Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

ce frumos cum va pregatiti de MOS
Eu nu am luat nimic .... Pt ca nu am iesit din casa .Sunt cam suparata pe situatie, dar ce sa fac. Cum imi trece raceala imi iau revansa.

Bunicilor bebelunei vroiam sa le iau niste cani cu '' Cei mai buni bunici" iar sotului , nu stiu , niste bomboane bune si probabil ceva de imbracat ca de cand cu bebe nu i-am mai luat nimic. Inainte ii luam saptamanal ceva.

Azi i-am facut cadou o partida de care s-a lasat cu contractii urate de m-au bagat in sperieti. Acum stau in pat.
Halal cadou.
Soacra ne-a pus in ghete niste dulciuri

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oanka, LA MULTI ANI!!!! SA FII SANATOASA, FERICITA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI. NASTERE USOARA SI FARA PROBLEME. te pupic.

vio asteptand pe bebe 19+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara fetelor, si noi am facut bradutul astazi si a iesit asa frumos, am sa fac cateva pozici sa va arat.

LA MULTI ANI! OANKA sa fii sanatoasa si sa ai o sarcia linistita pana la capat.

OANA sper sa-ti treaca repede infectia urinara si sa te simti din nou bine, referitor la anemie si eu am si iau tot TARDYFERON si sper sa se rezolve ca si mie i-mi este frica dupa cezariana, la mine si prima data a fost si a mostenit-o si STEFIO dar la el am reusit intr-un final sa o reglam acum.te pup si aveti grija de voi.

REBIANA ce haioasa esti abia astept sa te vad mamica de 2 puiuti, si eu sunt curioasa sa vad ce reactie va avea STEFI maine cand va avedea cadourile din ghetute.

CARMEN ma bucur ca esti bine si sper sa ai calculatorul liber cat mai repede ca sa ne poti scrie si lasa kg in pace ca asa cum vin trebuie sa se si duca.

DENISA ai grija de tine si sper sa nu se agraveze contractiile, medicii spun ca ai voie numai in anumite pozitii.

gata va las plecam intr-o vizita si vb maine, sa aveti o noapte linistita.
toate burticutele.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

intru si eu un pic sa va citesc, ca de ieri m-am simtit rau. ieri m-am chinuit de pe la ora 5 cu niste dureri de burtica foarte jos, la linia bikini-ului, care erau continue, si am luat nopsa mare de 80 si pana la urma mai bine. stiti cumva de la ce or fi? am citit ca se mareste uterul si se extind pe acolo niste ligamente, prin luna a 5-a. contractii, scurgeri sau altceva nimic. nu cred sa fie probleme dar m-am stresat putin.
si azi peste astea (care au trecut) m-am trezit cu o maaare durere de cap la tample si la ceafa plus ceva greata dimineata care a trecut in spre pranz cu o limonada, in schimb durerea de cap e si acummmmm si asa de deranjant.
incerc sa mai citesc ce ati scris daca ma lasa durerea asta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Am fost cu Vladimir in Kaufland sa cumparam hirtie creponata si hirtie glasata ca sa facem ghirlande si decoratiuni de Craciun - a invatat el ceva la gradinita si ascum ne invata pe noi sa facem :) I-am luat din zbor un tubulet de bombonele cu fructe si o ciocolata mica ca sa-i pun diseara in ghete, linga o muzicuta pe care i-a luat-o tata de pe un aeroport. Am pregatite pt el si niste aripi frumoase din pene albe, dar o sa i le pun cred sub bradul de Craciun, ca nu vreau sa stric traditia de Mos Nicolae, cu lucruri mici si dulci pe care sa le cauti in ghete... aripile alea nu intra in ghete , asta-i problema :)
Stiti, de cite ori si-a pus el vreo dorinta, aceasta a fost "sa am aripioare" - banuiesc ca vrea sa-i creasca si sa zboare cu ele, dar facem si noi ce putem :))
Oricum, saracul de el, asta e primul an in care va primi bomboane si ciocolata, ca pina acum am reusit sa-l prostim in fiecare an cu nuci, stafide, mandarine si morcovi tineri, ca astea erau de "dulce" in meniul lui... Dar de aia o luam usor, cu doar ceva bombonele si o ciocolata minuscula, ca sa nu s einvete ca ma-sa ca dulciurile se maninca cu tava :))

24+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

aici la greci nu e traditia cu ghetutele de Sf Nicolae cu este la noi,sarbatoresc intradevar sarbatoarea Sf Nicolae dar fara ghetute si cadouri:( oricum cel mai frumos cadou il are mami in burtica pt amandoi in schimb am incercat sa facem o fapta buna azi,asa ca am dus mici cadouri constand in dullciuri,fructe si jucarioare, unor copii cu probleme.ma gandeam sa simta si ei saracutii putin mireasma sarbatorilor dar na ca s-a nimerit bine ca doar in seara asta e mos nicolae.
fie ca Sf Nicolae sa va aduca in suflete numai bucurii si implinirii.
multi pupici de la noi cadou de Sf Nicolae la toata lumea
alina26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Numai mie nu mi-a spus niemni nimic referitor la cadoul Ioanei de Mos Nicolae. Oricum maine dimineata incerc sa o pozez/filmez..abia astept reactia (chiar daca-i inca mica).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Noi nu am impodobit bradul, vrem ca si anul trecut sa luam un brad natural, dar asta m tarziu (20 Decembrie cam asa). Anul trecut l-am impodobit pe 24 Decembrie in seara de Ajun. Probabil si anul asta la fel..am pus doar instalatia in geam si in fiecare seara ii dau drumul si cand o vede Ioana, se bucura..zice:"umina".

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

eu am luat de Mos Nicolae 2 cutii maricele de bomboane, gel dus, crema de corp, masca pt par, biscuiti glazurati (f buni), aparat de ras cu spuma si aftershave si 2 dvd-uri. asta pt parintii mei si socrii. pt sot o sa iau o pereche de adidasi, dar nu i-a ales inca. ca nu i-au placut sapt trecuta cand am fost in mall. asa ca mai dam o tura. iar eu am primit bomboane cu visine, 2 perechi de cercei, si un lantic (din astea mai colorate, de se poarta acum). pt Craciun avem in plan un inelus de aur, doar ca gasesc greu ca am degetele fff subtiri. am doar unul singur in afara de veigheta, ca in rest nu gasesc.

va doresc sa va aduca Mosul multa sanatate si voiosie alaturi de cei dragi, ca nu cadourile materiale sunt importante ci bucuria sarbatorilor alaturi de cei dragi. noi deja ne imaginam ca la anul vom avea de Mos Nicolae si ghetutele lui BEBE!!!! Am fost la targ la Dalles si mi-a placut un ursulet, nu era nici scump, si am vrut sa iau dar m-a convins sotul ca e prea devreme si mai gasesc destui.

poze

Mergi la inceput

Oana foarte frumos site-ul de colinde. Acum le ascult...multumim!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput