Oare ce suma voi lua pentru jumatate de luna?

Oare ce suma voi lua pentru jumatate de luna? | Autor: tatiana83

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Cine imi poate spune cu aproximatie ce suma voi lua pentru luna decembrie de la stat daca mai sunt in concediu crestere copil pana pe 12.12.2009 cand implineste copilul 2 ani. Sunt nedumerita daca alocatia de 200 ron o va primi copilul integral, sau se calculeaza pentru jumatate de luna...si la fel pentru indemnizatia de mamica..mi se va calcula doar pentru cele 12 zile calendaristice..?

Va multumesc tare mult,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui tatiana83

Buna tuturor,

Cine imi poate spune cu aproximatie ce suma voi lua pentru luna decembrie de la stat daca mai sunt in concediu crestere copil pana pe 12.12.2009 cand implineste copilul 2 ani. Sunt nedumerita daca alocatia de 200 ron o va primi copilul integral, sau se calculeaza pentru jumatate de luna...si la fel pentru indemnizatia de mamica..mi se va calcula doar pentru cele 12 zile calendaristice..?

Va multumesc tare mult,

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
03.06............58,0 kg
06.06............57,3 kg
10.06............56,5 kg

TARGET 57 kg!! until 7 iunie!!

TARGET ATINS...CHIAR DEPASIT :))))

Alocatie integrala de 200 de ron pentru luna decembrie, indemnizatie pe 12 zile. Ce suma inseamna numai tu poti calcula (indemnizatia impartita la 31 si inmultit cu 12).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Multumesc mult pentru raspuns!

[/quote]

Alocatie integrala de 200 de ron pentru luna decembrie, indemnizatie pe 12 zile. Ce suma inseamna numai tu poti calcula (indemnizatia impartita la 31 si inmultit cu 12).

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Filip a facut 2 ani pe 6 martie, iar in aprilie alocatia si indemnizatia au venit intregi.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Filip a facut 2 ani pe 6 martie, iar in aprilie alocatia si indemnizatia au venit intregi.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Greu de spus de ce ai luat indemnizatia intreaga. Uite textul legii:

ART. 11
Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ZIUA urmatoare celei în care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;

Poate ar fi bine sa intrebi, sa nu fie o greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am uitat sa spun ca prima indemnizatie dupa ce am nascut a venit la 2 luni dupa ce am nascut, deci pe luna martie 2007 nu am primit nimic. (a venit in mai pt aprilie,sper ca m-am facut inteleasa).
Acum poate nu o fi asta motivul pt care mi-a venit indemnizatia si pe luna martie 2009...oricum eu ma asteptam sa nu mai vina deloc

Mergi la inceput