Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 5
cosmi1975 spune:
adevarat ca s frumosi amandoi
ma duc sa am fac frumusica sa ma duca sotul la munca daca tot e liber
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Cu intarziere
urez si eu LA MULTI ANI cu multa multa sanatate si fericire lui Nicolas de mamica Liliana! Lili, sa va aduca numai bucurii feciorul cel mare, alaturi de feciorul cel mic
!
Celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta si derivatele le urez SA TRAITI CU NUMELE!
Revin....
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
17+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
andiaroro spune:
Giova s-a prins taman de detaliu cu capacul pe care-l "omisesem" din graba...Eu evit uleiul prajit, in general,iar in cazul asta cred ca ar fi prea gras produsul final ca altfel are dreptate Maraki cu pus cu lingura ulei fierbinte, dar eu pana si pieptul de pui il fac asa cu capac si, eventul, doar dat cu pensula pe fundul tigaii...Si sunt cam multe proteine in Sasta, dea sta eu ii dau mereu legume langa ca am incercat sa-i pun rosii in interior, dar le scapa...el enervau, etc.
Miha-Brvo! Tine-o asa...esti decisa-sigur reusesti!
Irino, te prinsera bine alegerile astea, eu nu m-as fi dus, daca nu ma cara CRisti, dar nu regret ca am intalnit niste persoane foarte simpatice si o sa-l dam pe alex la scoala romanesca de duminica (au si invatatoare)...am vazut 2 fetite delicioase imbracate in uniforme cum am avut noi la scoala.
Cu diaspora, care voteaza e discutabila situatia...Presedintele este al tuturor ro, indiferent unde se afla si deciziile lui ii afecteaza si pe ei(asa se intampla la toate natiile-diaspora voteaza pentru presedinte)...Nu alege un ro din Australia primarul din Corabia, ca n-are nici o treaba cu el, dar daca e sa renunte de ex la nationalitatea ro, presedintele ro ii semneaza decizia...Daca face o prostie in strainatate un ro, imediat zice lumea:aoleu, ne-a facut de ras, dar cand e vb sa se voteze presedintele "lui" nu se poate sa nu mai existe ac persoana....cum zicea cristi cand se intalnise sarko cu base nu stiu pe unde si vb cu colegii de serv: azi se intalneste presedintele nostru(sarko) cu presedintele meu(base)
...un ro, care nu are mai multe cetatenii are un singur presedinte si are tot dreptul sa-l aleaga ca e al lui...hai ca intrai in teorii, da-le incolo de alegeri....mai bine calculeaza acolo cu torturile ca la astia mici e musai sa le pui felie la toti, chiar daca 90% raman neatinse
La Noi mosula venit cu turta dulce si niste omuleti de turta dulce, o ciocolata in ambalaj cars,niste fiegurine de plastic mickey, donald, pluto, etc ce avura un succes la care nu ma asteptatm si o carte...eu vroiam sa-i dau numai dulciiuri, dar daca ii cumparase tacs-o astea...la mine cu un bat(beatz-asa ii zice alex si ne stricam de ras) si o carte bancara
la care nu am atentat ca sia asa venise inainte cu 5 esarfe si lalele galbene...
aaaa..si au cumparat baietii sambata bradul-spre nemultumirea mea ca acu tr sa-l pazesc de anasatasia...inca nu -am impodobit ca n-am fost in boxa dupa globuri si am asteptat sa ma calmez ca sa ma bucur de moment![]()
Giova spune:
am pus si eu ultimele poze:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-01/17:40:05
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
T_Ioana spune:
Irina, eu la Razvan am avut un tort de 1,800 kg (
, alternativa era aceeasi dimeniune, cu 3 straturi la 2,5 kg). Care a ajuns la fix pt 20 de copii , 2 educatoare, eu , fiica uneia dintre educatoare si au mai ramas doua feliute pt cele 2 ingrijitoare. Faza e ca daca avea 2 kg era perfect, pt adulti portiile puteau fi un picut mai mari, dar copiii s-au saturat. Si la Razvan s-a dat tortul dupa ce au venit de la masa de pranz, deci erau ghiftuiti si tortul a fost mai mult asa, de moft. Eu suc am dus 4 l (2 cutii de cate 2 l) si chiar a ramas pt ca nu m-au lasat educatoarele sa le umplu paharele, urma somnul de pranz si nu aveau chef de accidente cu pipilic.
Eu zic ca la 25 de copii un tort de 2,5 kg e suficient si pt ei si pt educatoare si ingrijitoare....iti dai seama ca nu mananca ei 100 gr de tort.
Eu m-am inteles cu educatoarele ca in timp ce ei sunt la masa sa merg sa aranjez farfuriile, paharele, servetele, lingurite, am pus sucul in pahare si cand au intrat ei de la masa totul era pregatit. Am facut cateva poze, am filmat si dupa ce au papat si am strans din sala i-a bagat la nani.
Vorbesti cu educatoarea, vezi ce trebuie si te duci pregatita. In principiu pahare+farfurii+lingurite de unica folosinta, servetele, lumanare cifra sau cum optezi, coifuri (daca vrei pt toti copiii),suc, tort si acumulatori la aparatul foto![]()
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
17+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
d_melli spune:
Ana ai dreptate insa e clar ca e cu doua taisuri.Pai unul care sta de 10-15 ani in Honolulu are drept de vot pt presedintele nostru in situatia in care habar nu are ce si cum.Pai el are dreptul sa isi dea cu votul despr epresedintele meu , pai de ce nu isi da cu votul cand presedintele scumpeste oul, sau cand se mareste impozitele? Plus de asta ma seaca ca dc te uti pe forumul asta cel mai vehementi la capitolul alegeri sunt tocami cei din strainatate ca re au mers pana acolo pana a a firma ca ei finanteza ROmania cu banii pe care ii tirmit acasa.Pai satracii de ei ei muncesc pe branci si noi stam cu burta la soare pe banii lor.Eu una nu le-as da drept de vot decat celor care stau in tara.Ei la dracu ce ma enerveaza tiganeala asta din tara asta.Niciodata nu stii la ce sa te astepti.Iar acum os a avem buget peste 4 luni , iar greve ,iar...si ce ma enerveaza cel mai tare e atitudinea aia gen sper ca Base sa faca sa dreaga , pai ce dracu a a facut 5 ani.Unde suntem? Cand totata Europa tipa ca intra in cirza numai ale spunea ca noi nu.....poate asa il sfatuise europarlamentara de fiisa...acum sper sa o puna mistrul educatiei.Hai ca ma enervez , revin , dc nu plec iar teleleu.Eu si Mazare

![]()
Irina
33+ cu 
d_melli spune:
Atsa e citatul unei fete de aici de pe forum.Mi-a placut tare.Cam asa gandesc si eu.Poate nu isi avea locul aici insa nu m-am abtinu tsa nu il pun.Gata si termin ca rahatul asta.Am plecat la petrecere
"Mi e scirba. Simt o lehamite teribila, o frustrare urita, adinca. Traian Basescu a dat cu flit unui popor si acum, acelasi popor, i-a dat sansa sa mai dea o data cu flit.
Cred ca sintem un popor de masochisti. Ne indragostim de cei care ne violeaza. Sustinem amante, fiice promovate in politica europeana ca sa ne promoveze succesurile, votam dresurile plasa ale elenei udrea, injuraturile unui marinar de teapa joasa si mie imi vine sa vomit mai rau decit cind eram gravida.
Sau poate ne e dor de monarhie. Da noi sintem mai smecheri. Alegem un presedinte care isi asuma prerogative regale, cu diferenta ca n are singe royal, ci marinaresc, calit bine din smenurile cu blugi si ciunga.
Sint furioasa, dezamagita si imi vine sa pling ca n am cum sa fug de aici. Daca as pleca din romania, promit ca as vota cu basescu. DIN RAZBUNARE.
O tara condusa de un mitocan, de o blonda stupida si de o curte de lingai gata sa adune scamele pentru o firimitura. Aici imi cresc copilul. Frumoooos"
Irina
33+ cu 
silvi_2005 spune:
Apar si eu cand sunt luptele politice mai in toi
sory.
LA MULI ANI NICOLAS !!!!!Tot binele din lume si sper ca ai primit cadouri multe
.
Fetelor multumesc din inima de urari
sunteti dragute, sory ca nu am intrat sa dam ceva de baut ieir dar am fost sper prinsi cu sarbatorit si condus musafiri la gara . Noi am primit o multime de cadouri adica piticul
in special, pun ceva mai tarziu poze si va povestesc. Eu ca noutate am ca m-am facut bruneta
pun poze sa ma vedeti, nu arat nu stiu ce dar parca am revenit in timp
cum eram acum 7 ani si ma simt super.
Irina vad ca esti suparata tare, eu nu am votat si sincer habar nu aveam pe cine ca nu imi placea nici unul dar sa stii ca nu e normala nici atitudinea de injurat dispora ( vb la modul general la care se face pe DC) ....ca pana la urma milioane de euro in economia tarii e pompata de diaspora si de banii bagati in tara si investiti de ei si din strainatate, eu personal am drept de vot pt aici pt Primarie si pt Parlamentul European doar ca sunt rezident european ...e normal sa poata vota dispora. Iti inteleg lehamitea pt tot ce se intampla ca sincer nu stiu cine ar mai putea scoate Romania...poate Superman...
Vroiai sa iasa Geoana?
Dragelor nu am apucat sa citesc din urma, vroiam doar sa va multumesc. Bag ceva papica si citesc ce ati mai facut
merci inca o data.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
teolinda spune:
Helau, helau si de la noi!
Iaca aparuram... si vrem sa va multumim tuturor pt ca v-ati gandit la noi si ne-ati felicitat cu-atata drag
.
La multi ani si de la noi pt Alain - Nicolas de Silvi si pt Razvan-Nicolae de Astery
pt baietei si
pt mamici.
Noi am inceput ziua cam prost...
de-azi noapte adica.. Nicolas a tusit toaaata noaptea... cand expectorant cand uscat/iritativ.. m-a capiat si pe mine cu bebelushul din burta dar si el a fost praf toata noaptea.
Dimineata l-am luat si l-am dus la gradi pt petrecere asa cum am zis. Macar acolo n-a mai tusit DELOC
.. se pare ca n-i prieste acasa
. Au venit animatorii i-au pictat pe mutrite, s-au jucat, le-au facut baloane modelate
. Decorul si accesoriile cu Cars au fost super, tortul tot cu McQueen a fost super marfa (promit sa pun poze) si a avut aproape 4kg.. dar a fost imbracat in martipan si asta atarna mai mult. Sucuri s-au folosit cam 5l pt copii.. cam 30 copii, plus ce am mai dus pt ingrijitoare, asistente/directoare
. Pt copii am taiat feliute f mici pt ca ei nu mananca prea mult de fel... cred ca jumatate pt ei si restul pt 2 animatori, 1 educatoare, 3 ingrijitoare, si cred ca inca vreo alte 4 pers de prin staff
... asta ca idee pt IRINA care intreba ce si cum... In plus am avut o sampanie tot cu McQueen
le-am pus din ea tuturor copiilor cat un deget
... sa nu se "imbete".
Toti copii au fost incantati cand au vazut tortul si cei mai fericiti au fost de "mecanicul Rugina" ca la final l-au intrebat cand mai vine pe la ei
.
In fine.. totul a iesit f frumos.
Mamica cu copilul a carui zi de nastere era astazi si care a zis ca vrea sa organizam impreuna... M-A LASAT BALTA si nici nu m-a anuntat
. Asa ca m-am trezit aproape in imposibiliatatea de a-i plati aceesoriile aduse de animatori.. adica am ramas datoare cu 10 ron
la ei... noroc ca suntem vechi cunostinte si sper sa nu se fi suparat pe mine prea tare de incident
.
Acum ... zic norocul meu ca m-am ocupat eu de tot... si de bauturi si de tortul copilului (initial zicea ca face ea tortul)
... daca ma lasa balta si ma trezeam fara tort si sucuri insuficiente in ziua cu pricina
. Mda.... n-am crezut ca pot exista astfel de oameni.
Noi ne-am mai dus pregatiti si cu cadou pt colegul de grupa si de petrecere
.
Ziua de ieri a fost f frumoasa, plina de cadouri, Nicolas a fost incantat ca Mosul i-a adus "chilotei cu Gordon
" si de un CD cu Magic English ... restul dulciurilor si papucii cu mos Craciun nu l-au pasionat
.
De ziua lui a primit 3 masini cu telecomanda
... f incantat si de ele... azi nici nu a mai intrebat de niciuna
, masuta cu McQueen.. dar cel mai fericit a fost de CONSOLA TV (cea de care zicea Giova ca e o porcarie
). Juma de zi a stat calare pe ea.. la curse de masini
... pana sa suparat verisoara-sa pe el ca nu o baga in seama si noi i-am scos cu forta cablurile din TV ca el doar cu aia vroia.In rest a mai primit o cutie cu 12 puzzle a cate 54 piese cu Thomas and Friends... pe 2 dintre ele le-a facut in mare viteza... deh pasiunea; hainute, Creion Fermecat cu numere..
.
Despre rezultatul alegerilor... ce sa mai zic...
eu care aseara la 20:50 am intrat in sectia de votare sa pun stampila... macar am constiinta impacata ca am facut ce am putut...
Sincer... eu decand mi-am luat tzeapa cu CDR-ul... am renuntat sa mai aleg "schimbarea"... Acum 5 ani n-am avut curaj sa aleg culoarea protocalei... asa ca am stat frumos acasa si am lasat pe altii sa aleaga si pt mine asumandu-mi riscurile...
Acum ma gandeam ca poate intr-un an reuseam sa mai pasim si noi "INAINTE" insa se pare ca ne-asteapta "DRICUL BASE"
sa ne scufunde. Doamneee.... iarta-ma ca nu putem sa fim cu totii frumosi si perfecti dar mie oamenii urati si "insemnati" nu mi-au placut si nu mi-au inspirat incredere niciodata. Mi-e rusine ca o asemenea aratare hidoasa merge sa ne reprezine ca natiune... nici nu-i de mirare ca ne dau toti cu flit.
Eh acestea fiind zise merg sa-mi pun burta cu bebelushul in sus .
LILIANA
30+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Uite Bse, nu e Base....
Bai deci este ceva....ce n-am vazut.
Cand s-or hotara astia sa faca si ei ceva ca oamenii.
A iseit deja si un bamc: culmea somnului: "sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac"![]()
Eu, cum am mai spus, nu am ajuns la vot......
Liliana, ma bucur ca a iesit bine petrecerea...
Abia asteptam poze
Nasol cu mamica aia ....te-a lasat asa cu fund-n balta...
Unde i-ai facut tortul cu McQueen?