GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela amalia spune:
Multam mult Ramona
Absenta mea de pe forum pana acuma este motivata.
Am fost acum vre-o 3 saptamani internata cu broscuta mea.Sangerare nazala, cianoza, respiratie aproape absenta...........un adevarat cosmar.Din ce cauza? Nici acum nu stiu din ce cauza, stiu doar ca totul s-a terminat cu bine, e tot ce conteaza.Restul voi mai vedea.
Si din aceasta cauza, stau tot timpul cu ochii pe el.
MYLADY, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea.Si multa sanatate tie.
Multa sanatate si lui Stefanut
la toate fetele.
O POVESTE MINUNATA
alina2700 spune:
Buna ziua dragele mele!
Miha e superb Matei e tare dulce!Bine ca ati revenit si ca e bine bebitzu!Felicitari si pentru botez!
Alina te asteptam cu poze si cu povestea!Cred ca ai trecut de perioada de acomodare!Si eu ma lupt cu aceeasi prb...inca!Trebuie sa tratam constipatia cred!
Ramona sanatate multa lui Stefanut!Cum se mai simte?O sa vezi ca o sa il intereseze si jucariile...asa ziceam si noi de David!Si acum are cateva jucarii care chiar ai plac mult si se joaca cu ele!Cat despre presedinte....ce sa zic ..e nasol!Noi amvotat dar degeaba se pare!
Anna voi ce faceti?A venit mosu?
Fetele celelalte Karmen,Mada, Gusta...si toate cele care absentati ce e cu voi?Mai dati si pe aici!
Pupam gashca!
AnnaBaby spune:
Mihaela bine ca acum totul e ok, vai prin ce ati trecut!
Alina da, a venit mosul bineinteles, si acasa si la bunici, peste tot! Deja stie si de Mos Craciun, i-am tot povestit, i l-am aratat, ii plce sa se uite la reclama aia de la jacobs cu copilul care il asteapta pe mos. De cate ori il vede prin poze, sau in oras mi-l arata fericita!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Anna e superba Ioana,imi place de mor de ea!Si tot harnicuta a ramas....face ordine in dulapiorul ei...SUUUPER!
eumada spune:
Buna seara..noi absentam din motive de puiutz activ..ma rupe ma epuizeaza vrea sa mearga sa cante sa-i citesc,s-o tin in brate sa se uite la televizor sau sa roada diverse...tastatura mouse...tricou..babetica..
E tare activa si poznasa ba mai mananca si singurica isi duce bibe la guritza si suge din el......si faze de astea....de ma topesc dar e cuminte..pot spune ca e un copil bun...doarmenoaptea si se joaca ziua..da` nu am timp nici sa merg la baie...
...stiti si voi cum e...
am pus trei poze noi...
va pupam pe toate..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
ramona7575 spune:
Raportam o mamica cu mucii pana la genunchi la fel si ficioru`meu... la el tragem cu batista bb-ului iar eu cu ce pot... mircobi cat cuprinde ca ne sarutam unu cu altul... suntem optimisti si radem de nasurile noastre rosii...
E nasol ca Stef tuseste dar nu chiar des, nu disper, ii trag tare cu Stodal si oscilo... nu avem febra decat 37.9 dar nu dam nik, lasam sa lupte organismul...
Speram sa fim mai bine in zilele urmatoare.
Miha, imi pare bine ca sunteti ok dupa tot necazul avut, o sa te sun cand am un respiro.
Mada, fiica-ta e bestiala !!!
Nu mai pot sa intru sa pun poze ca iar nu mai am parola... of, o sa-mi fac pe alt site ca sunt uituca rau.... N-am putut sa o vad pe Ioana
Hai ca ies, sunt cam ametita si sa imi fac si un ceai..
Pup si Noapte buna !!
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Ramona ai pm cu parola. Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
daca sunt uituca... semne de imbatranire
Am vazut copii frumosi si o Ioana plina de cadouri, o olita ca a lui Stefan (numai ca a lui este albastra )
Noi suntem tot mucosi dar tot optimisti... e nasol ca tre` sa ies la cumparaturi pe o vreme asa urata... sa mai misc si eu masina ca a inchilozat in spatele blocului...
Pupic !!!
Am pus si eu 5 poze mai recente.
Luni m-am tuns scurt dar nu am apucat sa ma trag in poza... m-am decis greu dar ma bucur ca am reusit, imi cadea f.tare iar Stefan era fun trasul de par...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96
ramona7575 spune:
Am pus 2 poze cu mine tunsa scurt
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96