Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 5
Serialbastre spune:
Bine ai venit, Reby! Vino cu detalii si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara mesajele in timp real.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
Mi-am adus aminte ce vroiam sa va zic/intreb ... O mai asez cateodata cu capul pe o pernuta mica-subtire pentru ca a descoperit placerea de a se uita peste cap. Oricum ea toata ziua face abdomene, adica ridica capul si picioarele si ramane doar cu spatele pe pat. La nani nu ii pun nimic, doar la joaca in patul mare. O fi bine, o fi rau?! Ai vostri cum stau, au pernute?
Stiu ca s-a mai discutat, parca Picky ridicase subiectul, dar atunci era vorba de perna la nani.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
badriana spune:
neatza,
La Multi Ani sarbatoritzilor si de azi si de zilele trecute.
Noi suntem bolnavi, Irina de martzi cu febra, diaree suntem pe antibiotic, am scapat de febra dar tot imprastiat facem, mergem iar la doctor azi. Andrei de ieri e cu febra si dureri de burta.
Apetit zero, Irina doar san si cu chiu cu vai cateva linguritze de orez dar fara rezultat ca tot imprastiat face. Suspectez o enteroviroza, ea fiind mai mica a facut-o prima.
M-am saturat de boala, doctori etc. O sa il retrag pe Andrei de la gradi, cel putzin ianuarie si poate chiar februarie ca nu mai rezist. Probabil isi spune cuvantul si oboseala.
Spunea cineva cu multe capitole in urma de ecoflorina, am cumparat dar cat trebuie sa ii dau, 1/2 flacon celei mici?
Pupam stupul si sanatate.
Adriana
coraly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui badriana neatza, La Multi Ani sarbatoritzilor si de azi si de zilele trecute. Noi suntem bolnavi, Irina de martzi cu febra, diaree suntem pe antibiotic, am scapat de febra dar tot imprastiat facem, mergem iar la doctor azi. Andrei de ieri e cu febra si dureri de burta. Apetit zero, Irina doar san si cu chiu cu vai cateva linguritze de orez dar fara rezultat ca tot imprastiat face. Suspectez o enteroviroza, ea fiind mai mica a facut-o prima. M-am saturat de boala, doctori etc. O sa il retrag pe Andrei de la gradi, cel putzin ianuarie si poate chiar februarie ca nu mai rezist. Probabil isi spune cuvantul si oboseala. Spunea cineva cu multe capitole in urma de ecoflorina, am cumparat dar cat trebuie sa ii dau, 1/2 flacon celei mici? Pupam stupul si sanatate. Adriana |
Din ce tin eu minte, un flacon pe zi, impartit in 2 ture. Dar nu sunt 100% sigura. Nu scrie pe prospect? Ii poti lua si enterolactis.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
clodyac spune:
buna dimineata
reby_iry bine ai venit sa iti traiasca puiuta sa iti aduca numai bucurii si esti in listuta daca am gresit ceva sa imi spui te-am trecut cu nick-ul tau
imi cer scuze dar urez si eu cu intarziere La Multi Ani ! celor ce au sarbatorit de Sf Neculai si sa fie toti puiutii sanatosi si sa va aduca numai bucurii
hapymum esti bine ? te pup si iti urez sarbatori fericite
eu am iar probleme cu gatul nu stiu daca mai retineti ca am avut probleme si la inceputul sarcinii si au stopat pe timpul sarcinii credeam ca am scapat dar se pare ca a revenit in forta iar infectia in gat nu stiu sa ma duc sa fac un exudat sau iau antibiotic cu spectru larg ce spuneti?
sa aveti o saptamana usoara
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
DanaMi spune:
hello,
Ramona, am vazut filmuletele cu Bia, ofrumusete
Daniela , ai dreptate dar tot imi pare rau, parca nu-i sta bine cu biberonul in gura, nu o prinde , am vazut filmulete cu grasanul mancacios
Andreea,Maria, La Multi Ani pt baietii Nicholas, scz de intarziere dar ieri am bantuit toata ziua
Lavinia, multumim, s-a lovit putin ca si-a facut un cucui si a fost vanata pe un obrajor dar a trecut, baiatul bolnavior si votam si noi in fiecare zi
Bamsy, imi pare rau pt picior, i-a si tu partea buna, asa te mai odihnesti si felicitari pt primul cuvant
Anda, felicitari pt dintisorul nr 5
Yioanna, pupam pletoasa frumoasa si mamica din dotare
Strunfita, multa sanatate
Ioana, multumim, am vazut pozicile cu Sara, vai are niste ochisori superbi, sa dea DD sa-i ramana asa , ai lui Bubu momentan tot gri sunt oare se mai schimba? Condoleatnte pt bunica lui Andrei (La multui ani si pt el , cu intarziere, si Cosmin e Andrei)
Andata, multumesc ca ma sustii, asa am procedat si eu cum am crezut ca e mai bine pt ea oricat de mult mi-am dorit s-o alaptez pana la 2 ani, drept dovada ca am procedat bine e faptul ca dupa 2 sapt de biberon desi m-am muls de cel putin 3 ori pe zi, o puneam pe Bubu la san , am baut ceai la greu de ma duceam la toaleta mai ceva decat atunci cand eram insarcinata si am bagat si galactogil si galafor, de 2 zile nu mai iese absolut nimic, nu stiu cum s-a putut intampla sa-l pierd asa brusc . Dar bine ca avem alternative
Alic, am vazut-o pe Natalia ce frumos si drept merge , Bubu merge pe varfuri de zici ca-i balerina, votam si pe Nati zilnic
Ganesha bine ati revenit
Andreea, woow ce frumos e la voi cu zapada, foarte tare jumper-ul
Gabi78, felicitari pt nepotel si fetita prietenei
Reby, bine ati venit in stup
Dici, multa sanatate intregii familii
Badriana, multa sanatate si voua
trimit sa nu pierd mesajul si revin
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pui mici...
uram si noi LA MULTI ANI si LA MULTE LUNITE NAINTE sarbatoritilor din zilele astea.
Cam absenta zile e astea,dar cu motivatie.Am zis si noi iei "mama"dar numai cand am deschis un sertar de la bucatarie si nu am reusit sa si bagam manuta sa luam de ce am fi vrut din el,si atunci am ridicat privirea si am cerut ajutor.
strunfita....multa sanatate
danami.....pupam tititza unde s-a lovit si felicitari pentru ridicatul in picioruse vazut si pozici,o minunatie
bamsy....multa sanatate sa treaca repede piciorul,iar Maia sa se joace cu placere cu jucarioarele,si sa nu uitam..felicitari pentru "mama"
anaela....ce de cadourisa lefoloseasca cu placere
anda magda....felictari pentru dintisorul cu nr. 5..banuiesc ca e ok sa-i dai kiwi,dar sa-i mai scoati din samburi ca are multi
lavinia....faceti pasi????vrem dovada
philip....ce fain sta el acolo
yioanna....ce de jucarioare
ioana....ai PM.Condoleante ..probabil ca cumnata are motive bine intemeiate sa nu faca bb
carla.....printesele cantarete
alic....ce dulce e cum merge
clody....felicitari pentru mersul "taras" si fi optimista ca de de sarbatori o sa ai sotul acasa
ganesha.....pupici la pui maraici si sa reveniti repede la programul de dinainte
gabi....felicitari mamicilor pentru puiuti si refacere usoara
rely_iry....bun venit in stup tie si printesei
bamsy.....felicitari pentru somnic
otiliap...
ioana....mancai-as eu ochisorii ei frumosi ce mare s-a facut,iar acvariul e super
philip....ce distractie acolo la voi
ana.....sa se joace cu placere cu cadourile mosului
dici....multa sanatate
badriana....multa sanatate la puiuti
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
alynta27 spune:
Vad ca ati fost cumintei si cumintele ca a venit Mos Nicolae!
Ieri l-am serbat pe sot- Nicolae-Bogdan, in familie! Am mers si la vot! Am votat fiecare cu alt candidat, vorba sotului- la noi e democratie, in casa! Sa va povestesc ce a facut nepotelul meu, ca eu m-am ditrat! El e un copil foarte ascultator! Maicasa ii zice de dimineata sa-i aduca papuceii sa-l incalte! El ia fuga papucii si arunca cadourile de la mos pe jos si......fuga la maicasa! Sormea ii zice sa se uite la cadouri! Baietii mei au primit asa: Matei o carticica cartonata cu animale,mai micuta, sa o poate apuca; David o stampila cu ursulet si un avion din lemn (gen traforaj) care se compune! Eu o pijama, Iar Bogdan un ceas si o cartela de telefon!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
strunfita spune:
Dici, si eu am luat tot Homeogene pentru durere de gat si mi-a trecut foarte repede, in jumatate de zi. Dar am ramas apoi cu o tuse, care ma chinuie de o luna. Ieri cand ragusisem de la atata tuse n-am mai luat nimic anume, ca nu ma doare gatul, doar ca nu prea am voce.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
DanaMi spune:
Picky tu pe unde bantui nu mai dai nici un semn?
Cris, multumim, am vazut bine, 10 kg? wooow, felicitari
eu de cateva zile am observat ca uneori ii fuge un ochisor lui Bubu, e posibil sa fie de la cazatura? abea maine sau poimaine mergem la dr ca sa facem si vaccinul, si stau cam cu teama
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009