Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Andre_lina in legatura cu colicile. Poate o sa fii o mamica norocoasa si sa nu ai probleme. In cazul in care vor aparea, relax ca vor trece repede.
Acum, sa le previi poti:
- sa fii tu foarte relaxata, sa incerci sa nu te stresezi cu nimic. Starea ta de agitatie e transmisa imediat la bebe. (veificat si testat, m-am suparat intr-o seara p-al meu sot si am plans rau si prin urmare a plans si matza pana la 12 noaptea - in the end a fost o prostie ca nici nu imi amintesc motivul ...);
- sa ai o atmosfera relaxata in casa seara fara vizite (ar fi f bine ca toate vizitele sa fie facute dimineata, seara bebeii sunt f agitati - se spune ca sistemul lor nervos e suprasolicitat) cu un ritual de baitza si cat mai mult calm;
- cu alimentatia este iar discutabila treaba, dar daca vrei sa fii linistita poti sa mananci mai dietetic. Eu o sa exclud doar cafeaua, ciocolata, alcoolul in rest o sa manac orice. Asa am facut si la Andreea si a fost OK;
- sa bei ceaiul de chimen si anason pentru stimularea lactatiei care ajuta ajuta si la digestia ta. Are un gust super oribil, eu am baut si o sa beau si acum . Poate ajuta, cine stie;

In legatura cu hemoroizii am inteles ca apare f des dupa nastere, stiu ca sunt f neplacuti dar in general dispar. Oricum esti f optimista si asta e de admirat.

Incearca sa fii cat mai relaxata oricum, eu stiu ca este f solicitanta perioada asta. Imi aduc aminte la Andreea ca mi-am notat intr-o agenda de la ce san ii dadeam sa suga, sa nu uit (ii dadeam doar de la un san la inceput prin rotatie) si aveam ceva de genul 23.00; 00.30;1.15; 1.45; 2.20; 3.40; 5.10. Asta era ora cand incepea sa suga, plus cat mai sugea, plus pana ii scoteam aerul, adormea 15-20 min si o luam de la capat. Daca poti sa dormi ziua cu el, ori de cate ori ai ocazia e super. Stiu ca e dificil la comanda si parca ai mai face ceva prin casa dar e f important, ptr ca de la oboseala adunata apar si depresiile.

Vroiam sa le mai avertizez pe fete sa nu primeasca in vizita persoane racite. Sa intrebati inainte daca sunt sau au fost probleme si daca da sa nu va fie rusine sa refuzati pur si simplu. Nu e de gluma ... Fina mea a patit-o destul de urat cu pitica ei. So pls aveti mare grija de bebei.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele....am facut cafeluta....

chiar daca e we....eu tot matinala sunt...sotul meu are un un furuncul sub bratz ( apropo stii ceva remedii?) si noaptea... uita si cand se pune pe mana respectiva zice au!...eu cand ma misc de pe o parte pe alta..la fel..zici ca e revolutie...asa ca va dati seama...ce ne armonizam...

am primit un sms de la mosul....

"Buna! Sunt MOS NECULAIE, ti-ai pregatit ghetutzele? Oricum, nu ma intereseaza ca dosr nu sunt cizmar...daca nu gasesti nimic in ele...baga-ti picioarele! Te saluta MOSUL!"

sa aveti o zi minunata

33+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

ratusca, ce ti-a facut garmastanul? mi-am luat si eu si sincer am uitat de el desi l-am luat dint imp sa-mi dau din luna a 8-a!

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Fara el ma ustura sanul si tot creste minunea aia ce mi-a aparut, adica e mai inflamata. Cum ma dau (si cu o baie de aer de vreo 5-10 minute) e mai bine. Of, daca de acum am inceput asa, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi cand incep sa alaptez

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

ratusca, ce ti-a facut garmastanul? mi-am luat si eu si sincer am uitat de el desi l-am luat dint imp sa-mi dau din luna a 8-a!

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Fara el ma ustura sanul si tot creste minunea aia ce mi-a aparut, adica e mai inflamata. Cum ma dau (si cu o baie de aer de vreo 5-10 minute) e mai bine. Of, daca de acum am inceput asa, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi cand incep sa alaptez

Ratusca 31+

Mergi totusi de acum la medic. Mai sunt si alte solutii in afara de asta care sa te ajute. Asta este foarte bun dupa ce a venit bebe, ca nu te mai speli, dar acum tu poti folosi si altceva. Nu neglija, chiar tu ai zis o sa ai de furca la alaptatul propriu-zis!

33+

Mergi la inceput

Merci de cafea Decenuela.

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

35+ Rares Mihai

Ratusca 31+

Mergi totusi de acum la medic. Mai sunt si alte solutii in afara de asta care sa te ajute. Asta este foarte bun dupa ce a venit bebe, ca nu te mai speli, dar acum tu poti folosi si altceva. Nu neglija, chiar tu ai zis o sa ai de furca la alaptatul propriu-zis!

33+

Da, asa e, ai dreptate. Sambata viitoare oricum ma duc la doctor ca sa facem recoltare si pentru a programa cezariana, asa ca sigur vorbesc cu el de problema asta.

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Gagici eu vreau sa ma duc la targ sa-i iau lui bebe saltea si cadita.
Si la Mini Prix-ul de la Otopeni.
Si sa votez. Si la cumparaturi. Si intr-o vizita.
Deci va urez o zi buna.

Pupici.

33+

Mergi la inceput

Si un mare LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI SI CELOR CARE AU IN FAMILIE NICOLAE, NICOLETA, NICULINA...

MULTA SANATATE, FERICIRE SI DISTRATIE PLACUTA TUTUROR!

33+

Mergi la inceput

Tocmai am citit primul capitol al odiseei noastre (care se numea initial Globulete, by the way ). Ce de fete nu mai sunt cu noi acum . Of, parca mai ieri stateam si eu cu testul in mana si nu intelegeam de ce apar 2 liniute...

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Gagici eu vreau sa ma duc la targ sa-i iau lui bebe saltea si cadita.
Si la Mini Prix-ul de la Otopeni.
Si sa votez. Si la cumparaturi. Si intr-o vizita.
Deci va urez o zi buna.

Pupici.

33+

Aoleo, am obosit doar citind ce vrei sa faci tu azi! Spor si energie!

Ratusca 31+

Mergi la inceput