Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 13
teolinda spune:
Ei Maraki am scris si eu pe-aici... punctul meu de vedere dar n-am de ce sa ma iau cu nimeni de gat... si-asa ar fi degeaba. Deja de ieri nici la TV nu i-am mai urmarit pe politicieni pt ca oricum vor continua pe trendul de porceala asa cum le place... mai vedem noi peste 5 ani ce"gigolo" mai apare pe scena politica
pana atunci nu-mi ramane decat sa merg pe la biserica si sa dau niste acatiste sa le dea Doamne Doamne intelepciune .
LILIANA
31+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Multumesc de aprecieri GIO... am luat 9kg
data trecuta pana acum imi consumasem ratia de 15kg
... acum ca vin si sarbatorile sper sa nu ma fac cat China. Oricum din cauza ca asta micu 'creste si imi da niscaiva arsuri...nu prea pot baga in mine ca sparta
.
LILIANA
31+
si
teolinda spune:
Mai si eu trebuie sa repet poeziile pt serbarea de maine.
E greu cu ultima... cea de AN NOU... pt ca la gradi nu avut cand sa o mai repete daca de-o sapt sta acasa... iar cu mine face fitze... o zice odata si gata
oricum nu-ntelege nimeni ce spune... decat eu pt ca stiu ce trebuie sa spuna
. Apila buntului=Aripa vantului
LILIANA
31+
si
Giova spune:
stiu Lili cand ai zis ca ati fost in Trento. sora-mea lucreaza in oras, dar sta intr-un sat, mai la munte(10 min. de oras). la ei a nins zilele astea si in oras ploua
.
e foarte frumoasa zona, aer curat...si cand ma gandesc cum am facut cand am vazut prima data unde m-a dus Clau
.
noi mergem odata pe an acolo, avem o groaza de prieteni si ne e dor de ei si de oras.
Bine ai luat 9 kg, oricum de acum incepe greul
. sper sa scapi de arsuri sa nu te tina pana nasti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
aoleuuu
fetelor calmmm calmm ca si asa nu mai putem schimba ceva
BEEE?????intrii???ca am ceva de vb cu tine![]()
Giova spune:
doamne ce orez cu lapte am facut...in loc sa aiba aroma de vanilie are de ars
.
acum am primit mail ca se organizeaza tabara de schi in Austria. gradinita face ca si anul trecut aici aproape, dar tipul cu care colaboreaza o face dincolo. pai eu nu l-am lasat nici aici, cum sa-l las in strainatate.
serbarea e in 17 dec. la 17:30. acum amu impartit grupele, 2 fac de la 15:30 si noi mai tarziu. puteau si impreuna, caci e mare sala si incapea lumea...doar ca era nebunie si agitatie.
_
Gio
de
toanca spune:
Si pe mine fostul meu sef (un om deosebit) m-a invatat un lucru: niciodata sa nu-ti fie rusine de ceea ce faci atata timp munca e cinstita, cat nu furi si nu dai in cat.
Fiecare munceste (asa cum poate) ca sa-si castige existenta.
Giova, nasol orez cu lapte cu gust de arsura.
Asa ca lasati nervii: niciuna dintre noi nu are nimic de castigat daca a iesti Base si nu Geona, doar daca nu e tatl vreuneia dintre noi![]()
![]()
sa avem si noi o bucatica din ciolan![]()
cosmi1975 spune:
gata si cu papa in seara asta
STEFAN are maine serbare la ora 10 dar fara spectatori
stie tot ce ar tb dar ramane sa vedem daca si vrea sa spuna
ca el face cam ce vrea
eu azi am avut serbare la scoala....a fost ok
o sa pun maine ceva poze
Giova spune:
al meu sot e inca la birou
. eu l-am imbaiat pe edi...doamne ce chiote si rasete a scos in apa...tare-i place. din primavara mergem la inot. luni, la actiunea aia umanitara ma intalnesc cu tipa care organizeaza si ii cer detalii. pacat ca nu are orar in acelasi timp cu Marco....era nisto sa fim toti 3 acolo, in diferite bazine
.
Iuliana asa e...pt. noi astia...de rand nu prea schimba cu nimic cine e presedinte. nu le ajunge lor ciolanul, ce sa mai dea si la muritorii de rand
.
Cosmi chiar ma gandeam ca poate a fost azi serbarea. ii uram multa bafta lui papan.
la noi se face cu parinti
, asa ca de abia astept sa vad tzurtzurele in actiune.
_
Gio
de
maraki spune:
La noi s-a anuntat ninsoare sambata si inca nu am cumparat cauciucuri de iarna
Ieri au venit si jucariile comandate, mi se pare cam mica orga doar cu 3 octave dar pt inceput merge
Am vazut la Denisa in drop ce orga meseriasa a luat pt Emma
Am primit si cartea cu partituri, sant notele pe portativ si notate in doua moduri: cu numere si litere, in loc de do este nr si litera..asa se poate invata mai usor sa canti...eu voi lipi pe fiecare clapa leucoplast si voi scrie pt fiecare ce nota este( metoda furata de la profa de muzica )
Angelo a inceput sa spuna cat mai multe cuvinte in germana, cand a iesit de la toaleta a spus: hande wasche---mainile spalate
Cand se joaca mai spune ce a invatat la gradi si il mai intreb pe Giorgos ce inseamna![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5