**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moniland utile exercitiile, multam. si eu de abia astept in ianuarie sa facem masaj, gimnastica, din astea cu maseuza, kinetoterapeut, sau cum s-o numi

blanca aha, deci si modulul sport se poate intinde la orizontala. sa vad ce gaseste mama, si o sa decid atunci

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inutsa, Blanca a explicat bine. eu am 3 pozitii la carucioarele sport (Chicco): culcat, intermediar si in fund. asa ca poate mama ta sa cumpere linistita, ca sta intinsa mica calculatorista in el.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

moniland m-ai pus pe ganduri cu forma corpului in litera C. O sa incerc sa vad daca are tendinta de a sta inconvoitata in partea stanga. Multumim pentru impartasirea sfaturilor pe care le-ai primit

Oricum deja incepe sa nu mai stea cuminte nici macar la masaj...isi misca privirea in continuu, imi pare ca gaseste orice mai interesant in momentul masajului. Se intinde dupa tot ce vede in jurul ei, se rasuceste cand pe o parte cand pe alta, colturile prosopului sunt deosebit de interesante ...este plina de energie si cred ca este doar inceputul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Doina, acum v-am citit povestea! Ma bucur ca sunteti bine! Sunteti niste frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Multumim Giova
Galarina
multumim de compliment. Apropos, am vazut data nasterii tale. A mea e cu o zi inaintea ta, acelasi an, aceeasi luna

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat 18

Mergi la inceput