Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 4
roxy spune:
mamaruta daca faci parte din echipa lui base de la guvern, poate e reconfortant intradevar, daca nu, s-ar putea sa fie reconfortant pentru mine sa urmaresc de aici tot spectacolul .Iar de oprit ma voi opri cand vreau eu, nu cand spui tu, atat timp cat eu nu jignesc pe nimeni.Sau cine nu e de aceeasi parere cu voi e prea prost sa priceapa adevaratele valori ...
virgi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy inca ceva si promit ca nu mai va tulbur bucuria. Vad ca cei care se bucura mai tare si care se spune ca au fost decisivi la vot sunt cei care nu traiesc in tara.Cei care nu duc lipsa de mancare...au cu ce sa cumpere ce doresc (nu ca romanii majoritari, nu ma refer la cei care o duc bine...), nu duc lipsa de haine, sistem sanitar si tot ce vrei. Dar cei ce vor trai cu adevarat cu acest om si vor suporta toate sunt cei din tara.Iar acum cand se va impopotona ca a fost ales de romani, va fi si mai slobod la gura si fara pardon. Si asta pentru inca 4-5 ani, daca nu mai multi, pentru ca s-ar putea sa ramana acolo uns pe veci, are el grija...Pup si gata , promit ca nu mai deranjez. PS. Capcaunule tine-ti bilele in sac si foloseste-le atunci cand chiar e cazul, pentru ca stii ce e prea mult strica...e valabil in toate. Irina, base era pe mare atunci, i-a sters apa urmele... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Roxy - chiar nu-ti inteleg afirmatiile "Cei care nu duc lipsa de mancare...au cu ce sa cumpere ce doresc (nu ca romanii majoritari, nu ma refer la cei care o duc bine...), nu duc lipsa de haine, sistem sanitar si tot ce vrei." Am senzatia ca vorbesti de Africa. Eu n-am auzit pe nimeni care sa munceasca in romania si sa moara de foame. Eu am prieteni in Romania care traiesc foarte bine, care muncesc si sunt respectati, care merg in concediu si care sunt fericiti sa traiasca in Romania. Este adevarat ca acesta viata a inceput in ultimii ani, si nicidecum pe vremea lui Iliescu si Nastase. Incet incet, lucrurile se vor schimba si mai mult, vorbim totusi de o tara cu oameni care au trait in comunism, carora nu le poti schimba mentalitatea intr-o secunda.
Parintii mei traiesc foarte bine in Romania, sunt pensionari si sunt fericiti, dar au muncit toata viata pentru acest drept. Sistemul medical este cum este, nu din cauza lui Basescu, crede-ma. Avem profosori foarte slabi pregatiti in scoli, si nu e vina lui Basescu. De ce nu incerci sa privesti situatia mai profund.
Te bucuri ca in ultimele luni, am avut o presa mincinoasa, ca a trebuit sa aflu o stire adevarata pe bloguri ascunse???? Cu Basescu presa e libera si asta ma face fericita, cu Basescu putem sa vorbim liber, fara sa ne fie teama. Pentru mine asta inseamna democratie si o tara libera.
De restul se va ocupa Guvernul, si sper sa contina un numar mic de PSD-isti.
raly spune:
Mi-e mila de restul familiei mele care traieste in Romania, de prieteni...
Ma bucur ca ma plecat sa nu mai vad...Roxy, unii romani din diaspora stiu ce saracie e in tara, cum traiesc unii si cum traiesc cei care au avut ghinionul sa fie educati, cinstiti, si nu foarte tineri...
Fetelor care sunteti mame cum le explicati copiilor vostri ca m--e este un cuvant urat, cand poate l-au auzit si il vor ma auzi pe buzele presedintelui? Sincer acum, daca vine un adolescent care a vazut clipul pe youtube si vorbeste in aceeasi maniera, ce ii spuneti?
Sa va fie mai bine!
conchita spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Sa ai langa tine o personalitate precum Iohannis,sa ai langa tine liberalii,sa ai langa tine toate televiziunile importante,sa ai institutele de sondare ,sa opresti programul TV2 ca sa iti dea tie un miting la tlevizor,sa-l toci 5 ani pe adversar,sa-l suspenzi,sa ai analisti care sa-l injure pe celalalt zi dupa zi,sa arunci un copil in campania electorala si TU SA PIERZI! |
deci e clar ca buna ziua, pentru o minte limpede, ca avem de-a face cu o frauda.
mianna spune:
citat din mesajul lui roxy . Unde mai pui ca Base era sigur de victorie inca de dinainte de a se da macar partialele, stia el ce stia, ca oamenii lui nu dorm, au sarcini precise de indeplinit, si s-au conformat cu succes... |
la fel de sigura eram si eu, si n-am decat o retea mica si amarata numita www. m-au ratat camerele de luat vederi, dar daca oamenii lui basescu de care vorbesti mai sus si-au facut treaba, poate au pe undeva inregistrarile convorbirilor mele telefonice.
sincer, prefer un presedinte ai carui oameni nu dorm, in locul unuia pe care oamenii lui il sfatuiesc sa deschida sampania cazand in penibil
edit: conchita, site-ul asta are destule emoticoane. foloseste-le
Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...
d_melli spune:
Eu una sincer nu inteleg de ce voteaza diaspora si aci ma refer la cei care sunt plecati de ani buni , care nu vin nici in vacanta , care nuplatesc impozite si taxe in Romania, care cunosc realitatea in mare parte din ce prezinta otv-ul (generalizez evident).De ce au ei drept de vot? Doar pt ca s-au nascut aici dar nu mai locuiesc de multi ani?
Irina 33+ cu
virgi spune:
citat din mesajul lui d_melli Eu una sincer nu inteleg de ce voteaza diaspora si aci ma refer la cei care sunt plecati de ani buni , care nu vin nici in vacanta , care nuplatesc impozite si taxe in Romania, care cunosc realitatea in mare parte din ce prezinta otv-ul (generalizez evident).De ce au ei drept de vot? Doar pt ca s-au nascut aici dar nu mai locuiesc de multi ani? Cel mai destept intotdeauna cedeaza! Irina 33+ cu |
Pentru ca vreau sa ma intorc in tara, acolo unde-mi este locul, si sa-i pot oferi copilului meu o viata civilizata, intr-o tara libera, unde sa stie ca doar prin munca poate trai bine si nu prin actiuni sociale.
conchita spune:
citat din mesajul lui d_melli Eu una sincer nu inteleg de ce voteaza diaspora si aci ma refer la cei care sunt plecati de ani buni , care nu vin nici in vacanta , care nuplatesc impozite si taxe in Romania, care cunosc realitatea in mare parte din ce prezinta otv-ul (generalizez evident).De ce au ei drept de vot? Doar pt ca s-au nascut aici dar nu mai locuiesc de multi ani? Cel mai destept intotdeauna cedeaza! Irina 33+ cu |
pentru ca sunt cetateni romani, iar cetatenia nu e conditionata de resedinta. pentru ca ne putem intoarce oricand. pentru ca traim intr-o lume libera cu drept la libera circulatie si tot omul poa' sa-si aseze cortul unde doreste. asta nu inseamna ca trebuie sa i se taie drepturile in tara de origine. majoritatea au inca familii acolo, pastreaza legatura, cheltuie pe vacante in romania, trimit bani acasa in permanenta...pe bune ca nimic nu ma streseaza mai mult in comentariile astea impertinente decat ratoiala legata de drepturile diasporei. si nici macar nu-s bucuroasa ca a iesit basescu, dar as fi tinut doliu si daca ar fi iesit geoana, sa fie clar. si plecand de-aici, diaspora doar a votat ce a oferit romanul de-acasa. daca esti asa tare, la viitoarele alegeri fa-te porta vocea societatii civile si influenteaza situatia, sa existe si candidati independenti, competenti, morali. mai cinstit asa.
acum, promit solemn, ca daca mai aud o data pe cineva punand intrebarea asta tupeista despre romanii din diaspora de ce au drepturi ca orice alt cetatean, o sa incep o campanie interplanetara pentru incetarea finantarii romaniei via banii din diaspora. de cate ori trebuie sa vi se reaminteasca de miliardele bagate de romanii din afara in buzunarul tarisoarei mume?
acum pe bune, daca un copil isi muta domiciliul in alta tara, ce faci, il dezmostenesti???
d_melli spune:
Acum pe bune , intrebarea era pertinenta si fara aluzii rautacioase si in nici un caz nu asteptam jigniri si exprimari de frustrari.Puneam mai ales intrebarea din punctul de vedere al unei perosane care a astat ceva ani in strainantate si am pretentia ca stiu cat de cat situatia.Insa dc decenta si bun simtul nu isi gasesc locul in postarile tale imi cer scuze ca te-am derannjat.Iti urez insa succes in viitoare campamie interplanetara prin care esti sigura ca Romania va reveni pe drumul cel bun doar dn "finantarile" pe care le trimiteti voi cei care munciti in draci , noua celor care stam cu burta in sus la soare.
Irina 33+ cu
mihutza11 spune:
Conchita
nu stiu ce as mai putea adauga legat de drepturile diasporei.. pt noi e prima oara cand ne manifestam dreptul in afara Ro, si daca eram acasa si tot ma duceam la vot.. si eu mi-a fi dorit sa aleg dintre 2 bune, dar din 2 rele m-am gandit sa aleg pe cea mai putin rea..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii