GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 14
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Am revenit dupa o scurta pauza, am fost plecati in weekend.
Ramona, despre stomatologi, eu chiar acum merg la unul, ca am o problema cu o masea, si vreau sa spun ca mie imi place cum lucreaza, adica pana acum nu m-a durut deloc, e foarte atent, merge usurel, din aproape in aproape. Are cabinet pe Energiei, daca vrei iti spun exact cum il cheama.
Patrisuca bine ai venit in club!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Anna plimbareato, pe unde umbli pe gerul asta ?Zi-mi te rog adresa si numele, nu e nici departe de mine daca zici ca pe Energie. 

Patrisuca, bine ai venit in clubul nostru, suntem putine dar ne cunoastem binisor si poate cand da coltul ierbii iesim cu boscutele la primbare. Sa ne pui si niste poze cu mununea mica de 5 luni
Karmen, cum e la casa noua ?? Am vazut ceva poze, alta lume, te plimbi ca pe bulevard de la atata spatiu 
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
AnnaBaby spune:
Ramona cabinetul este vis-a-vis de restaurantul gradinita (sau cel putin asa era un restaurant mai demult acolo, nu stiu exact daca mai este). Sau un alt punctde reper este sensul giratoriu de la intersectia ce duce spre str Bacovia. Cabinetul e pe partea dreapta cum mergi de la intersectia dintre Energiei cu Mioritei(de la capatul podului spre Margineni) spre centru. E la un parter de bloc, are culoarea verde cu galben, pe dr il cheama Iordan Bogdan.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
patrisuca spune:
multumesc! da abia astept sa dea putin caldura sa ies cu gargarita in parc la plimbare si poate ne intalnim toate cu bebeii.
toata sarcina am suferit de cald iar acum nu mai am rabdare sa vina primavara:) va pup si ma bucur ca am gasit grupusorul asta.
patrisuca spune:
nu stiu cum sa pun poze:(( am 4 in album dar nu stiu ce se intampla ca nu se mai vad..sunt acolo dar nu se vad:(
ramona7575 spune:
Copie link-ul aici unde scrii ...
daca vrei mai multe detalii sa ne zici. Noi, fetele din Bacau avem un cont unde pune pozele dar daca ai deja un link e ok...
patrisuca spune:
albumul nostru daca se vede http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=84822&cid=35812
Karmen_ spune:
Ramonica, mersi, ai fost foarte draguta cu reteta, sper sa ne-auzim si la telefon zilele astea, desi nu-mi ajunge timpul asta deloc. Eu sunt si in sesiune, ca termin masterul si chiar daca Roberta e un inger de fetita, mai sunt o groaza de treburi zilnice si de neamanat
La casa noastra e super ca stam ca porumbeii
si am norocul ca zilnic vine surioara mea si ma ajuta la cate ceva (dupa serviciu, ca si ea sta si lucreaza in acelasi bloc in care stau eu)
Oricum, bb Stefan, se tine tare: sper sa-i calce pe urme si Roberta, mai ales, ca eu chiar l-am luat ca un reper in cresterea Robertei...Mai am multe cunostinte care au nascut anul trecut, dar stiti voi, cateodata, ghidatul excesiv dupa "carti" nu e neaparat un avantaj...gata cu 
Alina, emotionanta poveste, iar rezultatul senzational:un bb superb 
Patricia, bine-ai venit printre noi
Abia astept sa-ti vad bebelusul ![]()
Pupici de la noi la bebelusi si noapte usoara mamicilor!
karmen
de
Roberta-Ioana
La Roberta acasa
Karmen_ spune:
Patricia esti o mamica superba cu un copil superb!
Sunteti foarte, foarte frumoase amandoua! ![]()
karmen
de
Roberta-Ioana
La Roberta acasa