credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 45
crisiacob spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pai nu prea mai au cu ce sa se laude. O sa tot dea rezultatele exit-pollurilor zile la rand, poate poate ii mai crede vreun ratacit prin cine stie ce colt uitat de tara fara net si fara ziare. |
SA TE AUDA DUMNEZEU!!!!
crisiacob spune:
Gata! Am cazut pe baricade. Noapte buna tuturor si sa ne trezim maine cu o veste buna!
dyannna spune:
io' m-as duce la somn dar mi-e frica sa nu carecumva sa ma trezesc cu Geoana presedinte...deci mai stau...sper sa capituleze si Hrebe mai repede
ariel_7000 spune:
daca tot e petrecere, pot sa mai pun niste muzica, dedicata lui Pinochio? ca nu am rabdare pana maine
http://www.trilulilu.ro/artistu/11a85ceacaa7fd
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
vikinga spune:
Romanii din Canada si USA de unde afla ca in mina lor e soarta alegerilor? Ce posturi romanesti se prind? Inafara de net.Ca in Europa e totusi altfel, de aia au votat atitia.Ma gindesc ca poate sunt sunati de catre cei de acasa asa si citesc de fapt pe ici pe colo.Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
|
arturicii spune:
Gata, e liniste?
Dam noi cafeaua sa o gasiti dimineata.
Vikinga,
informatia o gasesti, numai sa o cauti.
Stam cu webcam-ul din piata Universitatii deschis sa vedem daca se intampla vreo miscare. E liniste.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+
dyannna spune:
I-auzi natiune...Orban zice la OTV ca a numarat 60% din sectii PNL-ul si cica Geoana este in fata cu un procent...
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna I-auzi natiune...Orban zice la OTV ca a numarat 60% din sectii PNL-ul si cica Geoana este in fata cu un procent... |
orban oricum vede dublu
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
xenocid spune:
Hei!? Cumparati un ziar? La propriu!
http://twitter.com/Turcescu
Au venit cifrele BRAT: Cotidianul scade de la 11.000 la 6000. Bietul Nistorescu...