Salutare, mamici din Iasi! Cine poate recomanda un frizer bun? Multumesc!
Amelie, eu sunt din iasi, chiar daca de multi ani sunt stabilita in Marea Britanie. Pe vremea cand eram acolo, in iasi, ma duceam la Irina Shrotter, si eram foarte multumita de ce-mi faceam fetele alea la par. Si acum, cand merg acasa, destul de rar, tot la ea ma duc. Nu mai stiu ce a mai aparut in materie de stilisti in Iasi, insa asta e tot ce am putut eu sa-ti spun.
iti recomand un stilist foarte bun..ionut de la salonul magenta (tatarasi,pe langa posta) ..pare el un salon de cartier dar sa stii ca tipul e foarte bun..eu de 2 ani numai acolo ma tund si sunt extrem de multumita..
multumesc mult pt raspunsuri. am uitat sa precizez ca sunt in cautarea unui stilist cu initiativa, caruia sa nu-i fie frica sa taie. pana acum am intalnit doar frizeri care ma intrebau pe mine cum vreau sa ma tunda... :)de ionut de la magenta am mai auzit. mi-am facut la un moment dat programare la el si... a uitat. am ajuns acolo si am plecat cum venisem pt ca deja avea prea multe programari. acum am si un bebe mic si nu-mi mai permite timpul astfel de calatorii :)