Cind sunt inspectii e bine.....

Cind sunt inspectii e bine..... | Autor: alba

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Absolut ingrozitor...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mi-au dat lacrimile...ar fi mare minune sa se schimbe ceva in bine acolo,odata ce protectia nenorocitilor alora vine de sus,din conducere...ori se musamalizeaza tot,ori se dau niste sanctiuni de ochii lumii...oare ei nu se gindesc ca odata si-odata o sa-i ajunga blestemele celor de care isi bat joc?...ma intreb daca au si ei copii...oare cu ei cum se poarta?

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Parca copiii aia nu sufera si-asa destul!

, asta merita directoarea si toti pe care i-a uns ca sa ramana in situatia aia!!!

Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Articolul e din 2001...oare s-o fi schimbat ceva de atunci???

Tot eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by mitub

Articolul e din 2001...oare s-o fi schimbat ceva de atunci???

Tot eu!

Bogdana,eu nu cred sa se fi schimbat ceva,oamenii si mentalitazile nu se schimba de pe o zi pe alta!
Din pacate... Daca nu-ti respecti aproapele,esti un om fara Dumnezeu,iar EL le vede pe toate !
Ce vina au acesti copii ? Familiile si mediul social in care s-au nascut sunt de "vina" si poate ca nici parintii lor,nu au avut o copilarie fericita si nu sunt in stare sa o ofere,la rindul lor...e un cerc vicios,care se transmite de la genertie la generatie,dar nici aici nu se poate generaliza,sunt si multe exceptii !
Este cineva din zona Tg.Bujor,care poate sa ne spuna mai multe ?

Doamne,lumineaza-ne,macar copii nostri sa aiba parte de o lume mai buna... sa nu vada si sa nu citeasca niciodata despre asemenea tragedii !

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput