credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 42
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ama_kaly "Marean" e viitorul ministru al invatamantului, rog putin respect! Eu de Seby (27 aprilie 2006) |
ala v-a fi finalul........
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
vikinga spune:
citat din mesajul lui xenocid Nu credeam ca rezultatul va fi atat de strans!!Sper ca urmatoarele doua mandate Basescu sa le castige mult mai usor decat pe asta >:) Invingem impreuna Romania bunului simt |
misha71 spune:
uite ce se intimpla daca juri strimb si cu mina pe Biblie. vine "judecata de apoi"
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
xenocid spune:
Un amanunt picant.
Doamna Geoana a trait o frumoasa relatie de o noapte cu un presedinte.
Nu spui care
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu....ca e tarziu...noroc ca e si sefu' sustinator Base...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
b.nica spune:
Hai mai fetelor din Diaspora!
Nu uitati de ce ati plecat de aici!Poate daca se normalizeaza situatia aici poate veti veni aici cu alt statut!
75IrDa spune:
Am vazut ca a si plans de emotie... (doamna MG)
Mai mila mi-e de fiica familiei Geoana, care parea ca se bucura sincer
citat din mesajul lui xenocid Un amanunt picant. Doamna Geoana a trait o frumoasa relatie de o noapte cu un presedinte. Nu spui care Invingem impreuna Romania bunului simt |
IrDa
vikinga spune:
Astia de pe realitatea is pe fata asa fara jena.Ora 1.30 in romania si ei tot pun exitpolurile lor de ieri: MG:51.2% TB:48.8% desi e in direct transmisia.Eu credeam ca Vintu are instinct de sobolan, sa abandoneze nava cind e pe scufundate. Macar de mila jurnalistilor alora de muncesc pt el.Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini
vikinga spune:
Haha Doamna Geoana era chiar cea mai fericita din peisaj cind baura in direct sampania, abia atunci isi privea si ea mindra sotul:)))Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini
crisiacob spune:
Eu nu pot sa dorm gandindu-ma la ce fete or sa aiba maine Geoana, Hrebengiuc, Ponta, Ciuvica, Ciutahu, Voiculescu, Vantu, Iliescu, Vanghelie, Patriciu, Antonescu, Orban.......................
De-abia acum cand ii enumar ma ingrozesc cati erau impotriva lui Base. Victoria lui chiar si la cateva voturi diferenta ar fi cea mai tare din istorie!!!
De-abia astept! Ma-mbat maine, am stabilit cu sotu ca ne vedem in Piata (vine el cu sticla de vin).