Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 2
columbiana spune:
ce urit!
uite, pe mine postari de genul asta de mai sus m-au determinat sa merg la vot sa-l aleg pe basescu in seara asta cu vreo ora inainte de inchiderea urnelor, prima data dupa vreo opt ani cind am votat pentru alegeri romanesti;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Sabina spune:
la ora 8, bec,partiale, 50.43 basescu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxy spune:
Ana , urat , neurat asta e realitatea.Din pacate nu noi cei care nu locuim in tara vom suferi, ci tot cei de acasa care se imbata cu apa rece si il vad pe Basescu salvatorul neamului, cand se stie foarte clar ca nici unu nu e mai breaz si toti sunt mana in mana si au aceleasi idealuri si teluri si fiti siguri ca nici un ideal nu e de genu sa fie bine pentru popor.Asa ca multi ca tine s-au dus sa voteze din acelasi spirit, vai saracu Base cum e atacat, dar vom trai si vom vedea. Numa ca mi-e mila de ai mei care vor suferi mai departe, iar Base nu stie ce-i doreste "sufletelu" mamei mele ca sa-i indeplineasca doleanta cum i-a facut lui madam Saftoiu, plus altele multe.Dar e bine asa...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy fiti fericiti daca iese base, atunci chiar nu mai aveti pe cine da vina ca merge totul bine in tara si va este bine.SA traiti bine, ca v-ati facut-o pe mana voastra.Sa vezi deacu ce circ si bataie de joc va fi si ce va elucubra madam Udrea fricita ca nu i se ia malaiul.Bravo cetateni, aveti ceea ce vreti....la mai mare. |
pentru ca sustii ca esti mai desteapta decat cetatenii care nu au votat dupa placul tau.
roxy spune:
poti sa-mi dai cate bile vrei, nu am sustinut ca sunt mai desteapta decat nimeni si vreau sa-mi demonstrezi unde scriu eu asta, am scris doar ca nu vad de ce se imbata oamenii cu speranta desarta ca daca iese basescu le va fi lor mai bine.asta e tot, si oricum nu eu voi fi cea care va trai acolo...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui roxy nu am sustinut ca sunt mai desteapta decat nimeni si vreau sa-mi demonstrezi unde scriu eu asta |
Poti sa-ti demonstrezi tu singura asta recitindu-ti postarea, dar nu acum ci dupa vreo saptamana, dupa ce-ti trece furia.
olympia spune:
citat din mesajul lui roxy poti sa-mi dai cate bile vrei, nu am sustinut ca sunt mai desteapta decat nimeni si vreau sa-mi demonstrezi unde scriu eu asta, am scris doar ca nu vad de ce se imbata oamenii cu speranta desarta ca daca iese basescu le va fi lor mai bine.asta e tot, si oricum nu eu voi fi cea care va trai acolo... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Cei care l-au votat pe Basescu au facut-o tocmai pentru ca le-a fost mai bine in astia cinci ani, comparativ cu anii anteriori si n-au chref sa renunte la asta, doar ca sa-i fie bine si lui Hrebe! Sa se duca el in Congo!
Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!
Pene colorate... cate putin din toate!
roxy spune:
eu nu sunt furioasa deloc, pentru ca nu ma afecteaza, nu traiesc in Romanica si nu il am stapan pe base, deci nu am ce sa-mi demonstrez.Singurul lucru pe care cu tristete il constt e ca oricine daca are alta parere decat voi e luat la misto si facut prost.Nu-i nimic, eu va doresc numai bine, si sa nu regretati.Ma oprec aici ca va las sa va laudati reciproc.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
pentru ca sustii ca esti mai desteapta decat cetatenii care nu au votat dupa placul tau. |
oh, ce ti-e si cu interpretarea de text.
Nu i-a ajuns ca e prostanac si mincinos. De azi noapte a devenit si papagal. |
iar comentariul meu e ca au castigat din nou ferentarii in politica, la putere e din nou catavencu, poftim franchete.
irina.c. spune:
pentru ca sustii ca esti mai desteapta decat cetatenii care nu au votat dupa placul tau. |