cand impodobiti bradul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

de ajun, dar in fiecare an zic ca o sa il fac mai devreme, asa m-ati starnit cu decoratiile ca imi vine sa ma puc si eu de acum, Vlad tocmai imi spunea ca vrea sa facem bradut, asa ca anul asta o sa fac un compromis, am un bradut mic de 50 cm si il pun azi!
Ziua de sf. Nicolae e o zi speciala pentru mine, cand eram mica mergeam la bunici la tara si incepand cu 6 decembrie incepeau colindele, cel putin asa era in zona, imi aduc si acum cu drag aminte cum cantau bunicii "colindul lung" (cantau 2 ore) care avea niste versuri minunate, dar acum bunicii nu mai sunt, colindele acelea nu le-am mai auzit niciodata si tare imi pare rau ca nu le-am notat, cred ca le mai stie mama dar nu am curaj sa o intreb, pentru ea ziua este foarte trista. Oricum in fiecare an rememorez ce se intampla in acea zi si incerc sa imi aduc aminte cum rasunau vocile lor, e vaga amintirea!
Gata! ma duc sa ascot bradutul cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bradul il impodobesc doar in noaptea de Ajun , altfel nu mai are nici un sens pt. mine . Prietenul meu il impodobea mai devreme si nici nu mergeam sa-l vad ca mi se parea ...aiurea.

De cand eram micuta in seara de ajun Mosul aducea bradul si jucariile , si acuim imi amintesc bucuria aia cand ajungeam acasa si vdeam usa de la camera mea inchisa Bradul il tin pana dupa SF. IOn , cateodata si pana in Februarie.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Noi ne-am adaptat traditiei din NZ si decoram bradul si casa pe 1 Decembrie.....si sincer imi place foarte tare pt ca ne bucuram cat mai mult de brad....il strangem abia dupa sf Ion
Pana anul asta am ornat bradul doar eu si sotul iar Adrian il vedea dimineata si se bucura ca l-a adus Mosul....insa anul acesta am decis sa il ornam impreuna.
I-a placut foarte tare si chiar a scris la scoala "Thank you mum and dad for making a christmas tree with me. There was blue, red and green and i can't remember the others" hahahaha
Mie imi place foarte mult cum arata casa decorata de craciun si ma bucur ca o avem asa mai bine de o luna, anul asta am pus ghirlande de brad impodobite pe scari, am facut niste decoratii pe mese din brad cu lumanare la mijloc si flori rosii si aurii.....arata demential. Luminile din curte nu le-am pus inca, poate maine, si mai vreau sa cumpar un ren sa-l bag in gradina :)))) ren artificial desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi am facut bradul de ieri , in fiecare an il fac inainte de mos nicolae ca sa ne bucuram mai mult de el,si pana la craciun tot mai cumparam diverse ornamente si globulete ca sa-l facem mai bogat...in niciun an nu-l fac la fel,daca anul trecut a fost cu rosu predominant anul asta este cu roz si mov

tot ieri am ornat si casa si aseara casa noastra era scaldata in luminite si la ferestre(clopotei,fulgi de nea,stelute din alea de tub luminos)si la streasina cu tub luminos

sa va zic cat a fost david de fericit ieri?cand a vazut toate minunatiile astea?sau ce fericit a fost dimineata cand am coborat in living si a revazut bradul?

SARBATORI FERICITE!

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Nu mi-a trebuit mult sa ma las 'convinsa' si chiar acum mesterim la bradut si am hotarat ca pe cel din plastic il impodobim inainte de Mos Nicolae ca sa-l ademenim la noi, iar pe cel din curte il impodobim in Ajun ca sa-l 'pacalim' si pe Mos Craciun.
Sa va mai spun ca nu mai conteaza culoarea predominanta? David agata in el tot ce apuca, dar este super incantat asa incat sunt convinsa ca va rezulta cel mai minunat bradut din cati au fost in viata mea.
Abia astept maine dimineata cand isi va aminti de brad si cand isi va vedea ghetutele...
Asa ca...spor la impodobit caci la noi tocmai s-a scris o noua traditie de familie: bradul il impodobim inainte de Mos Nicolae

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hehe, si eu vreau sa il facem acum, dar tati zice ca in Ajun se face bradul... mai discutam dar sper ca cel tarziu we viitor sa il facem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Cred ca noi o sa-l facem pe 18-19. Nu am avut niciodata o data fixa de impodobit bradul.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Maineeeeee!Intotdeauna il facem pe 6 decembrie!Abia astept si fie-mea a uitat si ma bucur mai mult decat ea!Hihihi!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela7575 spune:

Eu sper sa cad de acord cu sotul sa-l facem pe 24.acasa la mine asa a fost dintotdeauna.Eu si sora mea eram afara la joaca si cand veneam in casa usa la camera noastra era inchisa. La un moment dat la unul dintre geamuri batea cineva,era Mos Craciun. Nu stiu cand si cum ajungea in casa,dar era batran,avea costumul acela rosu,barba,sac cu cadouri. Ce sa mai? Mos Craciun. Avea si un baston cu care batea o data in usa de la dormitor sa se deschisa si atunci aparea si bradul foarte frumos luminat si impodobit. Noi trebuia sa cantam si sa spunem poezii ca sa ne primim cadourile.
Fiecare Craciun a fost de basm, aproape ca-mi pare rau ca am aflat ca nu exista Mos Craciun.
As vrea sa pot face la fel pentru fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

si noi l-am facut azi,acasa il faceam cam cu o saptamana inainte de craciun...dar pt. ca acum avem brad din plastic preferam sa ne bucuram cat mai mult de el)))si maine vine mos nicolae)))dar parca nu mai are acelasi farmec((( mi-aduc aminte cu atata drag cat de fericiti eram ca vine mos nicolae,ce ne mai stergeam cizmele))) si cat ne bucuram de orice nimic...aici mos nicolae nu exista,incerc eu sa patrez traditia,sper sa tina cat mai mult!!!duc dorul sarbatorilor de iarna petrecute in romania...si aici e frumos,casele sunt impodobite,magazinele la fel,dar nu-i ca acasa...e singura perioada cand ma apuca melancolia...parintii nostri au avut grija sa ne ofere amintiri de neuitat! as vrea sa ne ajute Dumnezeu sa facem si noi la fel...

Mergi la inceput