credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 30
bb_yasmi spune:
la nasul e in direct viorel badea senator PD-L DIASPORA!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
cristinamh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Da! Geoana a castigat Bucurestiul. La fel ca Oprescu! 10.000 de voturi pentru Basescu din Basarabia Cand esti vecin cu rusu' parca altfel se vad lucrurile nu? Invingem impreuna Romania bunului simt |
pai ei abia au scapat de rusi, vor sa ne ajute si pe noi...
geoana in bucuresti...? of doamne... traiasca vanghele' dom'le, se vede c-a muncit, doar n-o sa faca vanghelioane pe sector, acum are sansa sa le faca la nivel national!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
75IrDa spune:
Pentru mine este o surpriza chiar foarte mare; Bucurestiul era (ca si Ardealul si Banatul) de dreapta!
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
pai cam stia basescu de ceva timp c-a pierdut bucurestiul. nu cred ca e o surpriza. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
IrDa
hristina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Fara plata se sta si in firmele particulare (multinationale) [sau somaj tehnic sau concedieri}, din acelasi motiv al crizei financiare globale, nu al presedintelui local. Gruia, farama de steluta |
Repet, bucura-te Diaspora...ca ea o sa traiasca 5 ani aici in tzara, nu noi...noi n-o sa mai traim, nu avem cum...ca esti bugetar sau mare salariat de multinationala!
xenocid spune:
La PSD cica numara Marean Vanghelie voturile si face adunarile.
S'ar putea sa mai dureze. Cam dupa Boboteaza sint gata.
Invingem impreuna Romania bunului simt
Lala_D spune:
citat din mesajul lui xenocid La PSD cica numara Marean Vanghelie voturile si face adunarile. S'ar putea sa mai dureze. Cam dupa Boboteaza sint gata. Invingem impreuna Romania bunului simt |
Super tare
mianna spune:
citat din mesajul lui 75IrDa Pentru mine este o surpriza chiar foarte mare; Bucurestiul era (ca si Ardealul si Banatul) de dreapta! |
in cazul asta surpriza ar veni la un sondaj la care i-ai pune sa aleaga intre dreapta si stanga, ca n-ar mai corespunde deloc cu rezultatul de azi
dyannna spune:
La mine in oras PSD a scos oamenii in centru...merg pe strazi si urla din masini Geoana presedinte...precizez ca avem primar PDL...DECI CINE VREA SA CREEZE DEGRIGOLADA????
magghyc spune:
citat din mesajul lui irina.c. [quote]citat din mesajul lui magghyc Ti se pare ca e multa lume pe aici care il confunda pe Base cu Fat Frumos? o daaa nu vezi ca marinelu are si un topic de osanale? |
.............................................
Ai dreptate! Da acilea sunt creiere majoritar mai realiste. Si cei ce-i fac osanale ii fac pe principiul cat de sexi pare un barbat intr-un harem, in comparatie cu o gasca de eunuci. Eu asa cred.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Monnvas spune:
citat din mesajul lui dyannna La mine in oras PSD a scos oamenii in centru...merg pe strazi si urla din masini Geoana presedinte...precizez ca avem primar PDL...DECI CINE VREA SA CREEZE DEGRIGOLADA???? |
Ghici
Asta seamana cu faza de la alegerea lu' Oprescu, cand il aruncau unii in brate. Si, fir-ar sa fie, l-au si prins.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!