Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, fetele!

dupa preumblari, aseara ne-am intors la noi acasa.

Raluca ioana, CRIS, DANI3LLA, RAMONA, LAURAA, Otilia, RELUSHA va multumesc din suflet pt urarile cu ocazia implinirii celor 7 luni ale Elizei!

maria bunica, lauraa, philip

noi in ultimele 2 saptamani am avut parte de 3 nopti albe, una singura cu dormit ceva mai bine, iar restul cu multe treziri. posibil de la dintisorii care intarzie sa apara (ma amuz de multe ori si zic c-o sa-i iasa toti odata!).
am facut si vaccinurile, dupa care a facut febra si un nodul.
dar cel mai important, am avut parte de aer curat!

iry, bine ai venit printre noi!

va pe toate!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

fetele,am reusit sa fac un mik album,noroc cu tati ca a stat cu fetita,adresa este :http://community.webshots.com/user/Rebekuta; vb mai tarziu cu ceva impresii

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Iry, eu am reusit sa intru in album (aveai un ; in linkul pus de tien) dar nu apare nici o poza :(
cosminica

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Iry, bine ai venit! Vezi ca nu apare nici o poza in album...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

intru repede

Am venit de la doctor, este clar o enteroviroza. Suntem pe ercefuryl, smecta, biotics si mancare de kk-ciosi.

Ioana am citit repede ceva de acvariu, noi avem de 15 ani . Verifica caldura, noi il tinem pe la 23-24 grade, cu plantele sa ai multa lumina si sa nu ai apa acida de la kk. Sa le dai fff putin de mancare, 1 data pe zi iar pt pete potzi sa pui in acvariu cateva picaturi de albastru de metil, sa se albastreasca nitzel apa. Apa se va curatza de la sine prin filtru care e bine sa il speli la 2 -3 zile la inceput pana invetzi cata mancare sa le dai.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Fetele multumim tuturor pentru urari....va pupa si mami a mea!!

Clody ... multumim de capitol.Nasol ca esti iar singura cu Razvan....

Ioana ... supertare ca suge iar Sara ffff bine...dar imi pare rau ca aveti si programul de nani la fel ca acum 7-8 luni....Acvariul e superb,Iar fetele...n-am cuvinte Condoleante ..Cumnata are motive sa nu faca bb?

Danielo unde umblii???? Te-a furat Mos Niculaie???

Magda ... felicitari pentru al cincilea dintisor.

alynta27 ... da,foarte ascultator nepotelul tau.

Alic si Philip ... ce copii plimbareti aveti...deja merg asa bine...

Philip si Ioana ... felicitari pentru cele mai "proaspete" cuscre ...

Philip...mai sinteti raciti?

Gabi78 ... "closca cu puii de aur"....chiar asa. Sa-ti traiasca fetita prietenei tale si nepotelul

Carmina ... imi pare rau ca te simti tot mai rau, multa sanatate!

ana_micu83 ... misto site-ul....dam si noi link-ul mai departe...sa-l facem mai cunoscut

Dici,...offf...acum cand scapai si tu de soacra...ti se strica PC-ul...nu ma mai joc...sa-ti aduci repede Calculatorul acasa

Serialbastre ... Cezarei sa-i treaca starea de raceala...sfaturi nu am sa-ti dau ca a mea nu a racit pana acum ...slava Domnului
.Legat de pernuta...eu si sotul nu dormim cu perna sub cap (de multi ani) si asa ca nici pe Bia nu am pus-o deloc...nici la nani,nici treaza...

DanaMi ... imi pare rau ca ai pierdut lapticul.Capul sus si felicitari ca ai avut pana acum si ca ai facut tot posibilul sa nu-l pierzi.Am vazut poze cu tiza Biancai....tare mult mi-au placut

Cuscra ... ne e dor de voi!!! Nu ti-a adus Mosu un laptop nou?!

Cris...felicitari pentru MAMA!(nu stiu daca ti-am mai scris...)

Andata ... Mosul nu conteaza cu ce vine...conteaza ca isi simtita prezenta!!! "Eu am avut ieri un moment superb. Pentru prima oara Ioana a intins manutele spre mine, sa o iau in brate, privind direct in ochii mei. Si eu m-am topit toata, desi am mai trecut de 2 ori prin asta." ... chiar daca ai trecut cu ceilalti 2 copii....aceleasi momente sunt altfel cu fiecare copil...sau nu?!

yuppi ... sanatate Sabinei!!!

Badriana ... multa sanatate va doresc!!!

happymum ... multumim de poezie.Tu cum esti?

Yri... bine ai venit!!! Imi pare rau...dar da o eroare link-ul...mai incearca odata!Succes

cosminica ... bine ai revenit!...nasol cu somnul...stiu ce zici...

Carla...ti-am mai zis ca am vazut filmuletul cu Saby? ca nu mai stiu Oricum...super dulce...a.aaaaa....mi-am amintit...ti-am scris odata...n-are nimic...

Deea ...eu am inteles ca esti ocupata dar chiar asa????

Acum mandra mea doarme pe burtica si ...sforaie. A venit Mosu si la ea...cizmulite rosii cu blanita,o vestuta si o jucarie care o distreaza maxim (de la nasi),un catelus din plus care latra (de la nasa mea de botez),de la ai mei multe hainute,sac de dormit,2 Mutulici de la Disney (cel mic care canta-fluiera cand ii ridici o manta si cel mare ) si suportul de baita si de la mami si tati a primit premergator,un pian in forma de peste,care din material textil si masinuta (asta e in stilul jucariei de la simba..premergatorul acela).O parte din jucarii le-ati vazut deja in filmuletele de la semnatura...cu restu o sa pun poze...cand m-o lasa mandra....Are cam 3 somnuri pe zi de cate 50minute-o ora jumate,....depinde.

Sorry ca am scris cat o zi de post negru....dar aveam de recuperat...mandra mea doarme pe burtica si ...sforaie.Na ca a inceput sa chitaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui badriana
Am venit de la doctor, este clar o enteroviroza. Suntem pe ercefuryl, smecta, biotics si mancare de kk-ciosi.

Imi pare tare rau.Multa sanatate - sa-si faca tratamentul repede efectul!!!

Mergi la inceput

nu stiu ce are de nu merge albumul,poate trebuia sa bifez ceva si nu am facut-o,nu-mi dau seama,sa dau alt link poate merge http://family.webshots.com/album/575827878yZyERM

reby-iry

Mergi la inceput

am uitat sa multumesc celei care ma bagat in listutza,nu ai facut nici o greseala,multumesc

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, eu sunt intr-o stare cam nasoala, am recuperat putin oboseala, dar m-am culcat cu geoana si m-am trezit cu base, am inceput prost saptamana, iar cea mica mi-a fost maraita toata ziua.

Sabinei i-a adus mosul un puzzle de 60 piese cu mos craciun si 3 ciocolatele in forma de euro. A fost dulce ca, dupa ce a analizat tot, si-a luat o ciocolatica si restul le-a pus la loc in ghetute. Larisa a primit doar o zdranganitoare de pus la carut. Nasii Sabinei ne-au vizitat si au adus un joc si o bluzita pentru Saby si niste botosei si o jucarioara pentru Lary. Eu am primit un Snickers dublu din colectia privata a sotului meu, iar el a primit o inimioara de carton pe care i-am scris de dulce . Asta e cu criza, important e sa ne iubim.

Ioana, ti-am admirat fetele si acvariul. Sper ca nu te-a suparat gluma mea cu pestisorii gustosi, am un umor mai aiurea uneori. Imi pare tare rau pentru strabunica.
Ramona, , multumesc a doua oara.
Iry, bun venit!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput