cand impodobiti bradul?
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
Pt placerea printesei mele (si a mea, bineinteles), azi am impodobit pentru ea primul ei bradut...mic si roz. Inainte de Craciun il vom decora pe cel mare, al casei, al familiei.
*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Crinutz spune:
Eu stiu ca bradul se impodobeste pe 23 atunci cand vin colindator, asta e in zona noastra, a prahovei. Mie asa imi place sa il fac, asa l-am facut de cand eram copil. Prea devreme parca nu mai are farmec, bradul de legat de Craciun, de Mos Craciun nu de Sf Nicolae, acesta e cu ghetutele, fiecare are farmecul sau. Insa fiecare il face cand ii place si cum e obisnuit.
Pe mine incep sa ma cam enerveze acele care incep sa pice de la caldura si imi face casa vraiste, asa ca cu cat mai putin cu atat mai bine. dar eu nu am copii asa ca...nu se pune.
Andreea23 spune:
noi intotdeauna am impodobit bradul in ajun.
chiar daca mi-ar placea sa am casa pt o perioada mai lunga frumos impodobita,nu ma abat de la traditie nici moarta
eu asa am crescut si imi mai aduc aminte si acum cate emotii aveam in dimineata de craciun..si asa as vrea sa-si aminteasca si pitica mea.
atunci cand n-o mai crede in mos craciun vom face si noi bradutul impreuna!
NicoletaB spune:
Noi l-am impodobit de ieri
Mos Nicolae vine la ghete (fara brad), iar in cursul zilei l-am impodobit. E prea scurta perioada de 2 saptamani ca sa tin bradu' impodobit, asa ca il tin o luna.
11+
anya spune:
L-as impodobi, dar inca nu au aparut pe piata brazii (sau prea putini). Oricum la noi sta bradul pan aprin martie, ca-l tinem in balcon si nu ne induram sa-l strangem, asa ca ne vom bucura de el mai mult.
Tisina spune:
Imi cer scuze ca sunt putin off-topic, dar am si eu o nelamurire legata de perioada sarbatorilor de iarna: cand incep sa vina colindatorii? Ca sa nu ma prinda nepregatita. La noi e primul Craciun in Bucuresti dupa mai multi ani, si nu mai stiu cum se procedeaza. Multumesc
Si acum on-topic: si la noi e traditie sa impodobim bradul in ziua de Ajun, in timp ce sarmalele fierb incet in cuptor. Participa toata familia la impodobit, dupa care savuram cate o cana de cacao calda, de intremare. Pe data de 20 incepem decorarea casei, pentru a o pregati de venirea bradului.
Ador sarbatorile de iarna!!!
anna-mama spune:
Tisina, daca ai noroc de copilasi "harnici" prin imprejurimi colindatori pot sa vina si cu o saptamana inainte de sarbatori Insa, normal este sa vina in Ajunul Craciunului (dimineata sau seara) si apoi in ziua de Craciun.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
anya spune:
Anul trecut n-am vazut in bloc colindatori.
Exceptand un popa care zicea ceva de sfintit...dar pe care l-am rejectat si niste tiganci care "cica" vindeau ceva, nu am vazut pe la usi pe nimeni.
bobocel_07 spune:
Eu l-am impodobit de doua zile si asa sentimente frumoase imi trezeste si amintiri pe care le pastrez de cand eram copil.Am cumparat un brad artificial ca sa ma bucur cat mai mult de el.
alexia_07
anangel_lexi spune:
Eu copil fiind l-am impodobit intotdeauna ori pe 23 ori pe 24. Cand eram mica-mica, il impodobeam impreuna cu parintii, era o bucurie imensa pentru mine iar cand o vedeam pe mama cum punea ate la bomboanele de pom pentru a le putea atarna, simteam ca-mi sare inima din piept de bucurie. Mai tarziu l-am impodobit singura si tot eu puneam atele la bomboane, era fericirea mea. Acum impodobim bradul tot cam asa, pe 23-24, dar asta si din alte motive. Anul acesta, de exemplu, ajungem in Bucuresti chiar pe 24, deci impodobim bradul atunci. Aici nu am cumparat decat un brad cu radacina, pe care deocamdata nu-l vom impodobi.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 18 zile