La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Dana, nu, nu tb sa platesti dc ai aparatul tau. Ai dreptul numai la doua poze si nu ai voie sa intri si tu in imprejmuirea aia unde e Santa. Stai linistita ca a plans, nu am pus si a doua poza unde se agatase de barba si urla:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cristi_2003 spune:
dark - superbi bocancii. daca n-ar fi asa de scumpi mi-as fi comandat imediat.
da la pretul asta divorteaza cristi de mine
Porumbita spune:
pai miere eu cred ca poze din alea sunt faine de album
dark fff tare bocancii tai
ms anna-mama
anca_ Alex e complet refacut?
yashy spune:
BIne v-am regasit... dupa o multime timp...
In primul rand La Multi Ani cu sanatate, fericire si noroc tuturor licuricilor!!!
Maria Teodora de oxigen
Vlad de bebelusi
Alexandru Ioan de ingrid70
Azi face Luis 10 luni! Nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut! A crescut tare de frumos, mai putin cuminte, a adus Soarele in casa noastra!! Il iubim la nebunie!!
alina2700 spune:
Buna ziua tuturor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
Irina putica arata fix ca si inainte.Nu am reusit sa-l decalotez complet...si imediat i-am tras preputul la loc...fara nici o dificultate!A fost doar o incercare...abia am reusit sa vad varful cuculetului.De sangerat nu mai sangereaza iar fisura e cam de 1-2 mm,chiar pe preput!Mai mult nu stiu ce sa-ti spun...aseara nu mai sangera dar totusi se vedea ca e lezata pielea...pipi a facut normal...dimineata era plin pampersul,i-am dat cu crema si nu am mai umblat deloc ...cand o face kk-uta o sa-l spal la chiuveta si nici atunci nu am de gand sa-l desfac...diseara am sa incerc sa-l desfac un pic sa vad daca s-a vindecat sau nu..sau daca mai sangereaza!
Poop!
Multumesc tuturor pt raspunsuri!
Arriel spune:
In primul rand vreau sa urez licuricilor sarbatoriti astazi: Mariuca, Luis, Vladutz si Alexandru
In al doilea rand multumesc Annei si lui Dark pentru urari, dragute ca intotdeauna
Nu am ajuns cu Thea la doctor la control, asa ca am masurat-o si cantarit-o acasa: 73-74cm si 9400g. Dupa ce intre 6 si 8 luni nu a luat mai nimic in greutate, de la 8 la 10 luni a luat aproape un kg, in conditiile in care mie mi se pare ca nu mananca prea mult, dar se pare ca ea stie mai bine cat ii trebuie. Problema e ca acum a mai crescut, se ridica si pe varfuri si se intine, ajungand in diverse locuri pe unde nu ajungea inainte, de nu stiu pe unde sa le mai bag si sa le mai ascund. Inca mai baga orice in gura, nu cred ca vom scapa curand, plus ca mai roade diverse lucruri prin casa.
Nu merge inca singura, dar isi perfectioneaza echilibrul, e din ce in ce mai stapana pe ea, mai face pasi tinuta doar de o manuta, dar ii e cam frica. Stie si ea sa se dea jos din pat cam de o luna.
Nu spune mama, tata, dar pronunta mai multe silabe si mai clar si mai nou incearca sa imite cuvinte, de ex: libelula, ea zice "lula", fata ea zice "ata". Dar numai cand are ea chef si daca o pui sa repete nu mai vrea.
Si toata ziua arata cu degetul: persoane, obiecte, locuri. Stie sa arate becul, cateva jucarii pe mama, tata, buni.
Sa va dau si eu o idee de jucarie, nu este scumpa deloc si la noi are mare succes. De fapt sunt niste oua haioase,
http://www.tomy.co.uk/products/hide-n-squeak-eggs/
taica-su i le-a luat de la Diverta, cu 35 de lei
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Arriel spune:
yashy bine ai revenit, ne-a fost dor de voi Mai spune-ne despre Luis, poate ceva poze?
miere frumoasa foc poza, cum se uita Aidan in ochii mosului...
Ira tinem pumnii sa iasa bine analizele... Foarte frumoasa masinuta, iar Eliza e o soferita innascuta
Dark ai fost tare amuzanta cu tinuta ta heavy office...Eei, erau vremuri, in tineretile mele cand purtam si eu bocanci (nu din astia, ca nu-mi permiteam :))
cris30 multa sanatate Dariutei
Intrebare: Cele care folositi biberoane le mai sterilizati dupa fiecare utilizare?
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
miereamara spune:
Arriel, nu, eu nu le mai sterilizez de vreo 2 luni. Le spal la masina de spalat vase, temperatura mare, si detergent ecologic.
Foarte interesante ouale acelea!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator