Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
Fetelor azi e o zi trista pt mine, se implineste 1an de cand am aflat ca bb s-a oprit din ev iar maine 1 an de la chiuretaj. Credeam ca la ac data voi avea un bb in burtic dar uite ca nu e asa. Imi aduc aminte seara de 17 dec 2008 dupa ce am iesit de la ecograf, cand orasul era plin de luminite iar eu plangeam si-mi spunem cat de nedrept este totul, de ce atata veselie pe strada cand sufletul meu plange. Dar.... sunt optimista, VOI REUSI!!!
Lavi sa nu iei pastila abortiva pt ca tb sa astepti 6 luni dupa ea. Du-te la dr cat mai repede pt ca vin sarb si apoi nu mai gasesti pe nimeni.
Adrianaady nu am ajuns la ac dr si cred ca nici nu o sa ajung. Intentionez sa repet anal dupa sarbatori, acum sunt pe tratam cu antib pt un proc inflamator iesit la PAP si sper sa scad armata NK. Mi-am adus aminte ca am facut si polidin iar asta creste NK.
Balanta[/b] ok, actualizez acum lista.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
Buna tuturor!
Fetelor,am o cutie de Medyn Forte procurata preventiv din Germania si nu am nevoie de ea pt ca anal mele sunt bune.Daca are cineva nevoie...A costat 63.52E,am bonul de casa.
Daca are cineva nevoie,cu mare placere,astept pm!
Bafta tuturor si sa veniti toate cu vestea cea mare!
miki-miki spune:
Cretza poti face un BHCG sa vezi cat iasa, inimioara se poate vedea de ob de la un BHCG > 1000 dar sigur-sigur de la unul >1500 Hai fii optimista, nici o sarcina nu vseamana cu alta.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Creatza11 spune:
adrianaady, mersi, esti o draguta
miki, si eu ma gandeam la un Bhcg, dar nu stiam cat ar tb sa iasa,sti cumva daca tb sa fi nemancata cand iti ia sange?
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
Creatza11 spune:
miki capul sus si nu te mai gandi ce zi e azi, e greu, dar tu esti o luptatoare si vei reusi cu siguranta sa ai bebele mult dorit.
Eu tot gravi eram anul trecut pe vremea asta, um fusese pe 6 nov, iar anul asta um a fost pe 5 nov.
danny1 spune:
miki,eu in 13 anul trecut am pierdut.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
adrianaady spune:
Miki imi pare rau pt aceea zi urita de 17.12.2008 Eu sunt sigura ca va veni si aceea zi de 17 decembrie cind iti vei tine puiutul in brate si totul va fi uitat si nu vei mai simti durere
Pt mine ziua de 17.12.2008 e ziua cind s-a nascut nepoata mea iubita, azi face un anisor si o iubesc din toata inima mea , este un copil special . Plus ca in aceea zi deja aveam si eu un punctulet in burtica, ramasesem gravida,bine ca inca nu stiam asta, dar mereu am simtit ca venirea pe lume a nepoatei mele mi-a purtat noroc, chiar daca peste citeva zile am pierdut sarcina ....
Desi e greu de inteles uneori, eu am incredere in Dumnezeu si cred ca stie el cel mai bine de ce se intimpla toate aceste lucruri triste, poate nu o fi fost momentul nostru, poate ne-a salvat de la o durere mai mare.... Dar eu sunt absolut sigura ca va veni momentul fiecareia dintre noi sa iti tina copilasul in brate si atunci toate aceste dureri si suferinte vor fi uitate
Creatza11 spune:
fetele am fost la Synevo dar nu am mai facut Bhcg pt ca-mi venea rez in 2 zile lucratoere, deci posibil luni, cand eu am deja programare facuta la dr Rotaru in Buc. Ma voi duce maine dim la 10 la eco la Elim.Sa speram ca ma insel si ca este totul bine.
cristal1995 spune:
Adriana: iubita, noua ne-au facut cariotipul la amandoi in Viena, desi sotul are normospermie. Au zis ca avand atatea esecuri in fiv, poate e o problema. Oricum, cariotipul arata din cate stiu eu probleme la cromozomi,de genul XYY sau XXY, cand in mod normal ar trebui sa fie doar XY (la barbati ma refer). Fetele, daca spun tampenii, corectati-ma!!!
Va pupic pe toate, ma duc sa-mi fac bagajele, ca maine plec la munte cu elevii mei.... Mi-e groaza
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET