Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Wow Bubu, ce mic era Vlad
Sunt f frumosi baietii tai!
Am vazut-o si pe Tea de Stela.....fataaaa, ma bucur ca v-ati reandragostit, cum ati facut?

AM vazut ca Muffy e in spital si ca e mai bine, maine vin acasa?

Mai am de vizionat poze de mimo, olga, alice, nicoleta si nu mai stiu ce am mai deschis pe aici, cred ca ma culc dimineata!!!

GECKOOOOO, FELICITARI MAMI, ERAM SIGURA CA TU URMEZI, NU STIU DE CE, MAI ALES CA ZICI CA LUAI PASTILE.
SA FITI SANATOSI!

Noi facem aerosoli de aseara, adica vlad, si 5 zile stam in casa.
Elara, ti-am admirat copiii, f frumosi

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

faceti ce faceti si ma lasati cu pagina 20 in fata, ca sa am munca suplimentara in conditiile in care azi sunt pusa pe fapte mari

Acum realizat ca nu v-am cinstit si ospatat cum se cuvine. Multumesc de urari

Si mai torn si pun pe masa si pentru permisul ce mi l-am luat (tot saptamana trecuta)...mai greu dar am reusit...dar recunosc ca mi-am imbunatatit simtitor modul de a conduce si comportamentul in trafic...lucru bun de altfel in conditiile in care voi avea doi purandei ca pasageri.

Si sa va povestesc...in weekend merg cu baietii intr-un golf cu restaurante, locuri de recreere atc. Eu la volan. La primul semafor, se da omul jos de pe scaunul din fata si se duce in spate langa Patrick...ca cica sa vada si el cat de spatioasa e masina in spate. Trecem peste nervii lui Patrick ca cineva i-a invadat spatiul vital, vreo 5 minute am auzit in continuu GO si BYE, dupa care...oh, vai steaua mea...chicoteli, inghionteli, strigate de bucurie, picioare in scaunul meu, lucruri aruncate prin masina...baietii se distrau nevoie mare si eu ma chinuiam sa ma concentrez la drum. Zice omul ca imi face antrenamentul pentru cand or fi ambii prunci acolo...vai urechile mele.
Ah da, si masina, vream nu vrem, va trebui sa o achizionam...cred ca pica Mazda3 si ne orientam spre o duba/autobuz ca se vede treaba ca nimic nu-i sigur cu mine si mai respir de doua ori si ma trezesc cu o echipa de handbal in familie.

Iar cu sexul...absolut nici o preferinta. Daca ar fi dupa mine nici nu as insista sa aflu pana la nastere...dar omul zice ca suntem in secolul 21 si nu se cade sa fim asa necunoscatori. Daca ar fi sa aleg...parca as zice fetita pentru ca deja am epuizat numele de baiat ce le-am avut in cap...si cum Nenumitul nu-i pot spune ar fi mai usor daca ar fi fetita.

Mimo...am fost convinsa si posibil sa ai succes la prapaditul meu...nu de alta dar zilele trecute imi prezenta optiune DIAMANT, indiferent de sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de Sf Nicolae! Sa fiti sanatosi si toate dorintele sa vi se implineasca!
Gecko sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si sa fie asa cum iti doresti! Felicitari pt permis!
Ursu, sanatate lui Vladut! Felicitari Carminei pt bb, sa-i traiasca si sa fie sanatos! Cum se descurca?
Luny, te-asteptam acasa, ne rugam pt sanatatea lui Matei!
Olga, ma bucur ca Sof e bine acum, foarte frumoase carticele ii luati voi.
Simo burtica. Felicitari lui David pt auditie!
Stela ce fata mare ai tu acolo, super pozele din parc, mi-a ramas si mie in minte cea cu raza de soare!
Elara felicitari pt bbMatei! Ce dulce e Maria pe langa fratior si ce grija are!
Alice ce bucuroasa e Thea de jucarii!
Nicol ti-am vazut craciunitele frumoase.
Mimo mi-au placut mult Tete si Dudelu cum isi pregatesc ei ghetele si ce bine se inteleg!
Nicoleta felicitari pt sofat! Ma minunez si eu de ochii lui Matei. Musai tre sa mai fac si eu un bb, poate iese cu ochi albastrii. Ce frumos e targul la voi!
N-am inteles bine Mihule, e si la tine cu ochi??

Va las si merg sa ma ospatez de la Gecko.
Trezireaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Arielu' sanatate maxima! Doamne cum le culegeti voi pe toate, intai copii, apoi tu.
Bubulina gospodina, ce bogat mosu la voi!
Zoze De unde ai luat puzzle cu animale? Vazusem in Carrefour ceva magnetic, dar nu ma lasa al meu sa iau.
Dana cum ma sa impartiti copilul cate un an? Oare barbatii astia ce au in loc de minte? Cel mai greu tot pt copii este oricum.osafiebine

Noi in ultima vreme i-am tot luat jucarii, trenulet thomas, dupa o sapt a dat cu el de pamant si s-a rupt robotelul care iese din el, noroc ca am dat doar 20 ron, carticele multe pe care le-a cam zmotocit. Puzzle i-am luat de la "orice produs 2 lei" (cu 1.5 ron si deja vreo 2 piese de la unul le-a ros ), asta dupa ce am luat niste cuburi-puzzle mult mai scumpe si care s-au cam dezlipit cand le-am scos din cutie, plus ca sunt vreo 20, cu multe detalii, greu le-am facut si noi. I-a mai luat al meu un rucsac plin cu avioane, soldatei, grenade, etc din care a ales cateva piese cu care s-au jucat impreuna, Ana cam neinteresata, dar sotu f entuziasmat.
In wk am fost la ai mei, acolo alte cadouri, fructe, dulciuri, manusi cu mos craciun, carticele cu colinde, pampersi; ghetute si hainute de la nasi.Ieri am mai primit o papusa si pijamale de la socrii si cumnata.
Mereu ma gandesc la scrisorelele citite de Kya, ca sunt atatia copii sarmani la care nu vine Mosu. Noi trecem printr-o perioada destul de grea financiar si tare ma amarasc cand o vad pe Ana ca arunca mancarea si nu pretuieste jucariile, carticelele. Ii spun ca poate alt copil n-are ce manca, dar nu intelege. Vina mea trebuie sa fie ca nu am mai multa rabdare cu ea.
Ce bine ca abia azi se intoarce Ana acasa si am avut o scurta pauza. E tare agitata din pricina caninilor ce stau sa iasa si nu prea doarme cum trebuie.

Nu stiu sa fac capitol nou, fug sa intind rufele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

facut io capitol:

341

Mergi la inceput