Ultima manusa aruncanta...
Tocmai am vazut conferinta de presa a lui Basescu
o puteti vedea la www.basescu-live.ro (inca nu au pus-o dar sper sa o puna)
Bineinteles, nici o televiziune nu a dat-o, in afara de OTV.
Basescu l-a invitat pe Geoana la OTV asta seara, unde, se pare, vor urma NOI DEZVALUIRI.
sa vedem daca ... Geoana are ...curaj si merge ca un barbat.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Tocmai am vazut conferinta de presa a lui Basescu o puteti vedea la www.basescu-live.ro Bineinteles, nici o televiziune nu a dat-o, in afara de OTV. Basescu l-a invitat pe Geoana la OTV asta seara, unde, se pare, vor urma NOI DEZVALUIRI. sa vedem daca ... Geoana are ...curaj si merge ca un barbat. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Noi dezvaluiri?!?!
Te pomenesti ca a gasit-o Basescu pe Elodia.
Eu cred ca nici o persoana / personalitate care se respecta nu s-ar duce la zeroTV.
desprecopii spune:
ramiris, aseara era la discutie acolo dna Ecaterina Andronescu...
ramiris spune:
citat din mesajul lui desprecopii ramiris, aseara era la discutie acolo dna Ecaterina Andronescu... ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Mie una mi se pare degradant, chestie de gust. Nu stiam ca dna Andronescu e standard de self-respect.
desprecopii spune:
ramiris, intr- o tara cu televiziuni mogulizate si partizane dupa interesele sefilor lor, alternativele de comunicare se reduc drastic.
la tvr1 - basescu nu a fost invitat in turul 2(desi e televiziune de stat)
- la realitatea, a fost invitat doar o data pentru ca il asteptau cu casetuta si Vantu astepta in fotoliu sa vada cum moare de infarct Basescu
- la antena3 - ... e fara cuvinte
deci... unde sa mergi sa comunici cu poporul?
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Te pomenesti ca a gasit-o Basescu pe Elodia. Eu cred ca nici o persoana / personalitate care se respecta nu s-ar duce la zeroTV. |
eu o sa-l urmaresc pe Geoana pe antena 3, ca nu prind otv-ul............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog
maminuta spune:
Ramiris,de ce simtiti nevoia ca la un subiect serios sa dezbateti chestiuni colaterale?
OTV reprezinta unul din canalele media din Romania urmarit de un procent extrem de mare a populatiei .Din pacate,este un trist adevar.Dar e ADEVAR.
Aici se facea analiza postului OTV sau un alt aspect?
Mirela,evident ca Geoana nu va mai avea curajul sa dea ochii cu Basescu.Vrei sa-l spulbere ?
irina.c. spune:
citat din mesajul lui desprecopii- la antena3 - ... e cocina si rahatul e pe ecrandeci... unde sa mergi sa comunici cu poporul?************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
http://www.realitatea.net/basescu--am-fost-din-trei-in-trei-luni-in-piata-universitatii--dar-nu-era-nimeni_689849.html............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog
desprecopii spune:
ramiris: am o veste pentru tine. OTV a anuntat ca inainte de Base vine Geoana.
irina.c. spune:
citat din mesajul lui desprecopii ramiris: am o veste pentru tine. OTV a anuntat ca inainte de Base vine Geoana.************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
serenity spune:
citat din mesajul lui desprecopii - la antena3 - ... deci... unde sa mergi sa comunici cu poporul? ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
...super !!! cat de elevat ...smiley cu floare in apreciere ...
~~ din folclorul basescian ~~
http://www.youtube.com/watch?v=qqxXn5hd-0o
http://www.youtube.com/watch?v=uyp-0qWqiCQ
Alexandra , mamica lui Mihaita