FIV 258
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
dragaica si eu am iesit azi , m am plimbat, am facut clatite, azi nu prea am stat in pat ...vb ta nu suntem bolnave..
de maine imi intru la normal desi nu am ce efort sa fac , sunt doar prin casa...
o sa fie bine ai sa vezi.. sunt invingatori puiutii nostrii
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaica si eu am iesit azi , m am plimbat, am facut clatite, azi nu prea am stat in pat ...vb ta nu suntem bolnave.. de maine imi intru la normal desi nu am ce efort sa fac , sunt doar prin casa... o sa fie bine ai sa vezi.. sunt invingatori puiutii nostrii |
Sa te auda DD, eu deja vorbesc cu ei, le-am dat si porecle : Zarzarel si Zarzarica
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
BuburuzaL spune:
Brunadria, Dragaica fetelor. Si eu am primit indicatia sa duc o viata normala... si asa pentru ca nu s-a demostrat inca, ca statul in pat ar avea vreun impact pozitiv...Dar daca e sa fie, va fi cu siguranta!indiferent daca stati in pat sau nu... Asa ca, fiti optimiste si aveti mare grija de voi si mai ales de puisori!
---------------------------------------
"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."
brunadria spune:
dragaica esti tare
si eu imi mangai burtica si ma cred gravi deja..
mai am un pic pana la momentul adevarului
buburuza
DORIS_71 spune:
Maine ma internez in spital ca sa-mi provoace nasterea, daci o sa-mi cunosc puiutul. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un baietel sanatos. toate FIV-oasele.
Doris 41 + 2 zile Matteo ......
poze
ALRAK spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 Maine ma internez in spital ca sa-mi provoace nasterea, daci o sa-mi cunosc puiutul. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un baietel sanatos. toate FIV-oasele. Doris 41 + 2 zile Matteo ...... poze |
Sa ai parte de o nastere usoara, Matteo sa vina pe lume sanatoa, sa fie papacios iar tu sa te refaci repede, repede.
Tare mult i-a placut puiului tau sa stea in burtica.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
toate fetele
Dragaica, Brunadria , Buburuza DD sa va ajute sa veniti cu vesti bune.
Sa aveti grija de voi.
Chiar daca se spune ca puteti avea o viata normala, ca si pana acum, trebuie sa aveti mare grija.
Tin pumnii stransi tare, tare de tot pentru voi
Doamne Ajuta!
brunadria spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 Maine ma internez in spital ca sa-mi provoace nasterea, daci o sa-mi cunosc puiutul. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un baietel sanatos. toate FIV-oasele. Doris 41 + 2 zile Matteo ...... poze |
nastere usoara si un bebe sanatos
brunadria spune:
citat din mesajul lui ALRAK toate fetele Dragaica, Brunadria , Buburuza DD sa va ajute sa veniti cu vesti bune. Sa aveti grija de voi. Chiar daca se spune ca puteti avea o viata normala, ca si pana acum, trebuie sa aveti mare grija. Tin pumnii stransi tare, tare de tot pentru voi Doamne Ajuta! |
arlak multumim draga...
si tie sa ti ajute dd sa ti indeplinesti visul!!
suntem cuminti , ca ne vede mosul si vrem cadouri
oanademunck spune:
Doris multa multa bafta maine sa ai parte de o nastere usoara si un bebe Mateo grasunel sanatos si norocos!
Miki n-am primit nimic!! nici un e-mail (am avut insa o problema in care mailuri bune imi erau bagate la spam unde nu apuc sa intru sa citesc ca ma'nervez din prima la cate inutilitati primesc de la diverse firme si firmulitze). Despre ce era vb ?(spune-mi eventual pe pm).
In alta ordine de ideei tre sa recunosc ca ai si tu un noroc fata draga mai ceva ca mine.....la faza cu banii de fiv ca sa mai zic , nu incep iar cu 'oda Romaniei' sau Congo de Europa ca ma ia lumea de ingrata.....
Claudia sar-mana de indicatiuni sa vad cu voi face cu usturoiu' si serviciu ca eu nu fac altceva decat sa vorbesc cu oamenii toata ziua si n-as vrea sa-i sochez prea rau. tu ce mai faci, ca face bebelul sau bebeii (am pierdut firul evenimentelor, cate comori ai in burtica?). A, peste doua saptamani venim in Manhattan as putea sa-ti trimit un offline cu niste intrebari referitoare la cum sa ne descurcam in ny, ce tre sa evitam, ce am mai putea vedea in afar de statue si restul chestiilor super cunoscute?pupic