Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 20
ariel_7000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla2005
Crin Antonescu alarteieri parca pe una din TV irealitatea sau antena zicea ca dupa alegeri daca iese Basecu are doua posibilitati -sa iasa din politica, -sa ramana in policica fiindca la ora actuala e singurul care s epoate opune lui Basescu, si concluyiona ca ramane in politica ca altul mai dastept si mai frumos ca el nu face mama politicii! Imi venea sa rad! Si pe mine m-a uimit ce lejer vorbea Videanu cu Hrebenciuc azi noapte, " Hai bai Viorele sa numaram impreuna, nu va mai faceti ca numarati" bla bla, chestii din astea de te iei de sireturi cu prietenii! |
pai mai bine alege varianta asta, ca e inca tanar si-n putere si ar putea sa incerce inceapa sa munceasca....multe prostituate au renuntat la "meserie" si au devenit oneste, deci are inca o sansa....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Da Ariel,sotul meu mi-a atras atentia ca eu nu am observat:vezi ca Geoana il pupa pe umar pe Crin Antonescu! Eu nu cred,norocul meu ca s-a reluat scena! Sa lesine barbata-miu cand i-am spus ca asa este cand prinzi drag de cineva,! |
se zice ca ura si iubirea se completeaza...asa si la bietul crin...azi urla ca-l uraste, maine il iubeste, acum ca a iesit basecu, trebuie bietul de el sa-l urasca iar pe pinochio...stai sa-mi iau emetiralul!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
elyanne spune:
Peste 5 ani Crin Antonescu avea sanse mari sa ajunga presedinte...
Acu' ... asta fuse si se duseeeeeee
Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)
CristinaT spune:
sa speram ca nici atunci. De astfel de oameni nu cred ca avem nevoie.
am fetita de 9 ani!
si :)
xenocid spune:
www.gandul.info/politica/exclusiv-telefonul-lui-basescu-i-a-incaierat-pe-crin-si-calin-de-ce-nu-m-a-sunat-pe-mine-ca-eu-sunt-presedintele-pnl-daca-are-de-facut-o-oferta-sa-ma-sune-pe-mine-5161968" target="_blank">Intarata'i draceeee
Invingem impreuna Romania bunului simt
conchita spune:
citat din mesajul lui xenocid www.gandul.info/politica/exclusiv-telefonul-lui-basescu-i-a-incaierat-pe-crin-si-calin-de-ce-nu-m-a-sunat-pe-mine-ca-eu-sunt-presedintele-pnl-daca-are-de-facut-o-oferta-sa-ma-sune-pe-mine-5161968" target="_blank">Intarata'i draceeee Invingem impreuna Romania bunului simt |
e clar, Crin pica din PNL cum a picat si Roman din PD, e vremea politelor si nici macar nu s-a uscat cerneala pe stampila; mai sunt cativa de ciuruit. Basescu e maestru la dezbinari si intrigi, ma mir ca n-a candidat la postul de circar la Opereta Romana, la ce apetit pentru melodrama are. da' si Cotrocenii tot pe-acolo sunt.
conchita spune:
citat din mesajul lui elyanne Peste 5 ani Crin Antonescu avea sanse mari sa ajunga presedinte... Acu' ... asta fuse si se duseeeeeee Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
sincer, eu nu pricep cum de a avut Crin asta atata succes la public. e papagal rau de tot si cu adevarat prost. ce sa fac, nenica, i-am cunoscut pe toti astia aici insirati ca perlele pe sfoara, lustruiti de simpatia populara! unde n-apuc si io ziua sa va citesc votand si admirand oameni pe care NU ii cunosc, personaje noi, proaspete, educate, morale...poate nepotii...
iileana spune:
Vezi ca "papagalul" de Crin e cel care l-a adus in peisaj pe Johannis, pe care altminteri il apreciezi. El e autorul proiectului.
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
e clar, Crin pica din PNL cum a picat si Roman din PD, e vremea politelor si nici macar nu s-a uscat cerneala pe stampila; mai sunt cativa de ciuruit. Basescu e maestru la dezbinari si intrigi, ma mir ca n-a candidat la postul de circar la Opereta Romana, la ce apetit pentru melodrama are. da' si Cotrocenii tot pe-acolo sunt. nimic |
Nu Basescu este vinovat de esecul lui Crin ci limitele in care se poate extide si ambitia lui Patriciu!
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana El e autorul proiectului. |
Ce e oameni buni cu nouvorba asta !? Nu mai vorbeste nimeni romaneste?
Invingem impreuna Romania bunului simt