Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
Iuliana i-am facut tortul la o cofetarie de pe Bd. Theodor Pallady la statia Ozana... daca stii cumva. Era in drumul meu spre gradi si in general fac chestii bune si preturile sunt destul de ok fata de alte cofetarii mai de pe la centru...din cate am observat.
Ca idee... tortul figurina cu martipan imbracat e 60 ron / kg iar cel "normal" 39-41ron/kg..A iesit f dragut si tortul de duminica... cu Thomas o sa va pun poze .
Oricum tortul pe care vroia sa-l faca mamica cu tzeapa
cica era pa 75ron/kg... si cred ca-l facea normal... si poate mai aplica o folie d-aia de gelatina cu Spider sau ceva personaje...
LILIANA
30+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
silvi_2005 spune:
Hy fetelor, am reusit si eu sa si citesc din urma, cap asta, am reusit sa imi decorez geamurile, am suflat cu spry de zapaad peste ceva decupaje, a ieist super dar sunt ragusita de la el 
Am vazut ca Mosul a adus multe bunatati la toata lumea, la noi a fost f incarcat , prea incarcat dar cica pt ca l-am serbat pe Nicolas
nu stiu zau ce mai poate aduce in plus Craciunul...
Vb de asta eu am intrat in admosfera, am facut bradul, m-am apucat de decaorat casa, e super. Am pus siceva poze http://www.dropshots.com/psilviaro2 , revin ca mi-a venit sotul ![]()
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
Liliana, stiu zona, dar e f. departe de mine...
Abia astept sa vad pozele.
Silvi si la tine astept sa vad pozele, dar numai de acasa le pot vedea
Giova spune:
mama Irina ce inversunata esti...
. si Lili la fel..
eu n-am votat ca nu-mi place de niciunul, dar decat Geoana, mai bine Basescu- parerea mea, nu dati cu rosii. a fost ok cadn au fost PSD-istii la puterre? v-a placut Iliescu?
Iuliana am comandat picaturile de urechi. se pare ca in ultimul timp comand creme/remedii din germania. am mai comandat remedoiu pt. stafilococ/streptococ, crema pt. decalotare si asta.
Lili ma bucur ca petrecerea a fost ok, foarte naspa din partea mamei colegului ca v-a lasat balta....nu-mi vine sa cred
.
Silvia frumoase cadouri a primit Alain, si multe. eram mai mult decat sigura ca voi ve-ti fi in top.
Tare bine iti sta bruneta doamna.
am luat copil d ela gradi si am plecat la un centru comercial. a vazut un costum de mosh, dar era de 3 ani si ii era mic. imi pare rau, chiar vreau sa-i gasesc asa ceva. era si pt. Edi tot de mosh, misto, dar i-am luat o salopeta cu Ren din carrefour....azi i-am facut poze si cu cornitele alea...tare bestiale au iesit.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Giova, eu nu dau cu rosii pentru ca sunt de aceeasi parere ca si tine.
Dintre doua rele...s-a ales raul cel mai mic.
Sunt curioasa cum o sa reactioneze Geoana care aseara topaia de bucurie
Sa-mi spui cum facem cu banii....cum vrei sa ti-i trimit (EUR/Lei, cont bancar, mandat postal, etc)
Giova spune:
Iuliana pai cred ca e gata debusolat: anul trecut l-a recunoscut pe unchiul meu in mos Craciun. anul asta l-a gradi a zis ca mosh Nicolae a fost Alin, soferul. l-a recunoscut dupa voce
.
Stai sa vina tipul din germani...pe sapt. viitoare cred. te anunt eu cand ma vad cu el in mana.
_
Gio
de
teolinda spune:
Nu da nimeni cu rosii dar personal consider ca ar fi facut treaba mai buna la Capitala domnu' Base... degeaba a fost 5 ani presedinte ca nu a reusit sa puna pe el macar un mic peticut de stofa de diplomat..., ceea ce eu consider primordial pt un om care ne reprezinta in lume.Bine macar ca a reusit sa-si tunda suvita aia hidoasa si libidinoasa.
Dar nu-i nimic ca daca nu-i buna "democratia PSD" o sa ne indreptam vertiginos spre "dictatura Base"... oricum campania de manelizare si indobitocire a poporului e in mare toi.
Ultima chestie pt care mi-e lehamite de Base e ceea ce le-a facut cadrelor didactice in ultimele 2 luni... in preajma sarbatorilor... sa le iei oamenilor 15% din salariu... si ala ca vai de el.... mi se pare INUMAN... chiar nu vad cu ce-i mai bun decat Ceausescu la faza asta.
Dar deh... cum sa-i pese lui de educatia si viitorul copiilor ... ca doar putem avea"succesuri" si fara prea multa carte... 
Oricum abia astept sa ne "parasuteze" doamna prim-ministru Udrea
...dar inainte de asta cred ca va mai avea loc o "tiganiada" cum numai la noi la romani se poate. Speram ca pana de Paste sa puna Base de un guvern... doar sa nu ne-apuce Pastele Cailor
.
Eu nu-l mai duc pe Nicolas la gradi pana joi... m-a rugat totusi educatoarea sa-l mai duc pt o repetitie inainte de serbarea de vineri si cica sa-i fac un fel de coroana pe care sa-i scriu 2010 ca el e ANUL NOU... fix poezia pe care nu vrea sa o invete, neam
.
Azi era un copil care tusea maxim... culmea parca le tusea astora in fata, special... in loc sa se dea mai intr-o parte se ducea spre cate unul sau altul
... un fel de "Nah si tie, nah si tie"
.
Am criticat copilul degeaba cu masinile telecomandate... le-a luat la joaca
desi nu i-am zis nimic parca mi-a ghicit gandurile.
LILIANA
30+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
Lili nu sunt naspa jocurile din consola aia?
ma bucur ca-i place lui Nicolas, trebuie sa o scot, sa vedem poate se joaca si Marco cu ea.
_
Gio
de
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli Neatza pt care e buna! Noi azi plecam la aniversare la nepotelul meu .Direct de la gradi. Mi-au stricat astia dimineata cand am vazut rezultatele de la BEC.Am impresia ca e o gluma proasta.Se repeta istoria din 2004.Dc atunci am crezut pe jumate ca e o manevra ordinara acum imi e total scarba. Pe de alta parte foarte bine ca a iesit Base, sa il vedem la treaba ...ca in 5 ani nu a facut nimic, poate face acum .Brandusa tb sa suni sa ii reclami, eu ii reclamam ca erau rosii, ca erau portocalii. Apropo de diaspora , eu nu inteleg de ce voteaza ei.Pai ei stau acolo cu anii , nu vin jamais in tara si au dreptul de vot ( si aici ca sa nu existe neintelegeri ma gandesc la rudele mele , nu la fetele de aici).Pai cu ce drept voteaza ei pt o tara in care nu locuiesc, nu platesc impozite de nici un fel.Doar pt faptul ca s-au nascut aici.Sa voteze acolo unde cotizeaza.Eu asa gandesc. Ma duc la tv. Cel mai destept intotdeauna cedeaza! Irina 33+ cu ![]() |
Mi-a placut titlul unul ziar astazi: A tzopait degeaba!

Chiar ca a fost caraghios aseara, se vedea deja presedinte si spunea ca parca nu-i vine sa creada....macar au fost romanii cu capul pe umeri
Diaspora normal sa voteze, sant cetateni romani si multi se reintorc in tara, au parinti, rude si prieteni...daca traiesc afara nu inseamna ca nu le pasa de ce se intampla in Romania. Pe mine nu ma intereseaza stirile nemtilor, tot la ale noastre ma uit.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5