GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 4

Karmen_ spune:
Va rog, imi poate da cineva userul si parola de la contul comun? Mi-a dat-o Anna o data, dar am pierdut-o
Multumesc anticipat!
karmen de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

alina2700 spune:
Buna ziua fetili!
Am vazut in sfarsit papusica Becca!O incantare ce sa mai!Cred ca esti in al noulea cer Alino.Sa va traiasca si sa va bucurati de micuta printesa toata viata!
Karmen bine ai revenit!Am vazut si eu mindretea voastra ,e o dulce iti vine sa o musti de falcute!Cu diversificareanu-ti fa griji...ca aveti timp ,o sa manince ea de toate..important este sanu o fortezi.Nu ti se pare cam devreme sa o pui pe Roberta la olita???
Ramona cum va mai simtiti?Sper ca suntetibine!E f bine ca iti pastrezi programul de iesit afara!Am vrut sa-ti zic si tie de olita ca miemi se pare cam devreme...darma rog fiecare face cum vrea!Eu am citit o groaza de articole despre olita si raman la parerea ca e bine sa astept pina la un an jumate macar!
Am o carte electronica scrisa de un psiholog despre dezvoltarea copilasilor daca vreti v-o trimit si voua!
Anna voi ce mai faceti?Cum e micuta gospodina?
Noi ne pregatim de vacanta!Duminica vom fi deja in statiune!Abia astept!Io mi-am scos o masea vineri,am reusit sa ajung la stomato!M-a durut f rau maseaua sapt trecuta...extractia a fost simpla insa dupa ce a trecut anestezia....sa te tii...ma durea mai rau decat inainte de a o scoate ...cu tot cu gatsi ureche si nas!Am facut si curatenia de craciun...am impodobit si bradutul!
Am pus si ceva POZE NOI
Va pupacesc!

ramona7575 spune:
Buna fetili,
A venit iarna ,
e tare frumos dar nasol de iesit afara... am avut curaj sa ma aventurez in trafic azi si eram sa fac un accident... un dobitoc a semnalizat dreapata apoi s-a razgandit (cred !!) iar eu faceam stanga... noroc sa am cauciucuri de iarna si s-a oprit masina imediat... au inceput injuraturile de mama, tara, frate... frigidere umplute de sarbatori... eu pe el si el pe mine...
Suntem bine cu sanatatea, mucii au disparut dar mai pun aspiratorul sa nu uite Stef de el .. de tusit mai rarut, numai ziua... azi am stat cu nepotelul care este racit, sper ca nu ne-am capatuit iar..
Stef sta bine la olita (cam de 2 ori pe zi), cum il pun cum se desfasoara, nu dureaza mai mult de 5 minute... nu cred ca aibe un impact negativ... om vedea...
Alina, super bradutu` si Davidutu`, eu nu stiu unde sa pun brad, o sa traga Stef de el cu siguranta, e tentat de fire, prize, telecomanda, cutia de la servetele ... jucarii mai putin...
Cam atat de la noi, pupici !!!!

ramona7575 spune:
Nu stiu fetelor de ati vazut la stiri Antena 1 pe o excroaca ce ia facut sotului ei, miliardarul afacerist Cosmic Barcaceanu, o surpriza de ziua lui de 100.000 EURO (adica o petrecere)... am crezut ca sparg televizorul, auzi la ei "saracutii" ce se mai distreaza... sunt CONVINSA ca tot banetul nu este muncit cu sudoarea mintii si bataturi in palma altfel nu ar arunca banii in asemenea hal... daca te duci la ei sa ceri un ajutor pt.un copil bolnav zice "e criza si nu avem"... mama lor de cretini inganfati... nu-i mai suport si ii mai si arata la tv... animale bolnave, auzi la ei, numai pedarde de 8 000 euro... halal tara, pe astia sa stea fiscu`, de unde atata banet cinstit frate??? Ei isi pierde vreme cu furtisaguri marunte ...
Tara de KK

My_Lady0091 spune:
alinutzu...frumos bradutzu...frumos si bolfos davidutzu
karmen..fiica-ta o sa ajunga hacher pana la urma
ramona...ma bucur ca stef e mai bine...si nu mai fi asa revoltata pe sistem..e el imputit..dar si putoarea e o sursa de energie..cica ECO
noi suntem binisor...nu mai papam tzitzi..ca s-a zeruit...doar NAN 1..mai avem inca colici...dar ne-a recomandat tanti doc de familie ALINAN..si parca nu ne mai doare burtica asa tare si mai respira si mama ca doaua zile a fost ca la balamuc la noi..am crezut ca ajung la nebuni sigur..nu o mai puteam potoli de la durere
si eu cu hemoroidul si constipatie la purtator..ca o telighidata prin casa..si da-i urlete si eu si fiica-mea
..noroc cu mama ca mai sta pe la mine..altfel...
fete...rebeca mea cam stranuta..dar nu are febra..si cu cacatul asta de sughit nush ce sa facem..ca o tine cate juma de ora...iar cu caca mi-e frica..acu la 1 s-a kkt cam moale...se vedeau niste graunjoare pe pampers..dar nu prea multe...oare e diaree..????
si inca ceva..nu gasesc VINGTANOL pe piatza farmaceutca..cica s-a retras...si tre sa iau D2 romanesc..voi stiti ceva??
va pup pe toate...si pe cele care ne-au cam parasit de tot
si mai intru cand mai pot...
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

AnnaBaby spune:
My Lady cu vigantolul asa e, nu se mai gasesate, dar vit D2 e exaxt acelasi lucru. Cu sughitul nu te panica, foarte muulti bebei sughit des si mult, si Ioana facea la fel. Becca nu sughitea cad era in burtica? Eu o simteam f des si atunci. Ca remediu, la unii functioneaza zeama de lamaie, o picatura, acra fiind le produce o grimasa si le trece sughitul. La noi nu a mers ca Ioanei ii place lamaia, deci nu s-a strambat! Cu stranutul, la fel nu trebuie sa te ingrijrezi, in prima luna ei inca isi regleaza respiratia, se adapteaza la mediul cel nou, mai au diverse particule pe caile respiratorii, si de aceea stranuta. Bine, sa nu fie ceva exagerat, de multe ori pe zi. Cu kk, bebeii, de obicei fac moale, nu stiu acum ce sa spun, daca tu ai observat ca ar fi o diferenta...oricum daca vezi ca se reoeta, ca face de multe ori pe zi si e apos, atunci da, e clar diaree.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii

ramona7575 spune:
Bine zis cu sfaturile Anna, i-am zis si io printesei My-lady sa nu isi faca griji dar e normal cand e primul bb sa fii panicata, ma vad pe mine acum cateva luni cu o soacra mai panicata ca mine care ma tot stresa "de ce sughita Stef, de ce , de ce... sa mergem cu el la medic..." EH, citisem pe net ca asa e normal si m-am linistit... iar de caca nu mai zic.. facea mai des decat pintesa Becca...
Am iesit afara cu caruciorul pe zapada asta , am facut muschi la brate de la atata impins sau tras de carucior... numai eu eram nebuna ce umbla cu copchilu` dupa ea pe vremea asta... daca o tine mult asa innebunim in casa ori ies cu masina la super-marchet si ne plimbam ca pe bulevard
sa nu zic ca nu ies din casa... nasol, tre` sa cumpar sanie si nu e prevazut in bugetul pe luna asta... ma rog o astfel de investitie se lasa mostenire...
Pup la fete ca v-am zapacit !!!

AnnaBaby spune:
Ramona, nu ai fost singura cu copil dupa ea prin zapada, si eu am fost, si luni si marti! Fara carut, dar cu Ioana in brate, ca pana merge ea prin zapada trece anul!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii

AnnaBaby spune:
Saniuta nu avem nici noi, anul trecut era prea mica, si nici zapada nu prea a fost, dar acum ar trebui sa luam. Doar ca ma gandesc cu groaza sa ma duc pana la Real, Metro, Dedeman si altele, ca fac o ora sau doua pana acolo, tata nu se mai incumeta ca nu are cauciucuri de iarna si abia merge, derapeaza la greu, sotul vine tarziu, cu taxiul e prea departe, ma falimenteaza, deci pas, deocamdata. Poate in weekend.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii