moniland utile exercitiile, multam
. si eu de abia astept in ianuarie sa facem masaj, gimnastica, din astea cu maseuza, kinetoterapeut, sau cum s-o numi
blanca aha, deci si modulul sport se poate intinde la orizontala. sa vad ce gaseste mama, si o sa decid atunci
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Inutsa, Blanca a explicat bine. eu am 3 pozitii la carucioarele sport (Chicco): culcat, intermediar si in fund. asa ca poate mama ta sa cumpere linistita, ca sta intinsa mica calculatorista in el
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
moniland m-ai pus pe ganduri cu forma corpului in litera C. O sa incerc sa vad daca are tendinta de a sta inconvoitata in partea stanga. Multumim pentru impartasirea sfaturilor pe care le-ai primit
Oricum deja incepe sa nu mai stea cuminte nici macar la masaj...isi misca privirea in continuu, imi pare ca gaseste orice mai interesant in momentul masajului. Se intinde dupa tot ce vede in jurul ei, se rasuceste cand pe o parte cand pe alta, colturile prosopului sunt deosebit de interesante
...este plina de energie si cred ca este doar inceputul 

Multumim Giova
Galarina multumim de compliment
. Apropos, am vazut data nasterii tale. A mea e cu o zi inaintea ta, acelasi an, aceeasi luna![]()
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara