Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
Ada29- Z6 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z6 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z30 CM
Babyblue- Z8 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA 
BlueFlower-
+30
Brunadria- Z10 de la PUNCTIE
, Z6 de la ET cu 2 SUPER-BLASTO
Camy1002- Z30 CM
Cinezee- Z24 CM
Danny1- Z11 CM
Ellyshor- Z16 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex;
Galliciana- Z24 CM
Guzelnico- Z13 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Z6 de la PUNCTIE
, Z4 de la ET cu 2 EMBRIONI
Lumy_Clt-
+11

Luminita42- Z13 CM; DO NOT DISTURB!
Lyly_mar- Z11 CM
MayanMistica- Z26 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z5 de la PUNCTIE
, Z3 de la ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z1 CM, se pregateste de IA 
Sorinake- Z24 CM, HSG pe 29.09
Soricica- Z??
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi aflate in procedura FIV si sa vina cu rezultate BHCG mari:
BRUNADRIA- 9 decembrie
LIBRA- 15 decembrie
MONA- 16 decembrie
GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn 

Lectia 2- Multa mancare buna
, servita de sot![]()
...
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
astept inca o minune in viata mea!!! |
SARU'MANA! SARU'MANA!
Acasa este minunat! Aer, liniste, soare, fetze zambitoare si senine, vorbire articulata si acordata... pisica pufoasa, grasa si curata....
Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine inapoi. Azi-maine ar trebui sa se produca si minunea in burta mea...
VA SARUT PE TOATE SI VA MULTUMESC PT. CA MI-ATI FOST ALATURI IN TOATA AVENTURA ASTA!
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
la multi ani Nicotetelor noastre

ce faceti cotofanelor , v ati trezit cu noaptea n cap sau mos nicolae v a trezit cu cadourile
eu m am trezit , am luat micul dejun, am facut un pic de ordine pe aici si hop si eu sa vad ce ati facut![]()
libra esti ok?monaliso tu?
galli am aparut , doar ca m am ocupat un pic de intrus ca imediat iar pleaca![]()

la toate fetele si cate o 

Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria la multi ani Nicotetelor noastre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce faceti cotofanelor , v ati trezit cu noaptea n cap sau mos nicolae v a trezit cu cadourile ![]() eu m am trezit , am luat micul dejun, am facut un pic de ordine pe aici si hop si eu sa vad ce ati facut libra esti ok?monaliso tu? galli am aparut , doar ca m am ocupat un pic de intrus ca imediat iar pleaca ![]() ![]() la toate fetele si cate o ![]() ![]() ![]() |
Eu sunt bine. Nu mai mai doare nimic (o fi bine?) de cand am ajuns acasa, azi nu am mai luat No-spa.
P.S. Ti-am tot trimis PM dar nu am niciun raspuns de la tine. Vrei, te rog, sa verifici daca nu ai cutia postala prea plina?
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
S-au trezit burticoasele

Nicoletelor multumim pentru tratatie
Noi ne pregatim sa mergem la vot.Sa aveti o zi faina
Libra spune:
| citat din mesajul lui ada29 S-au trezit burticoasele ![]() ![]() ![]() Nicoletelor multumim pentru tratatie ![]() Noi ne pregatim sa mergem la vot.Sa aveti o zi faina ![]() Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Si voua asemenea! Jos comunismul!
_
made in Romania, '73
Mona40 spune:
Salut fete inimoasa si burticoasa
La multi ani Nasica draga.
Sa fii rasplatita dupa inima ta, cu unul doi pruncei, cat de curand. Amen
Ma alatur si eu Librei. Jos comunismul.
Din pacate, am considerat ca nu merita efortul pana la ambasada.
Oricum cei de la ambasada de aici sunt niste salosi.
Eu azi m-am odihnit activ. am mers in oras si am facut putin shoping![]()
Ma simt f bine. Doar cu o tona in plus
Deja ma gandesc ca nu am eu norocul sa-mi iasa din prima...
in viata am reusit de obicei pe calea cea mai anevoioasa.
Asta e. Astepta. eu sigur nu fac nici un test inainte.
pupici la gagici
Mona
:)
Libra spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Salut fete inimoasa si burticoasa La multi ani Nasica draga. Sa fii rasplatita dupa inima ta, cu unul doi pruncei, cat de curand. Amen Ma alatur si eu Librei. Jos comunismul. Din pacate, am considerat ca nu merita efortul pana la ambasada. Oricum cei de la ambasada de aici sunt niste salosi. Eu azi m-am odihnit activ. am mers in oras si am facut putin shoping Ma simt f bine. Doar cu o tona in plus ![]() Deja ma gandesc ca nu am eu norocul sa-mi iasa din prima... in viata am reusit de obicei pe calea cea mai anevoioasa. Asta e. Astepta. eu sigur nu fac nici un test inainte. pupici la gagici Mona :) |
Aloooo!!!! Cum adica sa nu-ti iasa din prima? Nu ti s-a parut destul de anevoios fiv-ul? Hai, nu te prosti, fii optimista!
Cat progesteron iti introbagi pe zi? Ai fost azi la serviciu? Te duci in zilele urmatoare?

_
made in Romania, '73