Basescu, presedintele romanilor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgi

Citat:
citat din mesajul lui roxy

inca ceva si promit ca nu mai va tulbur bucuria.
Vad ca cei care se bucura mai tare si care se spune ca au fost decisivi la vot sunt cei care nu traiesc in tara.Cei care nu duc lipsa de mancare...au cu ce sa cumpere ce doresc (nu ca romanii majoritari, nu ma refer la cei care o duc bine...), nu duc lipsa de haine, sistem sanitar si tot ce vrei.
Dar cei ce vor trai cu adevarat cu acest om si vor suporta toate sunt cei din tara.Iar acum cand se va impopotona ca a fost ales de romani, va fi si mai slobod la gura si fara pardon. Si asta pentru inca 4-5 ani, daca nu mai multi, pentru ca s-ar putea sa ramana acolo uns pe veci, are el grija...Pup si gata , promit ca nu mai deranjez.

PS. Capcaunule tine-ti bilele in sac si foloseste-le atunci cand chiar e cazul, pentru ca stii ce e prea mult strica...e valabil in toate.

Irina, base era pe mare atunci, i-a sters apa urmele...

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Roxy - chiar nu-ti inteleg afirmatiile "Cei care nu duc lipsa de mancare...au cu ce sa cumpere ce doresc (nu ca romanii majoritari, nu ma refer la cei care o duc bine...), nu duc lipsa de haine, sistem sanitar si tot ce vrei." Am senzatia ca vorbesti de Africa. Eu n-am auzit pe nimeni care sa munceasca in romania si sa moara de foame. Eu am prieteni in Romania care traiesc foarte bine, care muncesc si sunt respectati, care merg in concediu si care sunt fericiti sa traiasca in Romania. Este adevarat ca acesta viata a inceput in ultimii ani, si nicidecum pe vremea lui Iliescu si Nastase. Incet incet, lucrurile se vor schimba si mai mult, vorbim totusi de o tara cu oameni care au trait in comunism, carora nu le poti schimba mentalitatea intr-o secunda.
Parintii mei traiesc foarte bine in Romania, sunt pensionari si sunt fericiti, dar au muncit toata viata pentru acest drept. Sistemul medical este cum este, nu din cauza lui Basescu, crede-ma. Avem profosori foarte slabi pregatiti in scoli, si nu e vina lui Basescu. De ce nu incerci sa privesti situatia mai profund.
Te bucuri ca in ultimele luni, am avut o presa mincinoasa, ca a trebuit sa aflu o stire adevarata pe bloguri ascunse???? Cu Basescu presa e libera si asta ma face fericita, cu Basescu putem sa vorbim liber, fara sa ne fie teama. Pentru mine asta inseamna democratie si o tara libera.
De restul se va ocupa Guvernul, si sper sa contina un numar mic de PSD-isti.

In totalitate de acord!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mai bine pentru cine?
daca pentru cei de langa Basescu, atunci da, le va fi mai bine si mai grase conturile, daca e vorba insa de populatia obisnuita, nu prea vad cum, pentru ca ea nu intra in calculele celor de la putere pentru care va bucurati acum.Indiferent ca se numesc Basescu sau Geoana...
Din pacate cei care ar putea fi deosebiti nu pot strabate in fata, tocmai pentru ca zidul facuti ce aceste personaje este asa de compct si-si apara asa bine pozitiile , incat nu ai nici o sansa...bucurati-va cat puteti, si nu uitati ca toti suntem romani si ne doare de ce se intampla in tara indiferent unde santem, iar acum ca vin sarbatorile sa incercam sa fim mai buni...atat cat se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui conchita
acum, promit solemn, ca daca mai aud o data pe cineva punand intrebarea asta tupeista despre romanii din diaspora de ce au drepturi ca orice alt cetatean, o sa incep o campanie interplanetara pentru incetarea finantarii romaniei via banii din diaspora. de cate ori trebuie sa vi se reaminteasca de miliardele bagate de romanii din afara in buzunarul tarisoarei mume?

Ooo, draga de tine...
Mai bine incepi de pe acum o campanie interstelara de defaimare a tarisoarei mume.
Iaca-sa ! Sa le arati tu tupeistilor din romanica cu cine au de-a face...

Edit : tot respectul pt diaspora care a votat.

mie de tine nu mi-e drag, ca ai artag mereu si te legi de persoane, fara nici un argument la inaintare. cu defaimarea tarii te ocupi tu excelent, vad, si altii care nu stiu sa comunice decat cu bata. continua-ti show-ul, promit sa nu te deranjez.

Draga de tine. Cred ca ma confunzi cu tine.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

alinkav, ma bucur ca esti de acord cu ce a spus virgi, se prea poate sa aiba dreptate eu nu combat pesrsoanele, ci ideile, de aceea chiar daca sa zicem nu e vina lui Base ca spitalele sunt cum sunt, scolile la fel, ca doar de ei se trateaza in strainatate nu au nevoie de cele din tara ca tot roamanu de rand...dar atunci cum vrei rezultate sa ai, punand in fruntea a doua (!) ministere persoane gen Udrea, vrei sa fie prosperitate...lasa-ma sa ma indoiesc, sau alte "personalitati" a caror singur scop e sa aiba de unde trage( ca sa nu zic suge) cat mai multi bani pentru folosul propriu si personal.
Asa ca nu-l plang eu pe base ca pleca tinerii si cei bine pregatiti, care nu pot accepta sa munceasca de pomana, si sa fie bataia de joc a unora sub nivelul lor.
Sper sa nu simtiti niciodata umilinta prin care treci cand una cu Udrea iti da tie ordine, stiind cu totii cum a ajuns ea unde a ajuns.Dar in romania unde singura valoare e cum sa te dezbraci mai de toate, si sa le arati la toti ca altfel nu e bine, nu ma mai mira nimic...

PS: probabil veti spune ca sunt frustrata ca eu nu m-am dezbracat sa aat la toti ce ascund sub fustita, dar de imi stapanesc frustrarea bine

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

multumim diaspora!!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dietrich spune:

ASTA ATI VOTAT ASTA O SA AVETI!CORUPTIE,MITA,FRAUDA,MIZERIE!ASTA A FOST VOINTA POPORULUI!ROMANIA TARA CEA MAI CORUPTA DIN EUROPA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pe RFI Johannis a anuntat ca nu se mai duce azi la Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dietrich

ASTA ATI VOTAT ASTA O SA AVETI!CORUPTIE,MITA,FRAUDA,MIZERIE!ASTA A FOST VOINTA POPORULUI!ROMANIA TARA CEA MAI CORUPTA DIN EUROPA!

mihaelad

Sunt sigura ca Mr Geoana ar fi eradicat coruptia! Ha! Ha! Ha!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da ce si-au batut joc de geoana cu rezultatele la exit.. ..asa ceva e incredibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:
citat din mesajul lui dietrich

mihaelad

Sunt sigura ca Mr Geoana ar fi eradicat coruptia! Ha! Ha! Ha!

sigur asa ar fi fost cu Vantu si Patriciu langa el!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput