Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 6
Mona40 spune:
Simonia,
Bien Venue scumpo.
Ce mai faci?
Libro, stiu ca ma trageti de mot, da asa simt acum.
Sper sa-mi treaca.
De maine ...la munca....
pupic pe nasuc
Mona
:)
brunadria spune:
monaliso ti e dor de bataita?
uita te la ea ce ganduri are...pastreaza ti optimismul ai sa vezi dublu la test
libra azi si eu am iesit la plimbare , am facut cateva clatite si am dormit un pic..
de maine imi intru la normal , nu ca as avea ceva de facut, dar nu mai stau nonstop la orizontala...
si test , fac direct beta!! gata cu teste mincinoase![]()
ici la fete ...
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia LA MULTI ANI! NICOLETELOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mie Mos Neculai mi-a adus Z.1. ![]() ![]() ![]() |
Simonia
, ai timp sa inveti o poezie (poate fi si o rugaciune) pe care sa i-o spui lui Mos Craciun, el aduce cadouri mai consistente! Stim, toate ne temem de z1, dar trebuie sa speram!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Simonia, Bien Venue scumpo. Ce mai faci? Libro, stiu ca ma trageti de mot, da asa simt acum. Sper sa-mi treaca. De maine ...la munca.... pupic pe nasuc Mona :) |
Da, si mie imi tremura genunchii si am tot felul de ganduri. Vezi ca rad astea mici de noi!

_
made in Romania, '73
Libra spune:
Gata, am fost si eu la vot, nu ca as avea vreo speranta dar... e unul din putinele drepturi pe care le avem.
Nu inteleg unde dispar fetele, una cate una. GALLI, nu faci si tu o mobilizare, daca dispui de nr de tel, adrese de mail etc.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
| citat din mesajul lui Libra Gata, am fost si eu la vot, nu ca as avea vreo speranta dar... e unul din putinele drepturi pe care le avem. Nu inteleg unde dispar fetele, una cate una. GALLI, nu faci si tu o mobilizare, daca dispui de nr de tel, adrese de mail etc. _ made in Romania, '73 |
eu sunt prin zona...
ma uit la stiri...
cum a fost plimbarica? sper ca ai votat bine
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
eu sunt prin zona... ma uit la stiri... cum a fost plimbarica? sper ca ai votat bine ![]() |
Daaaaaa, am avut si de unde alege. Astia-s ca din "Vrajitorul din Oz" (parca): unul n-are creier, unul n-are inima, unul n-are un ochi, unul e din paie/tinichea etc. Ai nostri - ca brazii - cu mucii pe piept! Dupa scoruri, abia de-acum o sa avem circ, ca si cum asta ne lipsea! Noi sa fim sanatosi si gravizi, ca pe ei nu-i plang.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
Daaaaaa, am avut si de unde alege. Astia-s ca din "Vrajitorul din Oz" (parca): unul n-are creier, unul n-are inima, unul n-are un ochi, unul e din paie/tinichea etc. Ai nostri - ca brazii - cu mucii pe piept! Dupa scoruri, abia de-acum o sa avem circ, ca si cum asta ne lipsea! Noi sa fim sanatosi si gravizi, ca pe ei nu-i plang. _ made in Romania, '73 |

ce se aude ,cine i norocosul?
noi , ne gravidim oricum!! asa ca ..sa iasa oricare , ca toti sunt la fel...frumosi , destepti cu gramada
Libra spune:
A propos de "cine-i norocosul", mi-am amintit un banc.
Cica Ileana avea doi draguti, pe Ion si pe Gheorghe. Nu se putea hotari pe care sa-l aleaga, asa ca s-a dus la ghicitoare sa-i spuna cine va fi norocosul. Si ghicitoarea ii raspunde: "Norocosul va fi Ion. Te vei marita cu Gheorghe."
(poate l-am mai spus, imi cer scuze pt repetitie)
_
made in Romania, '73