credeam ca a castigat geoana..
Raspunsuri - Pagina 16
misha71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Lume multa nacajita, maica . |
lasa-l si tu cu ca-i pacaos si-i cade cristelnita in cap
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Alina spune:
Ce naiba e si cu diliul asta de Vadim pe Realitatea?
Iara incepe cu prostiile lui,of,nu i se poate face certificat oficial de dus cu pluta ?
catrinik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramiris
Altii o sa faca economie fix din acelasi motiv: nu mai aud hahaitul prezidential - nu mai cumpara lamai. Chestie de gust. Ei lasa ca au vitamina C. |
Sincer ... lasa-ne ...
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui UnPacatos A CASTIGAT GEAONA !!! In sfarsit scapam de cioclu! |
Pacatosule, vaz ca de emotie ai gresit numele catindatului .
Pana sa declari ca a castigat (daca), trebe' sa se numere voturile. Deocamdata n-a castigat decat niste exit poll-uri.
zanabuna spune:
Geoana nu a dat replica la numaratoarea PD-L care-l arata pe Base cu 50.3 oare de ce?
bb_yasmi spune:
]BASESCU E IN DIRECT LA NASUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilse: am editat sa nu te deranjeze la ochisori.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
xenocid spune:
Si mi'a zis mie tovarasa Anton.: "Invata bai baiatule rusa ca nu stii niciodata cand iti trebuie".
gweno spune:
Eu as zice altfel . BASESCU este cel care a cistigat chiar in ciuda rezultatelor de la exit pool-uri . Nici o alta persoana in Romania nu a adunat atitea voturi de partea ei chiar cu toata alianta PSDisto Liberisto Nationalisto Comunisto Unguristo Germane.Va dati seama TOTI contra LUI si chiar asa nu au reusit sa invinga.Hai sa fim optimisti si aveti incredere in Basescu veti vedea nu ne va dezamagi.