din partea populatiei, o comunicare reala intre putere si societatea civila, eliminarea platilor si rasplatilor politice, o deschidere catre exterior, o imagine mai buna a tarii in lume - astea, da, le poti insira in bilantul unui presedinte. poti sa i le atribui lui Basescu? serios.
si chiar m-ar interesa o predictie pe viitorii 5 ani daca iese Basescu. strict legat de ce ii intra in atributii, nu de ce isi aroga neverosimil.
columbiana spune:
Bogdana, asta nu e impresia canadienilor din Canada despre Romania ci opinia autoarei articolelor, Alison Mutler traieste in Romania de prin 1990 din cite am citit eu; asta transmite ea, asta publica aici canadienii;
tot ea sustine si in alte articole popularitatea lui Basescu in zonele rurale si a lui Geoana la orase, ceea ce e complet fals dupa cum arata rezultatele scrutinului;
Cette crise économique et politique a fortement entamé la popularité du président sortant Traian Basescu, 58 ans, qui conserve toutefois un large soutien, surtout dans les zones rurales
Vikinga, tare mult mi-a placut postarea ta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
capcaunul spune:
citat din mesajul lui conchita are romania premier la ora actuala? |
Are. Si culmea!, cu puteri sporite nu de catre basescu ci de chiar parlamentul care-l daduse jos.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui conchita oglinda oglinjoara, iar astea se datoreaza presedintelui?! |
Sari de la una la alta. Initial ai sustinut ca tara-i destabilizata de basescu. Eu ti-am venit cu argumente solide care atesta ca tara-i ma stabila ca oricand. Tu acuma o intorci ca nu-i meritul lui basescu. OK, nu-i meritul lui, nici n-am sustinut asta. Cum ramane insa cu destabilizarea ta apocaliptica?
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Sari de la una la alta. Initial ai sustinut ca tara-i destabilizata de basescu. Eu ti-am venit cu argumente solide care atesta ca tara-i ma stabila ca oricand. Tu acuma o intorci ca nu-i meritul lui basescu. OK, nu-i meritul lui, nici n-am sustinut asta. Cum ramane insa cu destabilizarea ta apocaliptica? |
eu vorbeam de destabilizarea politica, de ce as fi amestecat mere cu pere? tu mi-ai raspuns cu gutui la piersici, deci tu o intorci ca la ploiesti.