La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_ spune:
bai dar nu pe 6 tre' sa vin mos nicolae? ...ca incep sa ma ingrijorez cand va aud ca la voi a venit deja, noi nu am pus nimic in papuci, planul e sa punem diseara, sa gaseasca copiii in dimineata de 6..pe 5 trebuia?
anca_ spune:
aaaa, ok, am inteles, mi-a venit inima la loc ..oricum pe alex cred ca il mai puteam pacali, ca nu stie el exact cand trebuie sa vina, ne crede pe cuvant deocamdata.
anna-mama spune:
La multi ani, Vladut, Maria si Luis! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Miere, super merge Aidan si e tare simpatic cat se distreaza el!
Arriel, Thea.Felicitari pt parametri si pt progrese si mai astept poze noi cu frumusestea mica!
Alina, eu zic ca e bine David.
Yashy, bine ai revenit. Ce mai face Luis?
Cami, Antonia, sper sa nu aibe nimic, scumpica. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca mie nu mi-a vomitat Vladut niciodata pana acum.
Alinuk, ce scump e Teo cu ghetutele, e frumos foc!
Porumbita, petrecere frumoasa maine. Sa ne arati poze de la petrecere!
Bebelusi, cum sunteti?
La noi maine dimineata gasim dulciurile de la Mosu', asa ca mai avem nitica rabdare In seara asta am fost in parc si ne-am uitat la beculete, s-a dat Vladut in leagan, si tot ce a mai gasit pe acolo
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
IRA_LIZA spune:
Anna-mama, am revazut filmuletzul "asa merge Vladut la 9 luni" si mi-a sarit in ochi ce nu sesizasem prima data. Pai stii ceva? nu numai k merge, dar mai si aplauda in acelasi timp!! ce se poate deduce de aici? mintea lui proceseaza DOUA actiuni diferite in acelasi timp, ceea ce mi se imi pare extrem de important pt varsta lui. Bravo!! jos palaria!!
Ira, mamica Elizei
lisa79 spune:
fetelor...va invit la baclava. am maine musafiri...nasii...ca dehhh...trebuie,asa ca pregatesc peste,borsul l-am facut de azi si baclava
mosul azi s-a dus sa imi ridice cizmele,eu i-am zis sa isi schimbe adresa daca vine fara ele acasa
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Mariuca, Vlad, Luis si Alexutu
Si la noi a venit Mos Niculae
Ssnatate multa la toata lumea bolnavioara!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Buna fetele!!
Multumim pentru urarile de sanatate .
Azi suntem ceva mai bine, fara febra insa pofta de mancare ioc.Banuiesc ca o dor veziculele din gatut si de aceea nu poate papa.De dormit doarme destul de mult si noaptea si ziua.
Dark misto bocanci, esti tare ca ii poti folosi, eu cred ca mi-as fi rupt gatul pana acum .Am purtat si eu ceva de genul asta cand eram prin liceu si facultate, dar mi-am pierdut antrenamentul, cred ca nici pe tocuri nu mai sunt in stare sa merg.
Arriel eu demult nu mai sterilizez, cred ca de prin luna a saptea, le spal cu detergent,le clatesc foarte bine, le las sa se scurga si gata.
Cami multa sanatate Antoniei. Daria vomita daca e bolnava, cum a fost zilele trecute, sau s-a mai intamplat sa vomite de la vaccin.
Noi cand eram mici mos Nicolae venea pe data de 6 dimineata, adica atunci cand plecam dimineata la scoala gaseam cadourile in ghete.Tata ne zicea ca mosul a venit in timpul noptii pe gaura cheii si a umplut ghetele.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
bebelusi spune:
Fetelor m-am intors, la Bucuresti a fost foarte foarte frumos, piesa a fost reusita a luat Mentiune la sectiunea Interpretare, am fost foarte incantati.
Porumbita, sa nu ma recunosti tu pe mine???!?!?!EU SUNT IN POZA cu Alinuk si cu Alina, nu Bee, uita-te si tu putin la fata mea....unde vezi finetea lui Bee . Fetele sunt de nota 20, Alina nu a mai prea intrat ca a fost tot stresata cu cumparaturiule pentru bebele finutei care inca nu s-a nascut, deci mai sta in burtica la mami.
Mi-a fost un dor de Vlad de am crezut ca mor, numai la el m-am gandit, noroc ca l-am vazut pe bebe Andu si mi-a mai trecut, e un scump, are niste ochi ca doua margele.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"