Minunatele Scorpiute *72*
Raspunsuri - Pagina 17
nastasie spune:
monica, 40.oau!!!trimite si pe aici cateva grade ca asa m-am saturat de frig.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Salutare scorpiute ,
Monica , multumesc de urari!
Mina....bay , incerc de o ora sa iti las un comentariu la laptele de pisica si nu reusesc absolut deloc...ce , pacatele mele , ai optionat la comentarii ,bre?!
Fetele , va tzuc....am vazut poze cu grasunica Joy de mami Gaby!E o dudulusa grasuna si papacioasa!
Week end bestial tuturor!
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Alex la multi ani(si aici),Anuska
Gaby felicitari,sa-ti fie puiutza sanatoasa si norocoasa
all
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mina spune:
Ana,mama, ma miram io ca nu comentezi matale...hai ca verific (io nu ma stiu sa fi facut ceva, dar postez numa cand is chioara de oboseala asa ca ... tot ce se poate sa fi facut io vro una alta....).
Eu in we asta sunt mai de voie ca au venit socrii si sunt degrevata de vizigot, insa cum ma stiti, tot sa stau in picioare la oameni cu mancare .....nu-mi mai ajung laudele sotului
Va pup pe toate si va doresc we placut!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
mina spune:
Sa aveti o saptamana frumoasa, dragelor! Nu stiu cum e pe la voi, da'n Bucuresti ii soare, nu f cald dar SOARE!!!! Simti ca revii la viata. Sper sa vina primavara aia odata!
Va tzuc!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
La multi ani, Alex !
Sa fii sanatos si sa ti se implineasca toate dorintele !
Ana, felicitari, ai baiat cu buletin !
Sambata a avut si Medi petrecerea de 13 ani.
Iar duminica, am fost la patinoar.
Revin maine cu poze, sper !
O saptamana minunata, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n La multi ani, Alex ! Sa fii sanatos si sa ti se implineasca toate dorintele ! Ana, felicitari, ai baiat cu buletin ! Sambata a avut si Medi petrecerea de 13 ani. Iar duminica, am fost la patinoar. Revin maine cu poze, sper ! O saptamana minunata, tuturor ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! |
Multumesc mult , Ninocika!Si la multi ani pentru Medi , cu tot dragul!
monica-elizabet spune:
La multi ani! pentru nepotica ta nina..sa fie sanatoasa toate fetele
gabi, multumesc am primit retetele
scorpiutele sa aveti o saptamana buna
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
nastasie spune:
nina, sa-ti traiasca nepotica.noi relativ bine, razvan cu gradinita face martisoare, poze de ziua mamei.si saracutul a avut o bubita dar ne-o prelucreaza nenea fotograful sa nu apara.
eu am prg la dr pe 1 martie.abia astepyt sa-l vad ca e bine si sper din suflet sa-mi spuna si ce e, desi eco cred ca e 2d,dar daca nu ma programez la un 4d sa vedem.
cu greturile de rigoare, in we am fost la mama si asa bine a fost.acolo mi-a priit si am stat mult in curte ca a fost timp superb.am baut multa zeama de varza si mi-a prins bine.duminica cand am venit acasa bb si-a reluat tabieturile.
va pup pe toate.la mare e soare si frumos.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan