Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Cati!!!!
Laura sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si de Rebeca!
Sa cresti mare, papusica scumpa! Ai venit pe lume in zi mare! Sa aiba grija SF. Nicolae de tine si sa te ocroteasca!

LA MULTI ANI si muuuulta sanatate si pentru cai care astazi in serbeaza onomastica, in special pentru: Nicole de Alra, Victor-Nicolas de Nebunica-zapacica! si Raphael Nicolas de Babyzapi

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Aleinad.g gasesti aici juaria despre care vorbeam . Eu i-am luat-o lui Radu de la librarie

http://community.webshots.com/album/569698655UvaaMa?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumim
Exact cuburile alea Clemmy i le-am luat si eu Ecaterinei Pare foarte interesata Sofi mic de ele

Citat:
citat din mesajul lui criss703

La multi ani Cati !
Sa cresti mare , sanatoasa si norocoasa !mamica si surioara carliontata

La multi ani Nicole ,Raphael Nicolas ,Victor Nicolas !Petrecere frumoasa

A venit si la noi Mos Nicolae http://family.webshots.com/photo/2168782270104281140HBODfr

ps.legat de sarbatorile de iarna din copilarie si eu am numai amintiri frumoase ...cu toti membrii familiei (azi unii nu mai sunt ) , zapada si miros de portocale ..of ce frumos era ! Sper sa-i ofer si eu aceiasi fericire lui Sofi mic

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

De pe emag.ro a comandat sotul wii, au avut cel mai bun pret, vreau sa zic ca Rebeca a jucat tenis pana a curs apa de pe ea, cica e sportiva. Acuma i-am pus jocul cu cai Barbie, sa vad daca e la fel de incantata
Dar tu vrei sa-l cumperi Alexandrei sau lui tati??

Citat:
citat din mesajul lui cameliam
A... Laura al meu weekendul asta a fost in picioare de la 7:30 in fiecare dimineata, nici nu s-a atins de calc... scos copilu afara, jucat non stop cu el, eu am huzurit...of, ca ma simt si vinovata deja, asa ca ma gandesc sa-i iau de Craciun un Wii . Dai te rog un link, ceva info de unde ati comandat voi?
ca bine zici, Amalia: lasa el de la el, acum nu mai stiu cum sa las io de la mine...

Mergi la inceput

Amalia, o scumpa ca de obicei

Am uitat sa va spun, Cati s-a trezit cu o eruptie pe ea de toata frumusetea E plina de bubite pe burta/trunchi/fata/maini....habar n-am ce poate fi O fi eruptie port febrila, o fi vreo boala de copii.....uuufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Lauramiron sa iti traiasca fetita, sa aiba parte in viata de sanatate,noroc si mula multa fericire. Petrecere frumoasa astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

lui tati
presimt ca ar avea succes...
multu' de info

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

De pe emag.ro a comandat sotul wii, au avut cel mai bun pret, vreau sa zic ca Rebeca a jucat tenis pana a curs apa de pe ea, cica e sportiva. Acuma i-am pus jocul cu cai Barbie, sa vad daca e la fel de incantata
Dar tu vrei sa-l cumperi Alexandrei sau lui tati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sa vedeti faza aseara cu David.. Ii pun eu la culcare, ca de obicei, pe la 21.
Verific de cateva ori dupa ora 22 daca doarme bustean David, si pe la 23 incep sa insir cadourile prin casa, in ghete (ca deh, sunt 6 oameni)
Pe la ora 24, se duce sotul meu la baie si vine sa-mi spuna ca David tocmai s-a intors de la toaleta si a dat cu ochii de cadou. Sotul l-a trimis la culcare, cu rugamintea sa le deschidem toti dimineata. Eh, copilul cheaun, a retinut ca "sa le deschidem toti", dar n-a prins faza cu dimineata. El a inteles ca E DIMINEATA!
Buun...peste vreo 15 minute, dau sa ma duc si eu la baie...si ma uit surprinsa ca la David e aprinsa lumina. Intru si-l vad jucandu-se linistit cu un puzzle (luase ceva sa nu faca galagie si sa deranjeze pe restul). Nu se uitase la ceasul de pe birou si habar nu avea ca e 24 noaptea.
I-am aratat ceasul, am strans jocul si l-am culcat iar. Dimineata, nu-si mai amintea prea clar ce facuse azi noapte

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

LA MULTI ANI,scumpa Cati!Laura,sa va traisca printesa si sa va bucurati de ea si de Rebecca!
LA MULTI ANI pentru toti cei care astazi in serbeaza onomastica, in special pentru: Raphael Nicolas de Babyzapi, Nicolas de Nebunica-zapacica! si Nicole de Alra!
Si la Alexia a venit mosul cu o jucarie (masinuta)Disney de care vad ca e f incantata.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cati!!!!

La multi ani ccozonaceiltr care-si serbeaza onomastica!!!

Si la noi a venit Mosu' Arianna a fost tare incantata de niste oua care sunt intr-un cofrag, se deschid si au un 'pui' inauntru care dc il apesi piuie. Le-a aruncat prin tot livingul si apoi alerga dupa ele sa le imbine. I-a trecut repede de oua cd a vazut trenuletul de la Beep-Beep. Ii place sa smulga omuletul si sa-i puna palaria care e cu magnet. Trenuletul merge si pe parchet, nu numai pe sina lui si alearga dupa el.
Lurrelay, am votat si eu de 5 ori. Mai votez diseara de 3 ori...asta dc nu reusesc sa mai 'stresez'mai multe rude Ca eu am sunat si le-am zis sa-mi spuna codul crare-l primesc pe tel, ca eu le-am folosit nr sper sa castigi

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput