Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
ioanact eu am vazut microfonul
dar mi.a luat ochii body ala rosu cu mesaj :) sper sa se bucure ioana
rebiana m.am speriat cand am citit de durere, am citit in mesajul oanei apoi am dat inapoi sa vad ce e si m.am linsitit sa vad ca doar capul te doare
sa treaca
vio pe mine acolo m.a durut rau de tot , cand eram constipata! dar stiu ca m.am speriat de ce dureri aveam
bluekido, floarea aia craciunita din cate stiu nu rezista mult timp, mama cand a fost aici de craciun, nu m.a lasat s.o arunc dupa ce i.au aczut florile a luat.o acasa si acolo a ingrijit.o si in al doilea an a facut flori tot de craciun, deci chiar daca nu are flori nu o arunca
denisa ai grija cu contractiile 
oana sper sa nu ajungi la internare! doamne fereste! iti tin pumnii sa.ti creasca fierul
samaria
nu.s draguta, doar stau bine cu hormonii in sarcina asta, ca la prima m.am certat cu tot ce misca, am fost rau de tot , acum sunt ca o floare de senina :)))
nici eu nu m.am pregatit de nici.un mos, ivan nu vrea nici.o jucarie, culmea ! decat dulciuri si din alea nu primeste decat foarte putin indiferent ce sarbatoare e
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
N-o sa ma credeti - eu fiind aia care n-am cumparat absolut nimic pt bb pina acum si nici nu aveam de gind pina in ianuarie - dar am luat si eu un set de 7 body de la Mothercare. Nu intentionam, de fapt m-am dus dupa perna de alaptat si maruntisuri pt Vladimir, dar negasind ce cautam, ca sa nu plec cu mina goala am luat bodyurile astea si un set de chiloti de unica folosinta care cica-s buni dupa cezariana :)
Multumesc Dayanara si Cristina30 pt sfaturile cu perna de alaptat! Mi-e clar ce e aia acum, si o vreau cit de repede ca nu mai pot dormi prea bine fara ajutorul unei perne bune... Chestia e ca n-am rabdare sa bat Bucurestiul in diagonala dupa ea, iar magazinele din zona unde ma misc eu au niste preturi de intepenesti... de exemplu, la Miniblu e una de 370 lei, la Mothercare 320, iar la Chicco 275 lei... Si sint umplute cu melana, ceva, nici macar cu granule... Drept pt care luni-marti jur ca-mi croiesc eu una dintr-un frumos materiale retro inflorat si o umplu cu melana, ca m-am prins de forma si dimensiuni :))
Am vazut ca vorbeati la un mment dat cum n-o sa mai mincati una sau alta cit timp alaptati, ca sa nu aiba bb colici... Am vazut ca fetele care locuiesc afara din Ro au zis ca medicii pe acolo recomanda pur si simplu alimentatie echilibrata, asta e tot. La aceeasi concluzie am ajuns si eu; vladimir a avut colici in fiecare zi, de la prinz pina seara tirziu, din saptamina 3 pina fix in ziua in care a implinit 2 luni, cins au disparut la fel de brusc precum au aparut... In timpul asta, lui i-am dat toate leacurile posibile si imposibile, iar eu m-am straduit o perioada sa nu maninc nici un gram de ceva de care as fi auzit ca poate da colici... Dupa care m-am enervat si am mincat tot ce mia trecut mie prin cap, inclusiv varza, conopida sau ceapa, chestii picante etc... culmea ca in unele din zilele in care greseam cel mai rau, colicile erau mai blinde... Concluzia la care am ajuns este: poti sa maninci absolut orice vrei cit alaptezi (desigur, multe lichide bla bla, dar o sa vedeti voi ce sete inumana va apuca in mod natural!) iar puiului poti sa-i dai orice medicament, ca domnii colici trec numai si numai cind vor ei !!! De altfel, medicina nu a reusit nici in ziua de azi sa aiba o explicatie clara pt colici, totul e pe bijbiite si incercate. Colicii trec cu rabdare, atit, sa nu va chinuiti inutil, ca n-aveti ce face, pur si simplu... Incurajator mesaj, nu? 
24+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact eu am vazut microfonul dar mi.a luat ochii body ala rosu cu mesaj :) sper sa se bucure ioanaroxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da! Am vazut mesajul anterior referitor la body..
si ..ghetutele pregatite cu microfonul
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
bluekidoo spune:
nu sunt sigura ca vorbim despre aceasi planta
.. eu vorbesc despre Poisentia... nu face flori doar i se inrosesc o parte din frunze si da senzatia de floare.... este adevarat ca eu nu am aruncat-o imediat dar am incercat la un momentdat sa ii schimb pamantul si am vazut ca se uscase si radacina.. nu mai avea ce sa dea de acolo
.. o sa mai dau niste search-uri pe google sa vad ce informatii gasesc... multumesc oricum
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
dayanara spune:
vladi sa poarte Tudor sanatos body.urile :)
despre colici iti dau dreptate, asa ca eu nu.i voi da absolut nimic, oricum aici medicii nu recomanda nimic, dimpotriva, eu i.am dat un ceai , iar cand i.am spus medicului ca mi l.a recomandat farmacista, a spus ca ea nu e medic si sa nu mai fac niciodata asa ceva...
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu N-o sa ma credeti - eu fiind aia care n-am cumparat absolut nimic pt bb pina acum si nici nu aveam de gind pina in ianuarie - dar am luat si eu un set de 7 body de la Mothercare. Nu intentionam, de fapt m-am dus dupa perna de alaptat si maruntisuri pt Vladimir, dar negasind ce cautam, ca sa nu plec cu mina goala am luat bodyurile astea si un set de chiloti de unica folosinta care cica-s buni dupa cezariana :) 24+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Nu, nu! Eu cred ca sunt singura care inca nu a luat nimic pt bebe..eu mersesem acum ceva timp sa-i i-au body-uri din Real, dar nu am mai gasit, in schimb i-am luat Ioanei 2 body-uri (pe care le-a vazut Roxana de curand).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ba da bluekido, e aceeasi planta si da i se inrosesc frunzele, de aia am zis ca infloreste ...oricum la cum ma pricep eu la flori....doar ca aici e foarte populara de sarbatori se planteaza si in intersectii
i se spune flor de pascua
http://articulos.infojardin.com/plantas_de_interior/Fichas/Poinsetia.htm
uite in articol spune ca o data terminata inflorirea , adica inrosirea frunzelor planta se poate conserva, nu inseamna ca e moarta
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
Am uitat sa zic: am desfacut pachetul de body 0-3 luni de la Mothercare si sint cam dezamagita... sint cam mari (sau asa mi se par) si calitatea materialului nu e cine stie ce... Zicea cineva aici de o firma romaneasca, Rombaby... De la ei am luat eu cind ma pregateam sa-l nasc pe Vladimir si au fost ok - calitatea e similara cu ce am luat eu acum de la Mothercare, doar ca pretul e jumatate, asa ca va recomand si eu Rombaby asta...
Cit despre mine, tot de la DPAM o sa iau, ca-s frumoase si bune calitativ... si sper sa mai primesc cadouri de la Bonpoint, ca sint super (dar si niste preturi pe masura, ca e firma de nivel Baby Dior :))
Pt fetele care se pling de dureri de oase: si pe mine ma dor oasele spre pubis, la incheieturile coxale si inghinale, plus salele... abia de ma misc in unele zile, zau, si merg ca o rata. dar se pare ca nu e musai de la virsta (mai, acusi fac 42 de ani, va dati seama??) caci vad ca si voi mai tinerele si sprintare mai aveti probleme de astea ![]()
24+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
bluekidoo spune:
| citat din mesajul lui dayanara ba da bluekido, e aceeasi planta si da i se inrosesc frunzele, de aia am zis ca infloreste ...oricum la cum ma pricep eu la flori....doar ca aici e foarte populara de sarbatori se planteaza si in intersectii i se spune flor de pascua http://articulos.infojardin.com/plantas_de_interior/Fichas/Poinsetia.htm uite in articol spune ca o data terminata inflorirea , adica inrosirea frunzelor planta se poate conserva, nu inseamna ca e moarta roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
asa este .. vorbim despre aceasi planta
.. eu as fi fericita daca dupa trecerea florilor ar ramane verde.. asa am vazut pe la diverse persoane la geam si in magazine.. dar mie mi se usca la propriu
.. ma mai informez.. pt ca oricat de mult mi-as dorii sa-mi cumpar una stiu ca as suferi iar daca se usuca Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica
honeybaby spune:
bluekidoo[b/] e cam fitoasa planta aia. nu-i place aerul uscat din casele noaste. Daca ai un balcon inchis si luminos o poti pune acolo dupa ce se trece ''floarea'' .Oricum o sa se urateasca, se lungeste si nu mai e asa compacta.
[b]Samaria-
Contractiile au trecut dupa o ora de la no spa.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE