Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, vin cu vesti proaste .
Pe langa balariile pe care le aveam, am si mutatia PAI 4G/4G homozigot . Suna urat , mai ales ca doctora de la Synevo Timisoara mi-a spus ca sunt primul caz de la Synevo Timisoara care este homozigot la mutatia asta .
Asta e, probabil ca va insemna pt mine o doza mai mare de Clexane...

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Balanta, imi pare rau....important e ca exista tratament, eu ma mir ca la Tm exista doctor la Synevo, ca la cluj nu exista... i-am intrebat de cateva ori cine ar putea sa-mi interpreteze rezult si au dat din umeri...

Rocris,
profil trombofile 1 = 490 lei parca (V Leiden si altele, synevo)
profi trombofilie 2 = 690 lei (include profil I + MTHFR, synevo)

Mariela Militaru nu face decat testele genetice (MTHFR, V Leiden), nu si pe cele ce tin de hematologie (proteina C, S....)

As merge pe profil 2 trombofilie, dar din pacate nu e ieftin...

sau

Testele de la dr Militaru + un drum la Bucuresti, la Fundeni (dr Uscatescu) sau spitalul Coltea (dr Avram)...unde nu platesti daca ai trimitere de la medicul de fam, dar unde trebuie sa suni inainte pt programare, nr de tel sunt in prima pagina. La Bucuresti se merge cu rezultatele de la mutatii MTHFR, V Leiden...aici parerile sunt impartite - Fundeni vs Coltea, din pacate sau din fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Dezamagita, la Synevo TM exista medici de laborator (banuiesc ca si la Cluj) si sefa de laborator e o doamna foarte cumsecade si competenta. Pe mine ea m-a sunat sa imi dea vestea.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Atunci mai bine fac profilul 2 la Synevo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau!!!!!!!!! Balanta, o gasisi si pe asta Eu nu am facut-o pt ca mi-a zis Avram ca nu are rost sa o mai fac la ce am eu tratam mai tare nu se da si ca nu se poate ca DD sa le fi pus pe toate la mine, dar eu cred ca se poate. Imi pare tare rau ca ai si balaria asta dar pe de alta parte te felicit ca te-ai investigat inainte de a incepe calatoria FIV. Putea fi mult-mult mai rau, sa ai n FIV-ri nereusite sau n FIV-ri reusite si cu sfarsit rau. Nota 10 de la mine

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor, a trecut o saptamana de la chiuretaj, cand as putea sa mi fac analizele pt trombofilie si cele imunologice????

pupi fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bobocut

Buna fetelor,
Am reusit sa-mi fac o programare la Dr. Avram la Coltea pe 22 decembrie. Va fi doar o prima discutie (sa-mi spuna ce analize sa fac probabil). Mi-a zis ca le voi putea face de-abia in ianuarie. As vrea sa intreb fetele care au fost la Dr. Avram ce analize da de obicei. Le da pe toate? Eu as vrea sa mi le fac pe toate (la Synevo), dar parca nu as vrea nici sa le fac de doua ori…

Eu stiu ca la Coltea nu se fac mutatii, in locul tau le-as face pe toate la Synevo si abia apoi m-as duce la consultatie. Dar nu mai ai timp, rez il primesti in 2 sapt de la Synevo.
Citat:
Off-topic1: A facut cineva Imunoglobulina IgG la Synevo? Am vazut ca sunt doua analize “IgG” si “IgG (subclase 1-4)”, cu preturi de 18 respectiv 380 lei. Care trebuie facuta?

BalantaTm stiu ca voia sa faca IgG (subclasele 1-4) la Synevo, cred ca este o imunofenotipare limfocite dar tu pt ca ajungi in Buc mai bine le faci la V Babes si te costa 336 ron imunofenotipare limfocite+anticorpii ADN + anticorpii nucleari
Citat:

Off-topic2: A facut cineva anticorpii pt hepatita B si C la Synevo? Am inteles ca ar fi doua probe: marcari virali (se determina daca exista virusul) si incarcatura virala (daca am avut, care este procentul, cantitatea ramasa), cu preturi de ca. 60 respectiv 120 lei. Pe care ar trebui sa mi-o fac?

La asta nu ma pricep.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

Mirela mai asteapta putin, cred ca ar fi bine sa le faci dupa al 2-lea CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Mirela mai asteapta putin, cred ca ar fi bine sa le faci dupa al 2-lea CM

asa mult???????

Mergi la inceput

Mirela, Prot S de ex poate fi influentata acum si imunologicele la fel de aceea zic sa astepti dar dc te grabesti fa-le dupa sarbatori. Parca vad ca-ti ies NK mari si apoi nu stii dc sunt de la sarcina oprita din ev sau asa ii ai tu.

Mergi la inceput