Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Beatrice, se anunta papa bun pe acolo,nu??? Asa as manca o pomana porcului....

30+

buna dimineata fetelor,
nu stiu ce am de 2 zile (ma consider fericita) dorm de la 10 seara pana la 9 dimineata (din 2 in 2 ore la pipi) dar oricum pana acuma la maxim 6 faceam pauza de 2 ore de somn...cred ca m-a ajuns oboseala.
In primul rand la multi ani nicolcris, mitumac si tuturor cu numele de nicoleta si derivati, multa sanatate si nastere usoara.

Andrelina..bine ai revenit cu tot cu micutul patriot? ce i-ai pus in botosei? un biberon de laptic?
Despre colici pot sa iti spun ca exista la babycomfort. ro o perna anticolici care cica da un pic roade, e o perna de cauciuc in care pui apa fierbinte si o pui pe burtica.
Emotionanta povestea ta cu nasterea...eu in continuare nu mi-am facut bagajul (de frica) am totul in casa, in 30 minute poate fi gata, dar nu ma incumet sa il fac. Va doresc la toti trei tot binele din lume, si tie multa rabdare si calm si energie pentru Tudor. Va pup

Am schimbat si eu semnatura...parca nu mai sunt buna de nimic...cand ma gandesc ca termenul maxim e pe 14...sper sa ajung pana acolo ca sa nu fie bebe prematur. Acuma ne-am linistit cu mobila,dar au inceput vizitele si de aia nu am mai intrat pe odisee, ca facem curat si vin unii, gatim ceva si vin altii...si eu ma simt franta, obosesc din ce in ce mai rau...si mi se umfla picioarele si ma dor rau...

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si de la noi la ora asta...am ajuns cam tarziu aseara,adik azi noapte si am recuperat azi pana tarziu

inainte sa ma apuc sa citesc din urma,vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

la multi ani nicoletelor si niculailor!

s-a dat startul sarbatorilor de iarna

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multi ani nicolete si nicolai sa va fie viata o sarbatoare!
fetelor ce cadouri frumoase ati dat si primit!trebuie sa fie mimunat sentimentul cand vezi ce bucurie faci celor ce daruiesti
andrelina bun venit acasa mamico.....ce sarbatori frumoase trebuie sa ai
noi am luat concediu fara probleme de intarziere...facut curat venit mos si la noi si acum ne iubim in continuare si ne bucuram de ziua asta frumoasa si de sarbatorile ce vin..doar e luna cadourilor nu
o zi frumoasa va doresc

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

buna dimineata, fetelor!
sunteti pregatite sa facem precum fluturasii?
da, am aparut. inainte sa dati cu pietre, sa ma justific: de la jumatatea lui oct, am plecat la facultate..., dupa cum voiau parintii mei, si de luni pana vineri acolo imi putrezesc oasele. iar in we, nu am reusit never sa va ajung din urma, ca sa fiu la zi. abia saptamana asta, am reusit fantastica treaba sa va ajung din urma, sa citesc tot, tot, si sa ma pun la curent cu noutatile. hai mai intai sa dau cezarului ce e al cezarului, apoi mai povestesc...

ande_lina... ce sa zic? m-am socat cand am citit titlul, si chiar daca cu intarziere, am trait cu fetele, si cu tine, fiecare clipa. mi-au dat lacrimile de prea multe ori ca sa le mai pot numara, si ma bucur in continuare pentru tine si bebe patriot, ca si cum mi-ai fi sora! felicitari inca o data de la mine! esti mama-eroina, si un exemplu pt noi toate! sa fiti sanatosi, si voiosi, si papaciosi. tot respectul din lume, si toate imbratisarile pleaca la tine, si la tudor, manca-l-ar mama de baiat mumos...

cris_mario, casa de piatra, si ani multi si lungi si frumosi va doresc la amandoi!

La Multi Ani tuturor celor pe care nu le-am felicitat la timp, in special pt Cata, draga de ea, pe care am stresat-o de numa! si LMA si celor care se sarbatoresc astazi, macar pe astia i-am prins la timp.

acum, as vrea eu sa o iau sa povestesc despre toate cate am citit, dar la vreo 10 capitole cat am avut de recuperat...sincer, nu ma ajuta prea mult neuronul de gravida. cel mai tare am ramas marcata de discutia din ultima vreme cu cezariana si nasterea naturala. onitza... ce sa zic, m-ai bagat in boale, si nu cred ca vreau sa stiu prin ce ai trecut. si din nou, esti una din mamele eroine, care merita tot respectul ca nu ai luat-o razna, si ti-ai pastrat capul limpede dupa asa experienta. eu a fost mereu setata pe ceza, dar zilele astea, mai ales dupa relatarile andrelinei, incep sa ma gandesc ca poate e o varianta si nasterea naturala. traim, si vedem...

hai acum sa zic de mine, apoi, mai vedem! plec azi iar la scoala, deci s-ar putea sa nu am iarasi net pana vineri. asa ca nu ma dati disparuta, sunt in tara, si raman alaturi de voi, lipita ca scaiul de oaie, gafaind in urma voastra, ca ma dati gata cu viteza "super-turbo" cu care scrieti. asa... ca si noutati de la noi, am avut echo acum 2 sapt, la care am hotarat ca imi bag dr. in (beep), pt ca m-a nenorocit de zile. mi-a facut un echo de 3 minute, si a declarat ca bebe are doar 1 kg!!! la 31 de sapt, si, atat! sa ma mai duc la el peste 6 sapt, sa mai vedem! (fie vb intre noi, eram sa il omor pe loc. m-am abtinut, dar... nu ma mai vede prea curand, sper). apoi, vinerea trecuta, dupa o saptamana de oboseala cumplita, am stat 2 ore in picioare in tren ca nu avusei lor, asa ingramadeala era, m-a luat la 10 seara o durere crunta de burtica. intensa, de nu imi gaseam locul, dar fara crampe, continua, cam cum o luase pe andrelina la inceput. dupa o noapte de durere, in care mai mult nu am dormit, si 5 no-spa luate inutil, am fugit la spital, unde m-au internat rapid. sambata am stat 10 ore cu gynipralul in vena, pe seara am reusit si eu sa ma mai calmez, si m-au mai lasat durerile, duminica idem, iar de duminica noapte, pot sa spun ca am inviat, si m-am linistit. luni, cand sa imi dea drumul acasa, dr care fusese de garda, si ma internase, dr. mea, cealalta, de acasa (ca am dr in ambele orase, asa, sa fie, oriunde ma apuca, pe care o bagase in boale cu analizele mele dn cauza colicei biliare... care isi mai aminteste), m-a prins si mi-a zis ca daca tot sunt acolo, nu plec nicaieri, pana nu imi face analize. asa ca am ajuns abia joi acasa. si de joi, nene, alerg dupa voi, sa va prind, si sa zic si eu ceva la zi.
huh... nene, voi suigur sunteti gravide? ca alearga omul si cu trenul in urma voastra, si degeaba...
partea buna e ca luni, normal ca am mers la echo... stiti voi ca eu cu cat am mai multe pareri, cu atat mai bne. si bebe e bine mersi, avea acum o sapt 1,8 kg, adica la limita de jos, dar... totusi, diferenta de la 1kg, la 1,8, nu credeti? asa ma m-am linistit, m-am calmat, am stat in spital si am facut tratament pt o infectie urinara pe care dr insista ca o am, desi urocultura a iesit sterila... dar daca o dau si pe dr asta in (beep), eu cu cine mai nasc??? asa ca tacui, si facui antibiotic, fara sa trebuiasca... eu care nici un paracetamol nu am luat, de frica, toata sarcina...

cam atat de peripetiile mele. doar ca ma chinui in continuare cu regimul ala, bata-l-ar vina. aveam acum 2 sapt kilele cu care am plecat inainte de sacina, poate de acum ma invrednicesc sa pun si eu cate un kil pe mine, sa nu ma mai certe lumea ca-s inconstienta... aseara masurai burta si deja ne-am facut de 1 m, si gata, nu mai am cu ce masura, ca s-a terminat metrul...

de la cat de obosita sunt, declar si eu somn noaptea, in functie de cate lichide beau ziua, dar in rest, trai frate... ma feresc de toate cele, inclusiv de sticla de apa, si ma menajez cat pot, ca vreau sa stea bebe la caldurica cat mai mult, nu de alta, da poate reusesc sa dau ceva examene in sesiune... stiu cas cu capul, da asta e!

aa... si va felicit pe toate pt trusoul bebeilor. sa nu dati cu rosii si oua in mine, dar noi, din lipsa de finante si timp, iar sotul, din cauza superstitiei, vreau sa va spun ca nu avem nimic. da nimic, nene! ne comportam in continuare ca si cum am mai avea vreo 5 ani pana vine bebe strumf...
aseara am reusit si am amenintat una bucata sot, ca pana vineri de ma intorc de la scoala, sa faca o lista cu 10 nume, fac si eu, comparam, vedem daca avem ceva comun, macar sa avem asa, idee, si poate de sptamana cealalta, mergem si noi in prospectarea pietei, macar pt hainutele de spital pt mine si bebe, ca restul, nu mai avem vreme. pana si soacra, biata, ne roaga macar sa amenajam prin casa, chiar daca nu cumparam mobila pt bebe, macar sa ii facem loc in camera, acum, la curatenia de craciun, ca ea nu mai rascoala o data casa cand ii vine nepotul acasa. si are, biata, dreptate! da noi, parinti idioti, aseara jucam warcraft3 in retea, saptamana toata eu la scoala, el la munca, si bebe... pe acolo, si el...

taaaare mi-e mie ca noi greu o sa ne dezobisnuim de viata asta rebela pe care o ducem, si ca o sa ne "loveasca" bebe fix in plex, cand o veni! io macar sunt gravida, am o scuza, da tati?

oricum ar fi, sa stiti ca va pup pe toate, si va imbratisez, si sa nu ma uitati! si daca am net cand ajung la iasi, (desi nu-mi fac sperante), atunci, sa va tineti tare, ca o sa calaresc forumul, sa imi iau revansa!

o duminica placuta tuturor, si... pt mamici, si pe burtici! plus cel mai mare pupic ever, pt primul nostu pufulet patriot, si mami lui curajoasa!

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

tot eu, ca pana plec la tren, imi mai aduc aminte cate ceva!

am actualizat semnatura, si nu pun AMR pana nu am macar hainutele de spital ale lui bebe, ca ati vazut si voi ce patesc fetele inspirate si precaute care fac bagajul la timp..

vreau si eu parola aia de pe contul comun, sa iau si eu toate bunataturile alea de acolo, macar sa le am, daca nu gasesc si timp sa le studiez.

si, inca ceva. vb de toate lucrurile sfinte, , dar nu v-am auzit pe nici una sa cumparati burtiera, din aia de se pune dupa nastere, sa stranga burta, sa nu ne imprastiem in toate directiile. si iar, nu dati cu pietre, dar daca-s cu capul, si nu cumpar nimic pt bebe, macar la comfortul si bunastarea mea sa ma gandesc...
nu de alta, dar mie treburile alea de la baboosh, cu danteluta, cu figuri, ma incanta la max, si ma gandesc ca poate eu sunt singura care sa dea bani pe asemenea prostii...

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

tot eu, ca pana plec la tren, imi mai aduc aminte cate ceva!

am actualizat semnatura, si nu pun AMR pana nu am macar hainutele de spital ale lui bebe, ca ati vazut si voi ce patesc fetele inspirate si precaute care fac bagajul la timp..

vreau si eu parola aia de pe contul comun, sa iau si eu toate bunataturile alea de acolo, macar sa le am, daca nu gasesc si timp sa le studiez.

si, inca ceva. vb de toate lucrurile sfinte, , dar nu v-am auzit pe nici una sa cumparati burtiera, din aia de se pune dupa nastere, sa stranga burta, sa nu ne imprastiem in toate directiile. si iar, nu dati cu pietre, dar daca-s cu capul, si nu cumpar nimic pt bebe, macar la comfortul si bunastarea mea sa ma gandesc...
nu de alta, dar mie treburile alea de la baboosh, cu danteluta, cu figuri, ma incanta la max, si ma gandesc ca poate eu sunt singura care sa dea bani pe asemenea prostii...

33+ cu

centura de burta de dupa nastere, se ia dupa nastere ca se duce o mare parte din burtica si nu poti lua acuma pe dimensiunea potrivita, il rogi pe sot sa mearga in farmacie sa ii explice unde sa te masoare si dupa ce ai nascut, vine la spital masoara burtica ramasa si ce mai trebuie si se duce cu masurile la farmacie si cumpara centura pe dimensiune...
eu asa stiu teoria cu centura de strans burta....

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

....plateea bn ai revenit...si ai avut intr-adevar motive bn intemeiate de nu ai scris....sfat: nu te mai duce la idiotul care ti-a zs k bebe are 1 kg...eu o sa folosesc un brau,ptr k asa am folosit si la prima sarcina si a fost suuper ok.....de cumparaturile ptr bebe se va ocupa sot/nasii/socrii/parintii kt timp tu vei fi in spital,iar in ceea ce priveste bagajul tau..ar cam trebui facut..in orice caz,cel mai imp este ca acum tu si cu bebe sunteti bine...aaaa mi-am amintit..tie in tren nu ti-a vazut nimeni burta?????cum sa stai in picioare..offfff..zburau toti de pe scaun

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Buna...Intru pe fuga de la birou pt ca acasa nu am net...deocamdata sunt ok...daca cumva se intampla ceva va anuntz pe telefon...

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume! Sa petreceti frumos si sa primiti multe cadouri!

La multi ani nicolcriss22!

La multi ani mitumac!

La multi ani Nicolas Alexandru de teolinda!

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Beatrice, se anunta papa bun pe acolo,nu??? Asa as manca o pomana porcului....

30+

daaaaaaaaaaaa
dar eu cu acizii mei la stomac...nu prea manc, doar asa de gust.............

se face varza de la butoi, cu carne, si asa cu un pic de rantas, si sos de rosii.............

apoi pireu cu carne.........

carne la gratar.........

carnati
caltabos......
si jumari........

sper sa nu va fac pofta..................
:(

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput