Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
raluci gata, esti deja consacrata....in odiseea noastra, nu mai poti face nimic, ne-ai imbolnavit definitiv....
Nu sterge poza ca-i pacat de ea ...sa ne mai uitam si noi din cand in cand sa vedem ca se poate....si ca e real....![]()
![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
NelaM spune:
Ce-o fi cu Cristina Ana, n-am mai intrat de mult timp... Cristina, sper ca sunteti bine.
Adimercedes probabil ca e busy cu cangureii. 
Si nu le-am mai vazut nici pe fetele din Asia demultisor...
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

lutoniana spune:
eu ma bag la capitol nou ca sa vedeti ca nu sunt chiar asa TOTAL nepriceputa ![]()
![]()
nu ma misc eu asa repede ca Aiduca sau Elle dar ma straduiesc.
Vorbiti linistite ca va anunt cand e gata 
Ahhh..ca mi-am amintit, ce Iuliko stateai dupa perdea si asteptai sa se incinga atmosfera ? hmmmm acum punem de-un party ![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
alinus_25 spune:
Azi e de stat cu nasu in ghetutze..... ca sunt pliiiiiiiine.
Ma bucur ca v-au placut martipanul si delicioshii mei copii.
Imi vine sa ii mananc
.
Junioru sta numai in nasu la aia mica, iar ea, voioasa, isi suceste capul in toate directiile, il cauta mereu cu privirea si ii zambeste strengareshte
.
Nu mai are stare nici cand suge, lasa tzitzi pt un schimb de zambete cu fratesu'. Deja au devenit o problema mesele.
Lumi Richiard daca zici ca bb papa greu si mai si tuseste posibil sa aiba rosu in gat. Uneori gatutzul se inflameaza rau de tot,iar dimensiunea cailor respiratorii inrautatzeste situatia.
Bbelina mea a racit de 2 ori pana acum, o data viroza cu rosu in gat, nu putea sa pape, iar a 2a oara, cadau de la fratesu, cu complicatii. A facut pneumonie interstitiala.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Frumoasa si nazdravanul colectionar
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
NelaM spune:
Maria, ce face Micul Foc?
Sa stii ca mare pacat ti-ai facut cu mine cu tobleronele asta... ca tot gust, tot gust...
Apropo de dulciuri, azi am cumparat toiage din acelea de zahar fructat, alb cu rosu... n-am mai mancat niciodata, de abia astept sa vad cum sunt, ca sunt cu cirese! Si sa la pun in pom, maine.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Iulika, hai mami ca vin si pe la tine, in drum spre Luto... ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Daaa..hai vinoo..vå asteptåm cu totii

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
septoct2009 spune:
Poftiti poftiti nu va sfiiti,
Un loc nou sa zumzaiti
A venit Mos Nicolae
Sarbatoare-i in odaie ![]()
Capitolul 20
iulia0807 spune:
Buna la toata lumea! La multi ani cu sanatate si bucurii tuturor Nicoletelor si Nicushorilor!
Maria,Iulika multumesc de raspuns ,mai ca-mi trece ingrijorarea ,mai ales ca lunea trecuta am fost la control si nu aveam nimic.Mi-a recoltat chir si Papanicolaul si a iesit OK.
Cum a fost Mosul la voi? Darnic? La noi a venit asa fugitiv ,cred ca scapa trenul...ca nu a avut timp sa lase decit ptr Raducu...poate nu am fost suficient de cuminte...Va dorim o zi frumoasa si somn usor la Nela.Hai Luci,asteptam un nou capitol!Felicitari pentru sotul Ralucai ca e asa meshter la bucatarit.
Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Lumi_Richard spune:
Iulika29
,Alinush25
,va multumesc de raspunsuri.
A fost pediatra si nu sunt eu dusa cu sorcova...are rosu in gat si o urechiusa care face ceva problemute. Asa se explica si temperatura din ultimul timp(intre 37.4 si 37.7). Am inceput deja sa-i dau Bromhexin si Otocalm. Si calciu,din nou,ca scoate niste sunete ciudate(ca si cum ar ramane fara aer) si-i tremura barbita cateodata.
Raluci,super purcelul si sotul bucatar bun! Ce falcute frumoase are Remus!
Nela,au si chinezii purcei gatiti intregi,si cu pielita bine facuta!

,poti sa-ti `alini` poftele.
Am fost in HK in 2007,dar doar pt 3 zile
,e super frumos!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
ionika spune:
Buna fetele!
Sa aveti sarbatori fericite si tihnite alaturi de familiile voastre!
Cum mai sunteti?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia